Неприлично предложение

• 30 708
  • 382
  •   1
Отговори
# 285
  • някъде ...
Пропуснах да забележа, че вече е писан в темата този виц  Blush

Иванчо пита баща си какво е това „де юре“ и „де факто“.
Бащата повиква майката и сестрата и ги пита:
- Един арабин-безнесмен дава по 1000 долара да прекарате с него две вечери. Ще отидете ли?
- Да, разбира се! – отговарят и двете.
Бащата обяснява след това:
- Де юре, Иванчо, нашето семейство може да забогатее с 2000 долара, а де факто – вкъщи си имаме две к..ви.

Hug

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 06:00 от ddragon

# 286
  • Sofia
или...
..пак в духа на темата...  Money Money

Англичанка, французойка и българка са на конкурс за красота. И им задават въпроса:
- Представете си, че сте попаднали на необитаем остров с 20 мъже. Вашите действия?
Англичанката:
- Ще се моля на Бог да ме спаси!
французойката:
- Ще избера най-силния, и той ще ме защитава!
Българката:
- Разбрах въпроса, но какъв е проблема?

bouquet

# 287
  • Ænima/Albuquerque
или...
..пак в духа на темата...  Money Money

Англичанка, французойка и българка са на конкурс за красота. И им задават въпроса:
- Представете си, че сте попаднали на необитаем остров с 20 мъже. Вашите действия?
Англичанката:
- Ще се моля на Бог да ме спаси!
французойката:
- Ще избера най-силния, и той ще ме защитава!
Българката:
- Разбрах въпроса, но какъв е проблема?

bouquet

hahaha hahaha hahaha

# 288
  • някъде ...
Двама селяни си приказват:
- В нашто село имаме едно дете - вундеркиндче! На 12 години завърши гимназия, на 16 ВУЗ, на 22 имаше докторатура! казал единият.
- В нашто село имаме аналогичен случай! - казал другият.
- Така ли? Какъв?
- Един опъна коча и му се изправиха рогата!

# 289
  • Ænima/Albuquerque
- В нашто село имаме едно дете - вундеркиндче! На 12 години завърши гимназия, на 16 ВУЗ, на 22 имаше докторатура! казал единият.
- Така ли? Какъв?

smile3532 smile3532 smile3532

Егати темата!  hahaha hahaha hahaha

# 290
  • някъде ...
---------------------------------
Извинения към администрацията на сайта.
---------------------------------

@Юли - ако съм те засегнал - сори.
Не е нарочно.
 Hug

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 05:55 от ddragon

# 291
  • Ænima/Albuquerque
Ох,как съм те пропуснала,при толкова общи теми на разговор?  hahaha

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 03:03 от Sarcasm™

# 292
  • Sofia
Разбира се, че има връзка по темата.
А, именно, че нашите жени (хаде да обобщим българките) очевидно според анкетата не виждат нищо притеснително (20те мъже) да си легнат с друг мъж, без чувства, без любов за да вземат $1млн (отговаряйки на въпросите да спечелят конкурса за красота).

Адски тъпо ми е да обяснявам виц и още повече да поставям под съмнение интелигентността на модераторите, като се оправдавам за смисъла и мястото на вица...
Ако не беше по темата нямаше да го пусна Simple Smile

# 293
  • Sofia
Извинете, но наистина ли не си падате да четете вече написанато в този форум?
Няма да заключа, просто за спорта.

# 294
ОФФ!!

Още ли ви боде очите този милион  hahaha hahaha еех хубаво е тва нещо витруалното женско пространство ... дават им милиони долари .. командват си мъжете .... изтрепват се да им предлагат брак ...  всички са хубави и сексапилни .. мечтииии  Mr. Green

А в реалността повечето кълват и на голи обещания  Mr. Green  ... ееех живот живот   hahaha

- Така ли? Какъв?

Драгоне !! Сега пък аз паднах от смях  smile3532 smile3532

# 295
ОФФ!!

Още ли ви боде очите този милион  hahaha hahaha еех хубаво е тва нещо витруалното женско пространство ... дават им милиони долари .. командват си мъжете .... изтрепват се да им предлагат брак ...  всички са хубави и сексапилни .. мечтииии  Mr. Green

А в реалността повечето кълват и на голи обещания  Mr. Green  ... ееех живот живот   hahaha

Whistling Whistling Whistling

1 000 000$ винаги ще е трън в очите... Joy Joy Joy

# 296
ОФФ!!

Забрави да вметнеш,че на 90% от жените тук,мъжете не са им изневерявали НИКОГА и не биха го направили,защото те не са такива.Имат ясни и открити отношения,следователно,ако изневерят,веднага си признават и то без бой. Mr. Green

# 297
Забрави да вметнеш,че на 90% от жените тук,мъжете не са им изневерявали НИКОГА и не биха го направили,защото те не са такива.Имат ясни и открити отношения,следователно,ако изневерят,веднага си признават и то без бой. Mr. Green

даже ги питат предварително дали може .. и ако одобрят - тогава  hahaha

# 298

Сетих се и за филма "Неприлично предложение", в който главната героиня (в ролята Деми Мур) се съгласява да преспи с мултимилионер за 1 нощ за сумата от $1 000 000 и то със съгласието на гаджето си. После животът й се превръща в ад. Та, питам ви, вие имате ли цена и бихте ли преспали с някой ако ви предложи мноооого пари?   Simple Smile

Ей на това му викат "Гладна кокошка просо сънува".  Laughing

# 299
Ей на това му викат "Гладна кокошка просо сънува".  Laughing

има и по-съвременна поговорка как'сийке Wink

Блага сума железни крака отваря   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт