Неприлично предложение

• 30 715
  • 382
  •   1
Отговори
# 375
Е как какво, че горната схема си е абсолютно прее§аване, лично от мен- какво повече иска:)

Като във вица за монахините, дето отворили бардак...

# 376
  • София
Много зависи от предлагащия. С младия Ален Делон бих се прежалила и още как Mr. Green даже няколко пъти.

А, след мен, ако обичаш!
Че и даром, че и кредит бих теглила, ако трябва...........  Heart Eyes

# 377
  • София
Много зависи от предлагащия. С младия Ален Делон бих се прежалила и още как Mr. Green даже няколко пъти.

А, след мен, ако обичаш!

И аз! И за Антонио Бандерас. Kissing Heart

# 378
А, след мен, ако обичаш!
И аз! И за Антонио Бандерас. Kissing Heart
Момичета, темата е за пари, вие я обърнахте на мераци Simple Smile

# 379
  • Countryside
Съвсем по темата сме си. Сега ако ми дойде някой ужасен ужасон и за 100 милиона не бих се навила. Виж за младия Ален и отстъпка даже ще направя Mr. Green

# 380

Сетих се и за филма "Неприлично предложение", в който главната героиня (в ролята Деми Мур) се съгласява да преспи с мултимилионер за 1 нощ за сумата от $1 000 000 и то със съгласието на гаджето си. После животът й се превръща в ад. Та, питам ви, вие имате ли цена и бихте ли преспали с някой ако ви предложи мноооого пари?   Simple Smile

Зависи от човекът, който прави предложението. Ако ми харесва и е на нормална възраст, защо не?  Simple Smile Просто е важна гледната точка. Просто ако сме над нещата и го приемем като приятно забавление, че даже и с награда - всичко е тип топ.  Mr. Green

Това при положение, че нямах мъж и деца разбира се.  Mr. Green

# 381
Хубаво е да се уточни оферираната с $1 000 000 дама към момента е щастливо обвързана или не. Щото някак си това доста променя условията Simple Smile И според мен би дало доста различни резултати.

# 382
И според мен би дало доста различни резултати.

Вярвай си...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт