Неприлично предложение

• 30 715
  • 382
  •   1
Отговори
# 255
Отговорих 'Не'   Peace
Не се продавам и не се давам под наем  Naughty
Иначе нямам против парите, но вкарани...опс  Whistling... изкарани по този начин, не мерси !

# 256
Не знам дали някой не го е постнал вече, но ето един виц точно по темата:
Иванчо се прибира в къщи разплакан и казва на баща си, че в училище чул нови думи, но не ги разбрал: “по принцип” и “де факто”. Баща му почнал да ги разяснява, вика по - малката му сестра и я пита: - Ако един мъж ти даде 1000лв ще легнеш ли с него? - Ами ще легна бе, тате, пари са това. Бащата пита Иванчо: - Разбра ли, бе? Иванчо клати глава отрицателно. Бащата вика по - голямата му сестра и й задава същия въпрос: - Ако един мъж ти даде 1000лв ще легнеш ли с него? - Ще легна, бе тате, пари са това. Иванчо пак нищо не разбира. Накрая бащата вика майка му, но и тя отговаря, че за 1000лв ще легне с чужд мъж. Иванчо нищо не разбира от обяснението. - Виж, бе татьовото, “по принцип” ние трябваше да имаме 3000лв, а “де факто” имаме три курви вкъщи.

Винаги като стане въпрос за неприлични предложения, се сещам за него

И аз за него се сетих. Laughing

# 257
Извинявай, не ти изчетох темата, само искам да кажа следното:
1 000 000 $ не са никак НЕПРИЛИЧНО  предложение.  Joy Сумата е доста прилична........  Mr. Green

# 258
 Joy

Вижда се и от анкетата. Simple Smile

# 259
Не мога да разбера, последно за ситуация точно като във филма ли говорим, или по принцип. Защото разликата е крещяща. Специално във филма ролята на Редфорд не е на обикновен, арогантен милионер, а на истински джентълмен, който освен всичко друго е и адски красив. В предложението нямаше дори намек за обида, натиск, той пък беше влюбен в нея и т.н. Тя в крайна сметка прие, тъй като при сблъсъка с подобно различно отношение се разколеба в любовта си. Ако си спомняте сцената, Редфорд отправи офертата, мъжа й изпадна в транс и не каза нищо, докато тя самата не се възпротиви и чак след това той с половин уста я подкрепи. След това приеха.

Така че, въпросът изобщо не опира до парите. Ако опира... лошо.
Нееее, напротив, РР беше именно арогантният богаташ, умело манипулиращ зад маската на привидната влюбеност.
Той си направи експеримент, постави любовта на изпитание, любовта показа моментна слабост, но накрая възтържествува.
Залогът бяха-от една страна неговият цинизъм, от друга-чистотата на любовта, силата й да наделее над тленното.
По темата-вероятността е едно на един милион. Laughing Така че няма смисъл да гадая за силно хипотетична и много слабо вероятна ситуация.

# 260
 Laughing

Нее, не беше привидна влюбеност. В лицето на главната героиня сър Робърт Laughing припозна голямата си и изгубена вече любов. Когато  накрая любовта възтържествува (както казваш) му беше трудно, но го прие с достойнство, точно защото не беше циничният, арогантен и най-обикновен милионер. bowuu

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy

# 261
  • Tам през Атлантическия океан
Извинявай, не ти изчетох темата, само искам да кажа следното:
1 000 000 $ не са никак НЕПРИЛИЧНО  предложение.  Joy Сумата е доста прилична........  Mr. Green

Ох  и аз съм от приличните  Mr. Green

Приемам  newsm47

# 262
Абе доста си неприлична. Joy

# 263
Темата е интересна, но е нереалистична. Много по-интересно щеше да е с някаква реална сума.

# 264
Темата е интересна, но е нереалистична. Много по-интересно щеше да е с някаква реална сума.
5 000 евра примерно Peace

# 265
Не бих. Не съм западнала чак толкова. Но това го казвам от днешна гледна точка. Виж, ако се случи че и двамата с мъжа ми сме безработни, на детето му трябва животоспасяваща операция която не можем да платим, а дарения няма достатъчно... тогава бих се замислила.

# 266
  • Tам през Атлантическия океан

Над тази сума ..... ще падне едно мислене, неприлично малка е  Laughing

Докато 1 000 000 $  иЧ нема и да го мислим повечето  Mr. Green

# 267

Ми да нещо такова. Не знам дали има мъж, който би дал 1 мил. за секс, а дори и да има, шансовете да го срещнете са никакви.

Докато 1 000 000 $  иЧ нема и да го мислим повечето  Mr. Green

Напротив, ще си мислите, че нещо ви ебава.

# 268
Не знам дали има мъж, който би дал 1 мил. за секс, а дори и да има, шансовете да го срещнете са никакви.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 269
  • някъде ...
Процента расте  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт