Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 25 018
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Ехо здравейте пак от мен,
завърнах се от прегледа и съм много доволна  Crazy Лекарката потвърди, че бебо е момче, тежи 910 грама и и главично разположен. В общи линии каза, че за сега всичко си е в норма. Утре сутрин ще ходя да ме боцнат и ще дам урина........ Та така пак не го видях, но се доверих на доки....., но на следващата фетална ще си го разгледам добре, тя се правеше от 28 г.с натам нали?
Аз да ви кажа не виждам да имам повече стрий или целулит от преди, имам си стрий, които си ми стоят от преди само от страни на бедрата. Гледам обаче, че гърдите ми пораснаха в сравнение с преди.........На килограми също не съм качила много, около 7 съм нагоре, но до края има време....... Blush

liana85 дано всичко е наред с мъжлето ти и не го мъчат болки......

# 286
за килограмите...6 отгоре...за стрии нямам....но за целулита.......появи се...аз не се мажа с нищо
само корема по някога с крем за след баня..или зехтин,когато усетя че кожата ми е много суха

# 287
  • София
  Завърнах се от потъшествието си  Mr. Green. Успях да сготвя и в китайския ресторант  Wink.
Излезнаха ми резултатите и се оказа, че имам албумин. Та сега 24 часа ще си събирам урин за количествен анализ на албумина. Поне хемоглобина се е повдигнал, 121. Последният път беше 114-117.

liana85, добре, че се е разминал с ножа мъжлето ти, но нека го погледне отново специалист  Peace.

# 288
Лианка, пожелавам ви бързо да минат болките на мъжа ти. Щом не са му обърнали достатъчно внимание защо не се консултурате с още някой?
Аз не смея да се тегля откак моята док каза, че съм качила много  Laughing последно бях 59 от 53... но това беше преди 2 седмици  Whistling
Мажа корема всеки ден, независимо дали ме опъва. Още си влизам в бельото и полите от преди да забременя, дори и с къси поли ходя без притеснения. Не е зле положението все още... поне не е видимо зле  hahaha

Преди малко обикаляхме за етажерки и скринове с милото и в Айко се зазяпахме в количките  Flutter Сгъвахме, разгъвахме най-различни. Имаше всякакви - Бертони, АБЦ, Хаук.... Да ви кажа разлика като за 500 лева между Бертони и АБЦ дизайн не видях  Crazy може би не съм достатъчно добре информирана... а може и да е нещо очевадно, но да питам и вас. Защо Бертони са толкова по-евтини? По-ниско качество на Бертони може би  newsm78 или на АБЦто му плащаш табелката по-скоро?

# 289
Здравейте, момичета. Аз днес съм с ужасен гърлобол, дано не се влоши  Confused Пръскам Тантум Верде и хапвам мед със сода. Явно и мен някоя болест няма да ме подмине. Иначе ви благодаря за пожеланията за годишнината. Мъжо се върна по-рано и нали ме беше ядосал се беше постарал да му простя - букет с 15 червени рози и ето това страхотно нещо:
http://www.swarovski.com/Web_AA/en/987380/product/Heart_Golden_T … CategoryName=0109
Просто без думи ме остави, ама все пак му се навиках малко, да му държи влага  Mr. Green По-късно вечерта пък братовчедка ми, която живее в Германия, прати смс, че е родила - същият ден й беше термина и я взеха да й предизвикват раждането, защото разви кофти диабет по време на бременността. Но не са успели, само се е измъчила цял ден с контракции и накрая са я срязали - явно и тамошните са си касапи  #2gunfire Бяха й казали, че може поне още 2 дни да не е готово бебето, ама сигурно ги е било шубе заради диабета и не са искали да я чакат. Важното е, че бебо и тя са добре! А днес и една приятелка влезе да ражда, че преносва с 4 дни - дано при нея всичко е наред!  Praynig
angela vesi, добре дошла!!!
booboo's mama, а взимаха ли му секрет от гърлото на малкия, който се изследва за наличие на бактерии, които причиняват честите ангини? Аз като ученичка така правех гнойни ангини, даже до абцес стигнах, но ми изолираха една бактерия, която се повлиява от точно определен антибиотик - и от тогава никакви проблеми нямам, просто гърлото ми е слабо място.
plana, да, между 28 и 31 г.с. е следващата ФМ. Аз към 8.09. ще съм 30 г.с. и тогава смятам да ходя.
Момичета, я кажете, може ли да се пие Талцид за киселини - почти всяка вечер имам, не е нещо кой знае какво, но да знам ако станат по-нетърпими.
Хайде, пак дълго стана! До скоро!

# 290
Маринка, е той ако си мисли, че с едни рози и един подарък ще му се размине...  Laughing
Честито бебче на братовчедката ти  Hug Наистина важното е, че са добре и че докторите не са рискували, че нищо не се знае иначе  Confused Дано и раждането на приятелката ти да е минало нормално и с бебо да са ок  Peace

Искам да попитам момичетата, които мислят да раждат нормално - мислите ли да ходите на очен преглед?  Rolling Eyes

# 291
  • Пловдив
мимчето сестра ми за киселини от 6м докрая дъвчеше талцид , вече имам племенник на 2год и половина , та аз мисля че може но званни на доки да питаш само профилактично. За гърлобола на мен ми помогна Стодал сиропчето и Коризалия , все са хомеопатични.
Ммка  защо на очен , аз мисля че само ако имаш проблем с очите тогава се ходи , но приемам съвети и ще чакам да видя какво ще споделят другите мами.

# 292
  • гр.София
mim4ето Спокойно можеш да пиеш Талцид.Аз го пия и моята лекарка ми го е предписала.Знам и за други бременни който са го пили(то се дъвче де:))

# 293
мимата14, попаднах на това в един сайт:
Цитат
Опасно раждане?!

По отношение на напъните, така стои въпросът и при естественото раждане при жените. Има случаи на отлепена ретина в резултат на силни напъни, довели до рязко повишаване на вътреочното налягане. Добре е всяка жена, взела решение да роди по естествен начин, преди това да посети очен лекар. Офталмологът е този, който ще препоръча нормално раждане или алтернативата секцио.

И по принцип една приятелка ми казва да отида, въпреки че нямам проблем с очите и миналата година ходих на профилактичен преглед и сега не знам  Thinking И ако реша да отида кой трябва да ми даде направление - личния или доки от ЖК?  Rolling Eyes Че честно казано хич не знам от кого трябва да взимам направления и кой за какво дава  ooooh!

# 294
  • Пловдив
Да наистина ММка е добре  да се посети очен лекар от силните напъни може да се случи такова нещо, а мисля че направление се взима от ЖК че при тях е по-лесно с даването на направления , те нямат такива ограничения както личната например , така ми каза моята поне.И аз ще помисля и ще искам да отида.

# 295

booboo's mama, ако се налага, махнете сливиците или проверете за трета.

Сакън! Не пипайте детето!!! Не знам защо още има лекари, които с лека ръка препоръчват ваденето на сливици. #Cussing out Това никак не е безобидно!

# 296
  • София
malka_mravka, за по-скъпите колички се заплаща и за марката  Peace. АБЦ-то предполгам е по-леко и маневрено  Thinking. Макар, че напоследък Бертони взеха да правят доста имитации на по-скъпите колички. Преди 5г. Мони и Бертони бяха най-евтини и определено по-некомфортни. Това си е мое мнение. Сега може да се променили нещата.

mim4ето, със здраве да си ползваш придобивката  Peace.
Да  живо, зраво и кротичко бебчето на братовчедка ти  Hug.
Бързо и безпроблемно раждане на приятелката ти  Peace.

# 297
  • София
Привет от мен,

ние най-накрая се нанесохме, почти подредихме и почистихме и от днес вече даже имаме интернет  Mr. Green

Та аз минавам да ви видя, да се отчета и да почерпя за годишнина от сватбата ни:  newsm38    Wine Glass  cook,

макар че тази година пропускаме празнуването - от тези подредби сме доста изморени пък и финансите са кът, но

догодина ще компенсираме  Grinning

# 298
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мами, кога се ходеше на последната фетална, че искам да ида, защото моята док няма да ме прати така като гледам, а аз имам желание да го видя бебчо пак на 3D

# 299
Kate, аз мисля в 30 да отида. Ако таткото не може да се освободи от работа, може и 31, ще видя!
Аз бях останала с впечатлението, че няма други "луди" като мене.  Blush Но искам да си я видя пак, ако не се крие, а и бъбречето да видим как върви.  Simple Smile
зузи, честит нов дом! Нека да бъде изпълнен с много уют, любов и смях! И честита годишнина, разбира се!   loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт