Кухните - 33-та тема

• 80 071
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Ето, за да не съм голословна за напасването.
Страхотно е като е напаснато, наистина.

# 241
  • София
Гретел, при теб са го направили перфектно!!!!

# 242
Да, добре го направиха. С лайсни е по-грубичко, според мен... Така е играчка, а и се харчи повече материал, но изглежда значително по- добре.

# 243
Да, добре го направиха. С лайсни е по-грубичко, според мен... Така е играчка, а и се харчи повече материал, но изглежда значително по- добре.

Аз мислех, че говорим за плота Simple Smile

# 244
Аз мислех, че говорим за плота Simple Smile
Е, ама то Г- чупката на плота с такъв тип десени няма как да бъде напасната, така че да се следва шарката....То е очевидно. Затова сметнах, че по-скоро става въпрос за гърба. Simple Smile

# 245
Гретел, а каква е водобранната лайсна? Почти не се вижда.

# 246
 Thinking Ами правоъгълна. Увеличи снимката, ще я видиш. Ако питаш за марка и наименование на модел - идея си нямам.

# 247
Ето, за да не съм голословна за напасването.
Много благодаря Гретел .  bouquet наистина си попаднала на страхотни професионалисти.Явно съм го написала доста объркващо.Наистина става въпрос само за плота , а не за гърба.За съжаление при мен ще бъдат плочки а не гръб ,въпреки ,че на мен ми харесва по-вече с гръб.Трябва да се съобразя с едни ВИК тръби които не мога да махна/защото ще се разкърти и банята ,а тя е не е  толкова стара/ така,че плочкита са изхода.Явно няма да може да стане това което си мисля и ще разочаровам мъжа ми за Коко Болото   или ако намерим светъл вариант на плот който да се върже  не знам .Вече се обърках.Така или иначе на стари години ако отидем да живеем там ще се прави кардинално а не на парче.Тогава ще му мисля по-вече.
И без това вече ме майтапи съпружеското тяло -колко много съм го мислила сякаш ще се омъжвам

# 248
# 249
Гретел, а каква е водобранната лайсна? Почти не се вижда.

Ето една такава: http://www.rosi.bg/al-vodobranna-lajsna---izpaknala-gladka-vertikalna-1363.html

# 250
И аз си мечтая за нова кухня,но не виждам скоро да стане  Tired
Затова ,ще се радвам на вашите  Hug

# 251
Благодаря Ви за идеите  Hug Да видим какъв ще е крайният резултат (вероятно след месец).

# 252
  • Ямбол
Момичета, какво ще кажете за уредите на PYRAMIS, ако някой има  кажете доволни ли сте.

# 253
Някой може ли да покаже снимки на кухни от МДФ мат?
Чудя се дали по черния мат остават пръсти.

# 254
  • София
Хора мили!
Запомнете поне, че ПДЧ и МДФ са материали, от които се правят мебели.
Не са покрития!
Покритието е направено от съвсем друго!

Общи условия

Активация на акаунт