Отговори
# 675
Момичета , само да ви пусна бъз, че качих няколко снимки от сватбата.... следва продължение (като взема въздух...и още снимки  Mr. Green )

# 676
  • Пловдив
М, нея лесно можеш да я баламосаш  hahaha. Ама баща и такава лекция и изнесе, никакъв секс до 18 г  Naughty. Бенджи, мисля, че е малка още за тази книжка. Може би догодина, ще видим. Но е интересна и полезна със сигурност!

Правя си списък за багаж, че ми писна все в последния момент да събирам и да се мотам като гламава. И вечно нещо забравила, разбира се. Някакви идеи за готов списък  newsm78?

# 677
Добър вечер!  Whistling

# 678
ЧочинкаааHug Добра да е. А теб тия дни те няма много-много. Не пишеш. Заета ли си или не ти е до темата или друго? Или на почивка беше?

# 679
Ааааа, Идосвам се с децата и "благодарение" на тях нещо немога до навлезна в темите, които обсъждате  Embarassed Embarassed Embarassed
Даниела ходи като за световно и много-много не ми дава мира  #Cussing out, Йоан дивее и беснее и навън, и вкъщи  #Cussing out. А днес го набих на площадката, защото блъсна едно дете на пързалката  Mr. Green. УжасТ.....С нетърпение чакам да дойди 01.09, че да го пусна на дет.градина  Mr. Green.....и тогава може и да съм по-активна вече  Rolling Eyes
А почивка тая година-нъц, че ни предстои ремонт на терасата в детската.......

# 680
И ние сме така, Чочинка. В смисъл за почивките де. Поръчах нови мебели за стаята, където спим и за море не стигат. То за далеч по-важни неща сега 2 месеца няма да стигат, та какво остава за море. МоЙто в нас не работи, знаеш... и... абе каквото дойде. Но гледам да се утешавам с това, че и без това имам хубав тен. При тва целогодишно. Joy

# 681
Но гледам да се утешавам с това, че и без това имам хубав тен. При тва целогодишно. Joy
Joy Joy Joy
А иначе, то моЙто като работи дън си мислиш, че на нас парите ни стигат  Laughing. Много исках да направим и терасата в кухнята, ама нЕма да е в близките няколко години /тя засега ще си остане със старото остъкление/, щото тая тераса на детската ще ни глътне минимум 2000лв., че има много работа по нея  ooooh!....Ама ми писна да обирам какви ли не боклуци по нея от горните етажи...., а и сме на главна улица и постоянно е в пепел........... Mr. Green

# 682
  • София
Ей, Чочи, одеве се прибирах към нас и изведнъж се сетих за теб! Тъкмо щях да те търся и да питам къде се губиш  Hug!
Джес, сватбата е била много хубава, ти - също  Heart Eyes! Е, можеше малко повече снимки на теб и Гери да отпуснеш, но се надявам, че ще се поправиш  Wink Hug.
Стеф, на солариумче ли ходиш целогодишно, че успяваш да запазиш тена, или си имаш тъмна кожа? Аз съм много бяла, почернях малко на морето и сега не смея да вляза да се изкъпя, че ми пада тена  Joy.
Да ви споделя, детето е на вилата с баща ми и всяка сутрин следял робинята Изаура  Shocked, чак се бил вживявал  ooooh!!!!

# 683
Да ви споделя, детето е на вилата с баща ми и всяка сутрин следял робинята Изаура  Shocked, чак се бил вживявал  ooooh!!!!
А Йоан се вживява в Касандра  Laughing

# 684
  • София
Къде сбъркахме   33uu? Идея нямам откъде е прихванал, баща ми със сигурност не следи сериалите  Joy, подозирам майка ми  Mr. Green!

# 685
Къде сбъркахме   33uu? Идея нямам откъде е прихванал, баща ми със сигурност не следи сериалите  Joy, подозирам майка ми  Mr. Green!
Joy Joy Joy
Аз гледам с едно око и слушам с половин ухо "Незабравима", ама не се вживявам чак толкова, колкото Йоан  Rolling Eyes

# 686
Вени, ами аз съм си мургава и по природа (то виж и фамилията ми такава - Караилиева. Вилата ни пък, строена от дядо още, е в местност, наречена Кара тепе  Laughing То сичкОто при нас все е "кара" Laughing). Зимата ми избледнява малко тялото, а лицето остава по-тъмно. Затова си ходя ако мога веднъж-два пъти в месеца на солариум, да. Суетник съм си аз малко  Embarassed - да си поддържам и подчертавам природните дадености искам. Преди няколко години открих и едно мазило за солариум, което освен, че пази кожата от изсушаване някакси придава и един особен нюанс на цвета, който ми харесва много. Ако се интересуваш... ето го. За траен тен... абе не е траен както лъжат на опаковката. Но! Странното е, че това чудо си действа като автобронзант и без да ходиш на солариум. Най-хубавото му е това, че не цапа дрехите като другите автобронзанти.

Вени, аз да знаеш обаче пак съм я окъсала с екселЯт.  Embarassed Брат ми са на море. Зарязват си телефоните и излизат без тях на разходките вечер. Не ми вдига. А аз пак имам питанка. Днеска сътворих един файл в ексел дето е чудовищно тежък (4.70 МВ). Пуснах една справка за доста голям период от време. След което я експортирах в екселски вид да ми стане. И то станА ама едвам се отваря файлът. В нас на домашния компютър даже не се отваря. Пък че и разни сляти колони има и скрити редове дето се чудя какво да ги правя... И сега ще се скинам от напъни обаче искам да изкопча информацията от файла, да махна скритите редове и тогава да си пусна филтриране. И да направя две-три заключения на база на него. Пак я окърших кат' куче с бълхи ама карай. Joy

За сериалките... никъде не сте сбъркали. Аз съм се улавяла, че ако се оставя по течението като нищо мога да им науча имената на героите, а от там до вманиачаване крачката е малка. Подозирам аз нещо от рода на онова с 25-ия кадър едно време. Само че сега сигур не е 25-и, а нещо друго. Дет те пристрастява.

# 687
  • София
Е, ти си много умерена - един, два пъти в месеца и при положение, че си с тъмна кожа е даже полезно! Аз съм много бяла и с бенки. Преди ходех много често (особено лятото), а и в салона, при сестра ми, ползвам намаление. Намирала съм положителен резултат, когато съм с хрема - нагревки един вид, а и когато съм с потъмняла кожа, по-малко страдам от алергията си. Но напоследък съм зарязала това удоволствие.

А за ексела, ако си е много инфото, нормално е и файлчето да е големичко. Нямаш ли вариант да го експортираш на два-три пъти, за да станат няколко по-леки екселски файла, пък после от тях да си източиш или изведеш необходимата информация  newsm78.

# 688
  • Пловдив
Вени, що съм останала с впечатление, че си по-тъмна  newsm78? И каква алергия имаш?
Аз пък това лято изгорях n-пъти в лицето. И правя слънчева алергия, опъпчвам се и ме тормозят старите проблеми  Tired. Иначе в тялото, не помня от кога не съм почернявала така добре, щом успях и да се обеля  hahaha.

Стеф и Чоч, и ние сме в ремонти. Ако дойдете вкъщи, ще се хванете за главата. Точим ги от една година, баш толкова направихме в къщата. Ама да ви кажа, вече хич не ми пука. Все някога ще стане, няма смисъл да се втеляваме толкова  Peace.

# 689
  • София
О, Кипре, ужасно бяла съм  Confused! Заблудила си се от снимките сигурно. Иначе от дете се обривам страшно много, когато се завра из треволяци или ме полази нещо. Стават едни гадни пъпки на гнезда по цялото ми тяло (а понякога се пълнят със секрет и положението е ужасяващо) Crazy. Това много пъти ме е отказвало от пикници в природата или пък престой на палатка... Като знам, че ще се обрина и ще трябва да се тъпча с лекарства и да ходя с дълги дрехи в жегата... и ми се отщява  Confused.
Имам една много смешна снимка от плажа последните дни - дръпнало ми се е долнището и се вижда, че почти нямам разлика. Ама ме е срам да я кача  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт