Неприлично предложение

• 30 772
  • 382
  •   1
Отговори
# 225
Абе,щом му се налага да предлага 1 000 000 ,за да си уреди жена,едва ли може да предложи нещо повече от ...парите си!    Mr. Green

Ей затова не се давам аз за пари...защото нищо няма да получа!   Joy  

хахахахахах  Joy
поне две неща ще получиш минимум ...

Би могло да бъде по зле...много по... Joy

# 226
Не знам дали бих се навила. Ако някога някой ми предложи такава сума само за едното ебане, тогава ще му мисля.
Ето ви нещо по темата:

Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис... Но тя си имала  приятел.
Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил:
- Ще ти дам 1000 долара ако ме оставиш да те изчукам.
Но момичето го отрязало:
- НЯМА НАЧИН!
Джони  казал:
- Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш.
Тя помислила  за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си. Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило:
-  Искай  му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!
Така, че момичето се съгласило и приело предложението.
   Приятелят и я чакал половин час да се
обади. Най-накрая, след 45 минути чакане
той и позвънил и я попитал какво е станало.
Тя му отговорила:
- Копелето  хвърли монети!!!

Бизнес поука:
Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес
предложение преди да се съгласите и да ви го начукат.
 Mr. Green

# 227
Абе,щом му се налага да предлага 1 000 000 ,за да си уреди жена,едва ли може да предложи нещо повече от ...парите си!    Mr. Green

Ей затова не се давам аз за пари...защото нищо няма да получа!   Joy   

хахахахахах  Joy
поне две неща ще получиш минимум ...
Ако предлагаше нещо качествено ,нямаше да се налага да плаща,за да го вземат!   Mr. Green
Така че,не,благодаря !

# 228
Мисля,че е време темата да претърпи обрат.
Ако  предложат това на вашият партньор( да бъде с красива жена за 1 нощ,срещу заплащане) и той веднага се съгласи,какво ще си помислите тогава?За семейството ли го прави ,или...просто смята,че това е шанса на живота му? Mr. Green

# 229
  • някъде ...
Ако  предложат това на вашият партньор( да бъде с красива жена за 1 нощ,срещу заплащане) и той веднага се съгласи,какво ще си помислите тогава?За семейството ли го прави ,или...просто смята,че това е шанса на живота му? Mr. Green

Ще си помислим, че е време да намерим и на нас някой да ни предложи, и да покажем на партньора, че тази игра ние сме я измислили.
Тооочно преди да му покажем от трите най-дългото Wink

# 230
  • Бургас
Ако се съгласи, по-добре да си остава там  Crossing Arms Защо го прави ми е все тая Mr. Green

# 231
ще си помисля, че ще му стои добре отпечатък от обувка №39 на г*за  Crazy
 Joy

# 232
Даже бих го насърчила да се съгласи,стига естествено после да остане със семейството си, и да видим заедно сметката на милиона  Grinning

# 233
Даже бих го насърчила да се съгласи,стига естествено после да остане със семейството си, и да видим заедно сметката на милиона  Grinning

Ще скрепите семейството, а? Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=jG56NW0mrqs  Laughing

# 234
Даже бих го насърчила да се съгласи,стига естествено после да остане със семейството си, и да видим заедно сметката на милиона  Grinning

А защо не? Ако може по този начин децата да станат милионерчета смятам, че всяка жена или мъж трябва да се съгласят  Laughing

# 235
  • out of space
Да, бих.

Оооо, да, бих  Grinning
Ако много настоява Брад Пит например, ми....и на вересия бих взела 5 $  Grinning
Другия вариант е (не е Брад Пит), но и милиарди да ми дава- не бих му викнала и такси....  Sick

# 236
Не знам дали някой не го е постнал вече, но ето един виц точно по темата:
Иванчо се прибира в къщи разплакан и казва на баща си, че в училище чул нови думи, но не ги разбрал: “по принцип” и “де факто”. Баща му почнал да ги разяснява, вика по - малката му сестра и я пита: - Ако един мъж ти даде 1000лв ще легнеш ли с него? - Ами ще легна бе, тате, пари са това. Бащата пита Иванчо: - Разбра ли, бе? Иванчо клати глава отрицателно. Бащата вика по - голямата му сестра и й задава същия въпрос: - Ако един мъж ти даде 1000лв ще легнеш ли с него? - Ще легна, бе тате, пари са това. Иванчо пак нищо не разбира. Накрая бащата вика майка му, но и тя отговаря, че за 1000лв ще легне с чужд мъж. Иванчо нищо не разбира от обяснението. - Виж, бе татьовото, “по принцип” ние трябваше да имаме 3000лв, а “де факто” имаме три курви вкъщи.

Винаги като стане въпрос за неприлични предложения, се сещам за него

# 237
Даже бих го насърчила да се съгласи,стига естествено после да остане със семейството си, и да видим заедно сметката на милиона  Grinning

Благото на децата е над всичко. Whistling

А защо не? Ако може по този начин децата да станат милионерчета смятам, че всяка жена или мъж трябва да се съгласят  Laughing

Всичко за благото на децата. Whistling

А и дори да го погледнем от чисто практична гледна точка, с един милион малко се съмнявам, че ще останат милионерчета дълго време. Laughing

# 238

А и дори да го погледнем от чисто практична гледна точка, с един милион малко се съмнявам, че ще останат милионерчета дълго време. Laughing
[/quote]

По добре с един милион,отколкото без него

# 239
В този случай уловката е, че е твърде вероятно накрая цялото семейство вкупом да платите по-висока цена.

Хипотетично Laughing

Общи условия

Активация на акаунт