Неприлично предложение

• 30 728
  • 382
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Хи-хи, много станаха желаещите Grinning Вие си обявете цената, пък ще оставим свободният пазар да я отрегулира Grinning

# 31
Само се чудя кое ще дойде по-скъпо на милионеринЪт... щото, ако си мисли, че ше се отърве само с един път, е в голяяяма заблуда  Laughing

# 32
Какво друго бих направила ли? Simple SmileДостатъчно съм правила и правя,и ще правя.Това е семейството ми,все пак.
А един мъж дали би отказал на подобно предложение.Едва ли?Както и ,едва ли ще бъде заклеймен за решението и мотивите си Wink

# 33
  • Sofia
"сливи за смет"...

# 34
Темата щеше да е по-интересна, ако имаше допълнение към заглавието, например "Бихте ли се съгласили да преспите с някой 69 годишен старец, или с някой много , много грозен и откровено отблъскващ, и срещу каква сума?" Така ясно, че всяка би го направила и без пари, ако предложението идва от Брад Пит примерно.

# 35
Е,в такъв случай аз ще се въздържа Whistling
Въпреки,че той и Хю е старичък,ама на доста жени това не им пречи Laughing

# 36
... би го направила и без пари, ако предложението идва от Брад Пит примерно.

Айдееее... и теб те разбрахме...   hahaha

# 37
Темата щеше да е по-интересна, ако имаше допълнение към заглавието, например "Бихте ли се съгласили да преспите с някой 69 годишен старец, или с някой много , много грозен и откровено отблъскващ, и срещу каква сума?" Така ясно, че всяка би го направила и без пари, ако предложението идва от Брад Пит примерно.

Права си.Представях си,че предложението идва от Джерард Бътлър.Не мога да кажа как ще  реагирам от 69 годишен,грозен,отблъскващ,защото...не мога просто  Simple SmileВероятно,не,като се замисля. Confused

# 38
Скоро имахме гости и май този филм обсъждаха, аз не съм го гледала. И госта ни пита мъжо ти ще пуснеш ли жена си -мене- за 1 000 000, а мъжо му вика, ехее че за тия пари и аз ще му се дам    hahaha Joy  После спомена и че насила ще ме заведял, а аз казах, че не съм луда да бягам и гостите ни бяха в шок, че те малко моралисти го раздават, а ние некви...  Laughing

# 39

Права си.Представях си,че предложението идва от Джерард Бътлър.Не мога да кажа как ще  реагирам от 69 годишен,грозен,отблъскващ,защото...не мога просто  Simple SmileВероятно,не,като се замисля. Confused

Искаш да кажеш, че обричаш цялото ви семейство на глад и мизерия... объркан съм вече от теб...  Crazy

# 40
1 000 000 си е 1 000 000,а и на 69 годишния може да не стане  Wink

# 41
  • Sofia
Е, че Вие какво искахте.. аз ли (как се изразиха в друга тема - "агнешкото") да ви предложа пари - така всяка ще се навие Grinning друго си е някой богат дядка със свалящо се чене и разлагащо се тяло да ви направи офертата Grinning

# 42

Искаш да кажеш, че обричаш цялото ви семейство на глад и мизерия... объркан съм вече от теб...  Crazy

Недей,моля те.Всичко е толкова просто,в крайна сметка.От какво се объркваш #CrazyЩе погладуваме,ще смъкнем тарифата към 800 000,и чакам Бътлър да се появи Grinning

# 43

Ммм да, може би си права...но аз не очаквах, толкова съгласни. Joy
Мислех, че всички ще кажат- ооо не, аз не бих. Whistling

# 44
  • Sofia
Мислех, че всички ще кажат- ооо не, аз не бих. Whistling
Абе моля ти се.. всички в името на семейството го правят  Embarassed Joy

Общи условия

Активация на акаунт