Има лошо да са първите при които отиде и е абсолютно нормално да иска да види първо родители не мислиш ли?
Това което би ме вбесило е налагането им да отида първо там и бих се заинатила напук нямаше да стъпя изобщо.
За днеска - трети брой, а сме още обяд... До довечера не знам колко ще налазят...
.
?
За днеска - трети брой, а сме още обяд... До довечера не знам колко ще налазят...
.
?
.
?

Просто човекът е останал разочарован, искал е да види възможно по скоро внучето. Така съдя аз,от написаното.
. Аз отсякох, че аз съм майка на детето и никой друг няма право да му казва 'на мама' освен мен. А относно даването в България, казах им директно,чв няма да стане и че детето ще бъде там, където сме ние с мъжа ми. Свекървата се направи малко на обидена, но и мина. Още докато бях бременна ми се обясняваше, че това дете не било само наше, а било и тяхно, така че сме нямали право само ние да решаваме.И сега последната глупост е това с пътуването.
Представям си, ако живеехте заедно например
Хич не се опитвай да им угаждаш, защото още повече глупости ще ти дойдат на главата. Евала на мъжа ти, че мисли реално. И аз чакам бебе и трябва да си ходиме зимата да го регистрираме и от сега ми се реве. Като знам предния път как седях 4 дена на летището заради мъгла и сняг и без бебе откачих, представям си със
Ако свекърите не са ти от София и там нямате къде да седите по принцип изобщо не летете от там щом има възможност от Варна. Че ако отменят полетите ще стане весело. Ще им мине иначе на тях, оставете ги да се самолекуват или ти и мъжът ти се обадете и направете още по голяма драма, да се почустват те виновни. Успех