Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява „записването“ в теми на форум?
Какви са разликите между МДФ, който може да бъде боядисан, и готовия МДФ?
Как да сменя крушката на луничките в кухнята?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява „записването“ в теми на форум?
-
Какви са разликите между МДФ, който може да бъде боядисан, и готовия МДФ?
-
Как да сменя крушката на луничките в кухнята?
-
Какви са препоръчителните разположения за маса в кухнята?
-
Как мога да предотвратя конденза във фурната?
Ами правоъгълна. Увеличи снимката, ще я видиш. Ако питаш за марка и наименование на модел - идея си нямам.
наистина си попаднала на страхотни професионалисти.Явно съм го написала доста объркващо.Наистина става въпрос само за плота , а не за гърба.За съжаление при мен ще бъдат плочки а не гръб ,въпреки ,че на мен ми харесва по-вече с гръб.Трябва да се съобразя с едни ВИК тръби които не мога да махна/защото ще се разкърти и банята ,а тя е не е толкова стара/ така,че плочкита са изхода.Явно няма да може да стане това което си мисля и ще разочаровам мъжа ми за Коко Болото или ако намерим светъл вариант на плот който да се върже не знам .Вече се обърках.Така или иначе на стари години ако отидем да живеем там ще се прави кардинално а не на парче.Тогава ще му мисля по-вече.