Неприлично предложение

• 31 387
  • 382
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде ...
Ц.

Сексуалното удоволствие и обичта не са задължително свързани при мъжете.

# 76
Едно е да си говорим за това из форумите,съвсем друго е ако това предложение го получи който и да е в реалния живот.Хайде да си говорим при вида на 1 000 000 долара.Струва ми се,че голяма част от моралните ценности мигом ще изфирясат...

Точно тва щях да напиша. Ако ви ги изтропат на масата , дори не милион, а стотици хиляди по-малко , друга песен ще запеете (това е към мъжете) Simple Smile
Поставя ви 100 000 лв на масата някоя дама, и ви казва - ето ти тези 100 000 лв, ти просто трябва да ме изчу.....ш . След това никога повече не я виждате , но сте със 100 хилки в джоба Simple Smile Дори мъж с дамска душа би го направил. Хора, 21 век сме.. в България  Wink

# 77
Стига бе Деси... доларът не е това, което беше...   Whistling

... няма как да се измъкна от темата без да ви кажа лека нощ... не ме питайте къде отивам... всеки има право на лично пространство... нали...  Mr. Green

Лека...

п.п. подозирам, че Шърли усеща тънките нишки... както и да е...

# 78
  • някъде ...
Едно е да си говорим за това из форумите,съвсем друго е ако това предложение го получи който и да е в реалния живот.Хайде да си говорим при вида на 1 000 000 долара.Струва ми се,че голяма част от моралните ценности мигом ще изфирясат...

Точно тва щях да напиша. Ако ви ги изтропат на масата , дори не милион, а стотици хиляди по-малко , друга песен ще запеете (това е към мъжете) Simple Smile
Поставя ви 100 000 лв на масата някоя дама, и ви казва - ето ти тези 100 000 лв, ти просто трябва да ме изчу.....ш . След това никога повече не я виждате , но сте със 100 хилки в джоба Simple Smile Дори мъж с дамска душа би го направил. Хора, 21 век сме.. в България  Wink

Още едно Ц.

Но не очаквам да се разбере от хора, склонни да се продадат.

# 79
  • Sofia
Хайде да си говорим при вида на 1 000 000 долара.Струва ми се,че голяма част от моралните ценности мигом ще изфирясат...
Отново обобщаващият синдром - щом аз бих направил едиси какво си то значи няма човек, който да не направи същото. Ами то много хора скачат от последният етаж и се самоубиват.. ама не всички си решават проблемите така.. както и не всеки посяга към парите при такова предложение.  bowuu

# 80
  • някъде ...
Морал и ценностна система, му се вика.
При всеки е различна.

# 81
Delusion, вярно е за ласкателството, а и за удоволствието, но може да ги изпиташ и без да стигаш по-нататък. Дори може да ги удвоиш с отказа си.

С отказа от пари? Няма начин. Без да си е платил какво право има да притежава?

# 82
Ддрагон,няма как да те пробвам.Нямам толкова пари. Laughing Laughing Laughing
Това важи и за мъжете и за жените.Всеки,абсолютно всеки си има цена.Просто ние понякога не знаем каква точно е защото не всеки ден получаваме "неприлично предложение".Мислим си,че това или онова няма да го направим за каквото и да е,но не е така защото реално не са ни преложили това,което подсъзнателно би ни склонило.

# 83
  • Sofia
Хора, 21 век сме.. в България  Wink
Т.е.?!?
Щом е 21-ви век, значи няма проблем да спиш за пари с някой който не те кефи?

# 84

Още едно Ц.

Тва лично към мен ли е? Щото аз никъде не съм написала , че ще се продам, пък не те разбирам. Поста ми беше изцяло отправен към мъжете, не към жените. Щото попринцип на жените им трябва любов, преди да правят секс, не на мъжете. Освен на тези с дамски души де. (нямам предвид гей)

# 85
  • някъде ...
Ддрагон,няма как да те пробвам.Нямам толкова пари. Laughing Laughing Laughing
Това важи и за мъжете и за жените.Всеки,абсолютно всеки си има цена.Просто ние понякога не знаем каква точно е защото не всеки ден получаваме "неприлично предложение".Мислим си,че това или онова няма да го направим за каквото и да е,но не е така защото реално не са ни преложили това,което подсъзнателно би ни склонило.

Не, Деска, грешиш.

Има и безценни неща.
Няма какда ме купиш.
Не и в този живот.

Приеми го на доверие  Hug

# 86
  • Бургас
НЕ, Деси.

# 87
Нямам намерение да те купувам,беше шегичка.Искам да кажа,че всеки би се продал за нещо,не само за пари.

# 88
  • някъде ...

Още едно Ц.

Тва лично към мен ли е? Щото аз никъде не съм написала , че ще се продам, пък не те разбирам. Поста ми беше изцяло отправен към мъжете, не към жените. Щото попринцип на жените им трябва любов, преди да правят секс, не на мъжете. Освен на тези с дамски души де. (нямам предвид гей)

Ц-то е и към теб.
Форуми, реален живот - аз лично съм си същия в реалния, какъвто съм и във форума - маска и параван не ми трябват.
Не държа да се харесам на някой - но понякога се случва да помогна ( което ми е и наградата ).

# 89
Хора, 21 век сме.. в България  Wink
Т.е.?!?
Щом е 21-ви век, значи няма проблем да спиш за пари с някой който не те кефи?

Не. Имам предвид ,че вече целия свят е комерсиален. Не е като през 19 век, когато честта е била на първо место, когато мъжете са се привиквали на дуели ,за да разрешат спор помежду им. Когато мъжа е трябвало да е работлив и здрав, за да си осигури сгодна женица. Много примери покрай всички ни има за комерсиални мъже. Някои дори повече от жените.

Общи условия

Активация на акаунт