Размени на детски градини и ясли във Варна

• 104 462
  • 683
  •   1
Отговори
# 75
1. Детето ми е набор 2008
2. Прието е в ОДГ №09 "Ален Мак град Варна
3. За мен би било по - удобно да посещава
- ЦДГ №15 Гълъбче
- ОДЗ №05 Славейче
- ЦДГ №46 Слънчева дъга
- ОДЗ №2 Д-р П. Берон

Ако има някой желаещ моля свържете се с мен на 0878 858 114 Деси

# 76
Здравейте,моето дете е набор 2009 и е прието в КАРАМФИЛЧЕ и бих искала да разменя за
1 Ален мак
2 Мечо пух или
3 Калина малина
Ако някой желае да се разменим телефона ми е 0899 766 577 Анета.

# 77
Здравейте! Детето ми е  прието първа група  в ДГ"СИНЧЕЦ". Заменям мястото за "КАЛИНА МАЛИНА " ,  "МЕЧО ПУХ ", " ГЪЛАБЧЕ "," Д-р П"Берон"Слънчева дъга, " , " Славейче".GSM 0886407159 ДИЯНА

# 78
Здравейте!
Дъщеря ми е набор 2008 и посещава ОДГ"Ален мак".
Бихме искали размяна с място в "Незабравка"или ОДЗ "Дружба;

# 79
Детето ми е набор 2009 и е прието в ЦДГ 39 Звънче. По-удобни са ми ОДЗ Делфинче или ОДЗ Лястовичка.

# 80
двете ми деца са приети в ОДЗ 'Морска звездица" в яслена група и 1 група. Много по-удобно ще ми бъде в ОДЗ  13 "Детска радост", тъй като живеем в района.  Praynig Ако има желаещи да ми пишат!

# 81
Здравейте, детето ми е набор 2009 г. и е прието в ОДЗ 13 "Детска радост" до бл.10 в Победа. Бих желала размяна с :
Ян Бибиян, Слънчева дъга, ОДЗ Петър Берон или Пушкин.

0884 580145

# 82
Здравейте мили родители!
Бих желала да попитам дали във форума има родители търсещи замяна на детска градина от гр. Варна за родени 2009 г. Ние сме приети в ОДЗ № 13 "Детска радост" гр. Варна, първа група, прием 2009. Търсим родител или родители, ако има такива, които са приети в ЦДГ №40 "Щастливо детство" гр. Варна или ЦДГ №08 "Христо Ботев" гр. Варна, а ги интересува нашата детска градина? Много е наболял този въпрос с детски ясли и детски градини. За съжаление неуредиците са толкова много, че се въртим в кръг и всяко нещо за нашите деца е мъка за нас родителите. Моля, ако има такива да ми пишат тук или на мейла: mayadochkova@abv.bg.  Въпреки всичко слънчево лято на всички родители и вашите деца Simple Smile   

# 83
Здравейте!
Детето ми е набор 2008г. Приети сме в ОДЗ №10 Приказка. Живеем в кв.Левски и тази ДГ ни е много далеч. Бих желала размяна за:
- ОДЗ "Дружба"
- ЦДГ №35 "Незабравка"
- ЦДГ "Карамфилче"
- ЦДГ №46 "Слънчева дъга"

# 84
Здравейте, дъщеря ми е приета в СДГ №34 "Горски кът",набор 2009.Ако има желаещи за размяна нека ми пишат.Предпочитам градини в кв.Чайка,кв.Левски,кв.Виница,кв.Цветен.

# 85
Здравейте!Ние сме 3-та група набор 2007г. в "Светулка" в центъра.Искам да се сменим с някой в "Моряче" в Младост.0887524543

# 86
Здравейте мами!
Искам да изкажа благодарности на сайта и на родителите Милена и Иво. Ние вече разменихме нашите места в детски градини, и сме много доволни от този факт. Желая успех на всички вас:-)

# 87
Здравейте Simple Smile
Много се радвам,че детето ми е прието и ще посещава детска градина,но определено радостта ми не е пълна,защото е приет в по-далечна градина,вярно пак в района ни.Градината е ЗВЪНЧЕ,а аз искам да е в КРИЛАТКО,защото ми е най-удобна.Особено зимата незнам как ще го водя,като нямам и кола.Синът ми е набор 2009.Ако има желаещи могат да ми пишат тук или да ми звъннат 0879 856 442.
Успех на всички  Hug

# 88
Здравейте, търся размяна за набор 2008г, синът ми е приет в ОДЗ "Първи юни" в жк  "Владиславово", ако има някое дете от ЦДГ "Моряче", за което е по-удобна градината във "Владиславово", моля родителите да ми пишат на лични.

# 89
  • Варна
Здравейте, искам да попитам родителите, които разменят места в ОДГ "Ален Мак", набор 2008. Само заради местоположението ли бихте желали размяна или има и друга причина? Не се заяждам, просто много се учудих, тъй като знам, че родители правят протоколи от ЛКК на здрави деца, само и само децата им да са в това детско заведение. Кое не Ви удовлетворява- базата, педагозите, отношението към децата? Бих се радвала, ако ми отговорите.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт