Неприлично предложение

• 30 740
  • 382
  •   1
Отговори
# 45
Ми ето... Йо отказа... смъкна тарифата и стана претенциозна откъм ответната страна... нещата взеха да си идват на мястото...  Whistling

# 46
Мислех, че всички ще кажат- ооо не, аз не бих. Whistling
Абе моля ти се.. всички в името на семейството го правят  Embarassed Joy

Ти би ли го направил...в смисъл жена да ти предложи 1 000 000 $. Simple Smile

# 47
  • Sofia
Сега проблема е какво ще правят.. като тарифата на Николета Лозанова е 3-цифрена сума...? То медала си има и друга страна... Grinning

# 48
  • Sofia
С грозна и отблъскваща жена?
Просто забрави  Joy

# 49
Абе моля ти се.. всички в името на семейството го правят  Embarassed Joy

Според мен би го направил и мъж , ако му го предложи  Joy Joy

julian, нищо лично, те не познавам, обаче в днешно време .... кво да ви кажа Simple Smile комерса много надделя , а и ценностите се поизмениха по отношение на парите и личното достойнство.

# 50
Абе моля ти се.. всички в името на семейството го правят  Embarassed Joy

Не очаквах толкова да си зле.  Laughing

Какво семейство бе? Жената получава оргазъм от това да бъде купувана. Това е с нищо несравнено удоволствие. Плаща си мъжа и си прави с теб каквото си иска. :mrgreen Има ли по-готина еротична фантазия?

# 51
  • някъде ...
Това те превръща в практично мислеща жена поне за мен...

Това обяснява, защо си падам по малоумни ...  Whistling Whistling Whistling

# 52
Понеже след малко си лягам... искам да отправя апел... ако пускате тото и след това не си проверявате фиша моля не приемайте офертата на неприличното предложение, защото след това може да забравите да си потърсите възнаграждението...  Whistling

# 53
Не мога да разбера, последно за ситуация точно като във филма ли говорим, или по принцип. Защото разликата е крещяща. Специално във филма ролята на Редфорд не е на обикновен, арогантен милионер, а на истински джентълмен, който освен всичко друго е и адски красив. В предложението нямаше дори намек за обида, натиск, той пък беше влюбен в нея и т.н. Тя в крайна сметка прие, тъй като при сблъсъка с подобно различно отношение се разколеба в любовта си. Ако си спомняте сцената, Редфорд отправи офертата, мъжа й изпадна в транс и не каза нищо, докато тя самата не се възпротиви и чак след това той с половин уста я подкрепи. След това приеха.

Така че, въпросът изобщо не опира до парите. Ако опира... лошо.

# 54
С грозна и отблъскваща жена?
Просто забрави  Joy

Нали е за един път, какво толкова.Прежали се. Whistling

# 55
Ми ето... Йо отказа... смъкна тарифата и стана претенциозна откъм ответната страна... нещата взеха да си идват на мястото...  Whistling

Смъквам я в случай,че дълго гладуваме.Нали е за семейството бе,господа WinkТцтцтцт,толкова съм всеотдайна,а вие...
И,разбира се,че ще имам претенции.Първата ми мисъл бе Бътлър,казах ви.Мислено се реех,как идва в БГ,случайно,хваща пътя малко по на юг,случайно сяда в любимото ми кафе,случайно си засичаме погледите и ,хоп,предложението идва. Grinning.
Не мога да си засичам погледите с ....дядо ми ,примерно....

П.П.Попитах дали един мъж ще го направи и не получих отговор.Да не говорим,ако предложението идва от Андж.Джоли,МЕгън Фокс или някоя друга красота? Без пари ,нали така,признайте си веднага Simple Smile

# 56
Не мога да разбера, последно за ситуация точно като във филма ли говорим...

Шърли... издребняваш... тук се дискутират бизнес проекти... моля те...  Whistling

# 57
  • някъде ...
Ми аз на 18 000 000 % няма да си дам п.тката ко ще и за 15 000 000.
Ако детето ми умира от глад - да, ОК, и за 5 кинта ще обслужвам, но докато е нахранен и облечен - сори дами с кинти, ама Ц.

# 58
  • Sofia
julian, нищо лично, те не познавам, обаче в днешно време .... кво да ви кажа Simple Smile комерса много надделя , а и ценностите се поизмениха по отношение на парите и личното достойнство.
Пари не съм плащал за да съм с някоя жена - ако направя такова нещо, след това трябва ритуално да се самоубия.
Пари няма да взема - нямам нужда. Ако ми харесва и я желая ще е безвъзмездно, ако не я харесвам - тактично ще пропусна.
И да въпрос е на достойнство и няма нищо общо с времето в което живеем. Или съм мъж или не...

# 59
Хайде сега, ако бил дърт и грозен...и това си има решение: вдига се цената за всяка година над 50 и се гаси лампата  Laughing

Сега да взема да отговоря и сериозно - ако едното еб..не може да ми обезпечи бъдещето, защо не? Колко народ се е продал и за по-малко от 1 милион? Колко представители и на двата пола живеят с нелюбими хора, просто защото имат някаква облага от това? Вярвам, че има хора, които биха отказали на подобно предложение, но те са наистина малък процент неспасяеми идеалисти...останалите ще се подложат, ще си гушнат наградката и ще си живеят живота дълго и щастливо. Туйто  Grinning

ПС 3 пъти се пробвам да публикувам и ми изважда всеки път по 2 поне нови отговора!

Общи условия

Активация на акаунт