Неприлично предложение

• 31 400
  • 382
  •   1
Отговори
# 135

Разбирам, но тогава не го натяквай. Веднъж е достатъчно. Това, че ти не вярваш в нещо,  абсолютно нищо не значи в мащабен план.

Натяквам ли го? Аз мислех ,че в темата може да се пише повече от едно мнение Wink
Кое натяквам, това, че не го вярвам ли? И? Все едно да кажеш, че дракона натяква неговото си мнение. Нали за това е тема във форум. Да разменяме мнения , често различни. И точно това му е интересното. Аз и не искам да значи нищо в никакъв план.

Да, но разликата е в това, че вие не обменяте мнения. Той си казва мнението, ти го репликираш и задаваш оспорващ въпрос, той се чувства длъжен да отговори, после всичко се повтаря. Но виждам, че няма да се разберем...

# 136
Абе да ти кажа, има една известна личност във футболните среди , на която не само ще се продам, а направо ще се подаря  Laughing И то не само за една нощ  Grinning

А какво трябва да се случи, за да превърнем ЩЕ-то в СЕ  Mr. Green
И колко още ще чакаш  Mr. Green

Със сигурност не трябват пари  Laughing
А иначе ще почакам до някой друг живот  Grinning

# 137
Лейди,мамите дето не се продават сега спят.Добрите момичета по това време не бродят из форумите,а си спинкат до перфектните съпрузи.

# 138
  • някъде ...

Разбирам, но тогава не го натяквай. Веднъж е достатъчно. Това, че ти не вярваш в нещо,  абсолютно нищо не значи в мащабен план.

Натяквам ли го? Аз мислех ,че в темата може да се пише повече от едно мнение Wink
Кое натяквам, това, че не го вярвам ли? И? Все едно да кажеш, че дракона натяква неговото си мнение. Нали за това е тема във форум. Да разменяме мнения , често различни. И точно това му е интересното. Аз и не искам да значи нищо в никакъв план.

Немооооооо, усети ли как си върнах короната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дракона НЕ натяква.
Дракона подчертава, пояснява и дава примери.

И всеки път - по различен н-н, за разлика от други Wink
Айде са ме опровергай, моля.

# 139
Лейди,мамите дето не се продават сега спят.Добрите момичета по това време не бродят из форумите,а си спинкат до перфектните съпрузи.

Малеее, ми аз не попадам в нито една група. Whistling

# 140
Ан,аз казах,че ПОВЕЧЕТО биха го направили.Не всички.Твърдиш,че те дразни неразбирането.Ответната страна би казала същото.Всеки си има виждане по въпроса,свое мнение.А тук,отново,се заформи"Против"и то с укорително сочещ пръст.Винаги така става.
И тези иконки Sick Sick SickОт какво толкова ви се доповръща? Simple Smile От това,че някои форумски мами,имат златната възможност да станат с милион по -богати Wink

# 141
  • някъде ...
Трябва да пусна анкета, мислех, че мамите не биха се продали дори за 1 000 000$

Са щИ обясня - мамите, на които мъжете им тоже гледат форума ще отговорят с НЕ.
Мамите, които са разочаровани от избора си на мъж, ще отговорят с ДА.
А мамите, които са доволни от мъжете си - или са прясно омъжени, или не се занимават да дават акъли на другите мами.

# 142
От какво толкова ви се доповръща? Simple Smile От това,че някои форумски мами,имат златната възможност да станат с милион по -богати Wink

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Какво да кажа?

# 143
Лейди,или се омъжи или се продай(ама търси добра цена) Wink

# 144

Да, но разликата е в това, че вие не обменяте мнения. Той си казва мнението, ти го репликираш и задаваш оспорващ въпрос, той се чувства длъжен да отговори, после всичко се повтаря. Но виждам, че няма да се разберем...

Ако нещо да му се извиня  Simple Smile
Абе приех го някъде на края. Ок, приемам, че той е от тези мъже. Просто наистина не вярвах, че има такива. По принцип доста оспорващи въпроси задавам в реалния живот, докато стигна до някакво заключение. А в случая , както казах, слабо ме интересува кой мъж ще се продаде и кой - не. Така , че приемам  ,че дракона няма да се продаде -  вече 8 страници не поддава  Laughing А ти какво толкова сериозно го раздаде в 3 през нощта  Simple Smile Peace

# 145
  • някъде ...
Ан,аз казах,че ПОВЕЧЕТО биха го направили.Не всички.Твърдиш,че те дразни неразбирането.Ответната страна би казала същото.Всеки си има виждане по въпроса,свое мнение.А тук,отново,се заформи"Против"и то с укорително сочещ пръст.Винаги така става.
И тези иконки Sick Sick SickОт какво толкова ви се доповръща? Simple Smile От това,че някои форумски мами,имат златната възможност да станат с милион по -богати Wink

Понеже мен питаш, та да ти отговоря:

Никога не съм си и помислил, че майка ми ще си разтвори краката за 1 милион долара ( примерно ).

Та ми се доповръща от мисълта, че верно има и такива майки.
Щото майка е не просто думичка.

МАЙКА е символ.

# 146
  • някъде ...

НЕ прави нито едно от двете, ако искаш да си пълноценен човек  Peace

# 147
Драконе,той Наполеон си го е казал за символа  Wink (шегичка,макар и малко груба)

# 148
Трябва да пусна анкета, мислех, че мамите не биха се продали дори за 1 000 000$

Са щИ обясня - мамите, на които мъжете им тоже гледат форума ще отговорят с НЕ.
Мамите, които са разочаровани от избора си на мъж, ще отговорят с ДА.
А мамите, които са доволни от мъжете си - или са прясно омъжени, или не се занимават да дават акъли на другите мами.

Все пак направих анкета, макар и малко късно...моля ви да гласувате. Hug
Мерси за разяснението. Simple Smile

Ех, Деси, не става попадам на женени. Crossing Arms
И между другото малка съм за омъжване и за продаване. Просто очаквах възмутени мами. Joy

НЕ прави нито едно от двете, ако искаш да си пълноценен човек  Peace

На този етап не бих, имам други приоритети. Simple Smile

# 149
Възмутените утре сутринта.А щом попадаш на женени лошо-отиваш директно в групата на кучките,кифлите,парцалите и т.н....

Общи условия

Активация на акаунт