Неприлично предложение

• 30 743
  • 382
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде ...
В този случай уловката е, че е твърде вероятно накрая цялото семейство вкупом да платите по-висока цена.

Хипотетично Laughing

Но ще я платят като отделни единици  Whistling Whistling Whistling

# 241
Не съм гледала този филм, и не знам какво става после. Ако ми дадат обаче един милион хич няма да му мисля

# 242
  • някъде ...
Не съм гледала този филм, и не знам какво става после. Ако ми дадат обаче един милион хич няма да му мисля

Има филми, които е по-добре да ти бъдат разказани.

Понякога участието в тях е свързано с много не-толкова приятни емоции.
Това го приеми на доверие .

( Тайфата - мисля, че е време да послушаме Тати - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=515920.525  Hug Hug Hug )

# 243
За "Неприлично предложение" ли говорим?

# 244

Аз гласувах с Да, трябваше да сложа и опция колебая се. Simple Smile

Напротив, по-добре, че не си. Иначе голяма част и от двете страни щяха да гласуват с тази опция, а тя не дава отговор. А дори хипотетично и въпреки колебанието, вътрешно всеки знае кое би избрал. Wink

# 245
Може би си права.  Hug
Аз лично щях да гласувам с колебая се.  Joy

# 246
  • Варна
Хм, странна статистика. Мислех, че ССФ НИКОГА не би приела неприлично предложение  Mr. Green

Отговорих с "ДА", но все пак зависи от предложението...може да е нещо извратено, което едва ли бих приела  Peace (нарочно няма да дам пример  Whistling  Mr. Green)

# 247
Хм, странна статистика. Мислех, че ССФ НИКОГА не би приела неприлично предложение  Mr. Green
Отговорих с "ДА", но все пак зависи от предложението...може да е нещо извратено, което едва ли бих приела  Peace (нарочно няма да дам пример  Whistling  Mr. Green)

Ммм да, представите за ССФ, са разбити... Joy

Усещам как най интересното ни го спестяваш. Wink

# 248
.
... няма как да им набиеш достойнство и самоуважение, то да беше ...  Whistling Whistling Whistling

за каква липса на достойнство и самоуважение говорим?!?
някой иска да си купи нещо, аз си казвам цената. разменят се услуги (services). ти като отидеш на масаж, не си ли плащаш?

# 249
.
... няма как да им набиеш достойнство и самоуважение, то да беше ...  Whistling Whistling Whistling

някой иска да си купи нещо, аз си казвам цената. разменят се услуги (services). ти като отидеш на масаж, не си ли плащаш?

Ама тая "професия " си има едно друго има...
Не се казва "неприлично предложение"........    Mr. Green   

# 250
Зависи за какво са ми парите. Не дай Боже!
Иначе, спя без пари /по точно го проспивам/.

# 251
.... няма как да им набиеш достойнство и самоуважение, то да беше ...  Whistling Whistling Whistling
Ама тая "професия " си има едно друго има...
Не се казва "неприлично предложение"........    Mr. Green    

професия е, ако ми е основното занимание...говорим за 1 път.

а и сред професионалистките има такива, които си знаят цената и не смятам, че им липсва достойнство и себеуважение. и не става въпрос за мърли и кухи лейки като познатите в БГ; то на тях и без това няма кой да им предложи големи суми.  

# 252
Имам пари за раздаване...  Mr. Green

# 253
почвай кастинга  Joy
ей сега ще завалят предложения! на бас!  Mr. Green

# 254

да не работиш към САПАРД Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт