Хитрини за справяне в кризата?-2

• 73 631
  • 675
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз напоследък имам проблеми с миялната Confused 4есто вадя мръсни неща, а преди се слу4ваше много рядко, по изклю4ение...4удя се дали не й е нещо повредено Rolling Eyes Не я претоварвам, мъжът ми я зарежда винаги, така 4е едва ли има промяна и в тази насока, таблетките са Сомат, т.е. не лоши...И не знам защо така се полу4ава Sad

# 361
Пера само с препарати от Турция - купувам си персил за бяло и цветно от най- големите разфасовки, ариел - за лекета от 2 литра. Пера си и си свиркам - на персила му виждам сметката за около 9 месеца, а пера почти всеки ден. Whistling

# 362
  • Балчик
Момичета откъде се снабдявате с тези прахове от Турция? Peace

# 363
И аз напоследък имам проблеми с миялната Confused 4есто вадя мръсни неща, а преди се слу4ваше много рядко, по изклю4ение...4удя се дали не й е нещо повредено Rolling Eyes Не я претоварвам, мъжът ми я зарежда винаги, така 4е едва ли има промяна и в тази насока, таблетките са Сомат, т.е. не лоши...И не знам защо така се полу4ава Sad
А колко често миеш самата съдомиялна? Ако не мръсна няма как да вадиш чисти съдове.
Като се заговорили за прахове- цените на препаратите в БГ са ненормални.
Гледах този сайт  http://bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … mart&Itemid=1 онзи ден и се чудех как Ариел струва 70лв, а аз тук го купувам за 15 евро.
Доместос в Била лятото го гледах за 3.99лв, тук 0.99 евро.
Финиш таблетки в Била 27 за 42лв, тук 60 за 7.80 евро.
Това  не е нормално.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 10:50 от Guilty

# 364
Момичета откъде се снабдявате с тези прахове от Турция? Peace
В нашия град -на пътуващите до там и обратно,директно на автобуса разпитват и се уговарят.А много често има на самото билетно гише.

# 365
Относно Ариела от Турция-преди 2 години бяха ни донесли от там,ами да ви кажа в сравнение с Ариела,който си купувам аз този миришеше на много гадно,като на едни сапуни за пране имаше едно време,бинго ли бяха,не се сещам ве4е.Може сега да е по хубав,оттогава не сме купували.

# 366
Да похваля ОМО за бяло, много добър. И цената му е като на по-долнопробните - около 3лв за кг.

# 367
  • София
А колко често миеш самата съдомиялна?
Ъъъъ, как да ти кажа Blush Какво имаш предвид, да я мия Blush Не знаех, 4е трябва да я мия Shocked Само между уплътнителя и вратата, отдолу се събира мръсотия-нея я по4иствам, като се сетя. И филтрите 4ат-пат. Какво друго трябва да й мия newsm78

# 368
  • Linz
И аз се присъединявам към проблема и питането на belinda.

# 369
А колко често миеш самата съдомиялна?
Ъъъъ, как да ти кажа Blush Какво имаш предвид, да я мия Blush Не знаех, 4е трябва да я мия Shocked Само между уплътнителя и вратата, отдолу се събира мръсотия-нея я по4иствам, като се сетя. И филтрите 4ат-пат. Какво друго трябва да й мия newsm78
Веднъж на 2-3 месеца трябва да се пуска машината стова:

Слага се в кошницата с капачката на долу, но не махайте самата капачка.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 23:58 от Guilty

# 370
  • София
Виждала съм нещо подобно в супермаркетите, но на едини4на бройка, пишеше за по4истване веднъж на няколко месеца...Видя ми се твърде скъпо - 6-7 лв., а и в книжката ми не пише за такова по4истване, затова не взех Rolling Eyes Явно съм сбъркала.

# 371
  • София
Въх, хвърлихте ме джаза. Ползвам съдомиялка от 2003г., те таквоз чудо от картинката не бях ползвала.
Като ходя да пазарувам, специално ще разгледам за това нещо. Таблетка ли е?

# 372
Моята миялна чат-пат ми прави номера. Мих, чистих филтри, не мие. Смених таблетките - пак. Но я разконспирирах. Когато е мръсен и затлачен самия отходен канал, не се излива мръсната вода добре и не се плакне. Ако са ви вързани към често запушващи се канали, може да е от това. При нас са все задръстени. Пускам каналин, дори и да не изглеждат така.

# 373
  • Бургас
И аз така  - от 2003 имам съдомиялна, а досега такова нещо не съм ползвала. Иначе наскоро попаднах на една промоция на калгонит/финиш -90 таблетки с подарък това и ароматизатор, и това чудо така си стои прибрано в шкафа. Когато ми е празна машината /а това рядко се случва/ забравям да го пробвам Embarassed

ПП с коя програма да се ползва този препарат?

# 374
Има и на други марки подобни препарати, даже и в ДМ има. Обаче винаги ми се е свидило да купя.
Май трябва да се прежаля веднъж, не че нещо й има на машината.

Общи условия

Активация на акаунт