Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 949
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Привет, вече сме си у дома, много ми липсвахте момичета.
В момента съм на 20страница, но напредвам.
 Hug за всички

# 496
Здравейте отново!  Hug

Не се притеснявайте, не сме обидени.  Peace Надявам се разбирате, че се старем да бъдем на няколко места едновременно - на работа, около нашите си деца, активностите ни в Ла Лече Лига. Участието ни във вашата темичка е отговорност, която също изисква нашето време и внимание. Затова е важно да знаем дали има реален интерес към консултациите за кърмене и захранване.  Simple Smile Останахме с впечатление, че такъв няма заради мълчанието след нашите постове. Затова последва поста на Микки...

След две бременности съм напълно наясно какво точно вълнува бъдещата майка през деветте месеца, но родителството започва тепърва и е чудесно, ако знаем какво да очакваме след раждането, как да се справим с промяната в живота ни, как да отглеждаме щастливо бебе и дете и т.н. Колкото повече се информирате сега, когато имате повече време, толкова по-лесно ще ви бъде след няколко месеца когато е възможно да сте твърде изтощени, за да четете. Затова се чувствайте свободни да ни задавате въпросите, които ви вълнуват или пък ако все още кърменето ви звучи абстрактно и далечно, може би ще ви е интересно, ако ние ви разкажем нещо... И както ви обещах, да посетите кърмаческа среща и лекция, организирани със съдействието на Ла Лече Лига, за да видите кърмене на живо, да се запознаете с кърмещи жени, да срещнете нови приятели...

Хубава вечер ви желая и до скоро!   bouquet

# 497
Бръмбазела Hug  Потвърждавам, че наистина е впечатляващо, като видиш кърмеща майка за първи път. А ходещо и сучещо човече по време на срещите на Естествено, още повече. И да, лично за мен беше много полезно и наистина намерих нови приятели.

Момичета, не се се притеснявайте толкова за вдигането на тежко, да трябва да се внимава, но примерно майките с малка разлика нямаме голям избор. Аз колкото и да се старая от време на време се налага да вдигна моето 15 килограмово кюфте (я за да измием ръчички, я от ваната, я друго) и слава богу нищо ми няма, а по принцип съм с чувствителна матка и контракции и трябва повече да внимавам Peace

# 498
Бръмбазела , сега значи само ни остава да чакаме да дойде ноември и да завалят въпросчета.   superuu
Mimoza- Plovdiv, добре си се завърнала! Толкова бързо ли мина седмица?  ooooh!

# 499
Бръмбазела, Микки -   bouquet  Hug
Момичета, не се се притеснявайте толкова за вдигането на тежко, да трябва да се внимава, но примерно майките с малка разлика нямаме голям избор. Аз колкото и да се старая от време на време се налага да вдигна моето 15 килограмово кюфте (я за да измием ръчички, я от ваната, я друго) и слава богу нищо ми няма, а по принцип съм с чувствителна матка и контракции и трябва повече да внимавам Peace
Хриси, моят е на 2,9 годинки, но не съм го вдигала от момента, в който разбрах за бебето (беше на 2,3 години). Това беше чудесен повод да почне да върши сам много неща, като например да се качва и слиза сам на столчето в колата, да си събува сам гащите и обувките, да сяда на гърнето. носи си сам столче, на което да стъпи за мивката и т.н. Само като се наложи да ползва тоалетна някъде навън трябва да го вдигам, но то е за твърде кратко.

# 500
  • в гората
 Здравейте момичета!Аз не съм писала отдавна, но нещо ме е завъртяла шайбата напоследък и все не остава време.

Аз бях от хората, които изказаха мнение, че Людмилана е достатъчна, като консултант.Просто съм чела коментарите й по темата и смятам, че обяснява нещата много добре.Но вие сте прави, че когато става въпрос за първо детенце нещата са различни.И най-вероятно ще имате много въпроси и притеснения в началото, но все пак нали затова има кърмачески подфорум.А пък и аз съм малко пристрастна, защото ние в темата на февруарки 2009 си имаме прекрасна съфорумка, която е консултант към ЛЛЛ и някак по-близка си я чувстваме заради факта, че е една от нас и, защото децата ни са на еднакъв етап от развитието си. Peace Не искам никого да обидя, момичетата от ЛЛЛ са прекрасни и благодарение на тях кърмещите майки са все повече.Просто коментирам. Peace

По въпроса с вдигането на тежко, аз не мога да не вдигам малкия, просто е много малък и не може да се справя сам, единствено избягвам да го нося, пък и той си е 13кг.

Някъде назад се коментираше нуждата от шезлонг, ние имаме и още си го ползваме  Peace.Но покупки от този тип не мисля, че трябва да се правят предварително, децата са различни и едни харесват едно, а други друго.Ние например, така и не ползвахме активна гимнастика, така че това са неща, които 1-2 мес. след раждането ще имате по-добра преценка трябват ли ви или не  Peace .

# 501
  • София
Добро утро!!!Днес май аз съм най-ранобудна,та да почерпя по кафе

Уф и аз се присъединявам към будуващите мами!!! Weary Последните два дни се мъча да ставам рано и да не спя през деня,за да мога нощем да заспивам по нормално време,но нещо не се получава...Хич не искам девойката да си изгради обратен режим на спане и бодуване,ама направо незнам какво да правя!!!

Бръмбазела, Микки добре дошли и от мен!!! Hug Сигурна съм,че ще имаме много въпроси и ще сте ни изключително полезни!!!

bilyana333 - честити придобивки!!!

Лек ден от мен!!!

# 502
Добро утро!Деси М. -мерси за кафенцето чудесно изглежда.
Микки, Бръмбазела-добре дошли   bouquet Аз като една кърмеща преди мама съм на мнение,че ще сте ни нужни и полезни и то много.
Честито на майчетата с нови придобивки-със здраве да си ги ползват.
По повод тежкото,аз се старая са не го правя,номоята мишка е вече голяма и от момента на бременността разбра,че няма да се носиме.Прави всичко самичка и се старае все пвече,като чели заради бебо,защото казва "аз ще съм кака и сама ще се справя".Даже от 2дни когато ходи до WC,неиска да си слага меката поставка,ами сяда самичка и се държи,защото била вече голяма  Joy Joy.Вчера разказваше на баба си,че няма да дава бебето на никого  hahaha пък да видим ....
Mimoza-Plovdiv -добре си си дошла.

# 503
Добър ден! Ще пийна и аз едно кафенце с вас.
Бръмбазела, Микки добре дошли и от мен!!!

# 504
Добро утро и от мен.
Да ви почерпя по една тортичка с кафето
Днес с милото правим 3 годни от годежа (сватба още няма  Mr. Green за сега няма и изгледи да има, ама здраве да е, важното е да се обичаме и разбираме  Heart Eyes )

# 505
Доро утро!  Hug
Страхотно кафенце, Деси, мерси !

Тонивил, Катенце, разбрах сега за желязото  Wink

bilyana333, честито за новите нещица! Качи снимки да разгледаме  Heart Eyes

Дидке, ами ти си се уредила вече с бавачка! Браво на Неси! Оставяш и бебока и лайф ис лайф  Joy!

Беруш, честита годишнина,! Да сте щастливи, обичани и ноември да се радвате на едно страхотно бебече!Страхотна торта ! Тъкмо съм на вълна сватбени торти и си търся моделче  Blush!

# 506
  • гр.София
Добро утро и от мен Simple Smile

Деси М благодаря за кафенцето  Hug Берушка и на теб за тортичката  Hug Страхотна закуска сте спретнали Simple Smile

Бръмбаззела, Микки добре дошли и от мен   bouquet Hug  bouquet Аз като не много успешно кърмеща майка ще имам сигурно много въпроси.С първото ми дете се опитах сама да се справя и не беше кой знае колко успешно.Надявам се този път с ваша помощ да се кърмим дълго време  Praynig

Да кажа и аз за вчера за зъболекаря.Хубавата новина е че нямам нито едно кариесче,зъбките са си много добре  Grinning А за пломбата понеже зъба е мъртъв няма да го правим сега,защото трябва да го снимам,но тя каза че щом няма болка и дискомфорт няма нужда да рискуваме с облъчване в напреднала бременност.Та живи и здрави като родя ще го направим.

# 507
Здравейте, аз току що приключих с кафето и след малко ще закусвам  eat
Искам да ви се оплача, изпитът ми наближава, а аз хич не мога да се концентрирам да уча, само бебчо и всичко около него ми е в главата. Понякога се чудя дали ще завърша въобще, а ми е останал само един изпит и дипломната  Blush
Ние с майка ми и сестра ми вчера се разходихме доста добре из магазините, че и на сестра ми и предстои раждане, тя вече влезна в 9 месец.  Hug

Микки, Бръмбазела -добре дошли и от мен, мисля че ще сте ни доста полезни в темичката  wavey

beru6ka Честита годишнина, още много години любов и разбирателство ви желая   bouquet

# 508
beru6ka   Честита да ви е годишнината!Дано цял живот сте заедно все така влюбени и щастливи.
plana Просто повярвай в себе си Simple Smile С малко усилие всичко се постига.

# 509
Хайде и аз с едно късно кафе Simple Smile
Берушка, честита годишнина - само незабравими мигове изпълнени с безмерно щастие ти желая. За сватбата има време - може да изчакате за едно малко шаферче  Heart Eyes
Микки, Бръмбазела - добре сте ни дошли   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт