Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 863
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Katencetoo, ще се научи Peace И нашата така беше свикнала, но малко по малко започнахме да се подготвяме и да се отучваме от разни неща - качване по дивани, влизане в непозволени стаи и т.н. С малко повече упоритост и желание, всичко става. А за котето смятам, че сте намерили най-подходящия вариант! Heart Eyes

На мен ми е мъчно, че квичи много като е самичка в коридора, но ще стисна зъби и ще я изтрая, докато свикне, няма друг начин.

Kölsches Mädel, браво за прекрасните новини  Hug Жалко само, че се е крило, ама като се роди няма къде да бяга  Mr. Green

# 691
  • София
jdesika, браво за курса и позитивизма  Peace.

Kölsches Mädel, браво за прегледа  Hug. Въпросната борса опрелено продава качествени дрешки, но е бедна на разнообразие. Може да посетиш "Вис Виталис".

# 692
Катееееееееееееееееееееееееееееееееееее,  страхотни са тиииииииииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И как си играяттт, супееерррр, ейй ще си липсват...  Cry Оххх, а моята котка едно време така си играеше с мене  Laughing И как ме хапеше и дереше понякога, когато много я ядосам Simple Smile Ама се свиква Wink

айлан, нормално е, няма нужда да правиш каквото и да било  Peace

Кьолн, браво за прегледа  Peace Много сте големи вече Simple Smile И аз другата седмица ЖиЗ ще ходя на ФМ да видим и ние колко сме големи Simple Smile Иначе мерси за инфото за това какво точно се гледа. А какво ти казаха за мозъчната дейност? Нещо по-специално правиха ли? Rolling Eyes

# 693
  • Бургас
Да се похваля, че изследванията ми били перфектни. А и аз също се записах на курс за бременни, много е интересно. Жалко, че е само веднъж в седмицата

# 694
  • В две мънички очи...
Някой знае ли дали Вис Виталис работи в неделя?

# 695
Добър вечер!
Първо да поздравя мамата на Груьо за голямото момче.  Flutter Надявах се на снимки, ама ще чакам ноември, щом се крие... Дано нашта не се срамува, че ми е голям мерак да я видя.  Wink
Така.... седнали сме с татето и правихме списък какво ще купуваме. Та пак имам въпроси.  Blush
Сега не знам дали този въпрос да го насоча към Бръмбазелка или Микки  Thinking
1. Ако имам намерение да кърмя, колко шишета и какви ще ми трябват, макар че аз мисля да прилагам изключително кърмене? Т.е. явно ще са ми за всеки случай  Embarassed [/i][/size]
2. Относно козметиката, ще са ми достатъчни ли например такъв душ-гел за глава и тяло, какъвто Дори показа, бебешки сапун, крем п/в подсичане и тоал. мляко/ олио (кое е по-добро?). Въобще казвайте, което ви се вижда излишно или има нещо, което да липсва...  Praynig
3. Ако бебето спи само с одеално облечено в калъф-чаршаф, това достатъчно ли е? Знам, че зависи от Т, но ако се поддържа както пише- 22-23 градуса.  newsm78
4. 2 одеала ще ми стигнат ли?  Embarassed

Мале, каква съм....  ooooh!
  bouquet

# 696
Здравейте мамчета  Party

И аз гласувах за Нели87, много хубава бъдеща мама е!!!  Grinning
Kölsches, днес в Практикер видях столовете, за които беше питала в другата тема, ако още не сте си купили, бяха 80-90 лева, ама мн тежки  Shocked
Много хубаво, че бебо ви е толкова голям  Heart Eyes

Малко да се пооплача - в най-голямата жега бях в най-горещия град  #Crazy - Монтана... направо съм бясна как ме замъкнаха там на семейни сбирки в тая жега. Днес бяхме в най-големия пек навън, на яре  #Cussing out аз нито ярета ям, нито съм толкова жего-устойчива в момента... ама да угодим на свекъра  Rolling Eyes добре, че след тихото ми мрънкане, се натоварихме и се прибрахме в София  Tired

На мен в петък ми записваха тонове, но много за малко. Като цяло съм супер недоволна от акушерката и лекарката, които ми водят ЖК. Толкова са незаинтересовани. Пишат си някакви неща в досието ми, но не смятат, че е нужно да ги знам  Thinking в петък узнах, че съм имала изписан Магнерод през първия триместър  newsm78 интересно, защо аз не съм разбрала  Rolling Eyes и още много неща научавам за бременноста си постфактум. И ако се изненадам на глас или задам въпрос, ми казват, че не можело да не са ми казали или че съм им най-любопитната пациентка  Shocked ... ЛУДА работа ви казвам  Joy добре, че се информирам и чрез интернет за важните неща, че ако чакам тях....

Толкова негативен пост не помня да съм писала и се извинявам  Crazy

Дъгичка, струва ми се, че ако използваш помпа за кърмата е хубаво шишетата да са на същата фирма, за да си пасват  newsm78
ама това са си мои разсъждения  Blush

# 697
Dori - за тази борса в къщата ли става въпрос?

# 698
Дъгичка,дори и да кърмиш ще ти трябват шишета. Може да се наложи да се изцедиш и да дадеш на бебо от шише ( казвам само,че се случва ), за вода също ще ти трябва. Така,че две шишета са напълно достатъчни и не са ти излишни. Какви вече е въпрос на избор. Козметиката е достатъчна,аз лично за зимата ще ползвам олио защото на новороденото му е много суха кожата в началото,а лятото  мляко. Не знам за какво одеало питаш олекотено или друго,но можеш да разбереш на бебето дали му е студено като му пипнеш нослето,ако му е студено и нослето ще му е студено. Разбира се ,че ще ти стигнат две одеала.

# 699
Кьолн, браво за прегледа  Peace Много сте големи вече Simple Smile И аз другата седмица ЖиЗ ще ходя на ФМ да видим и ние колко сме големи Simple Smile Иначе мерси за инфото за това какво точно се гледа. А какво ти казаха за мозъчната дейност? Нещо по-специално правиха ли? Rolling Eyes
Да ти кажа честно не успях да запомня, какво точно се мери  Embarassed. Имаше нещо свързано с малкия мозък, с линията,която разделя двете полукълба и т.н.  Иначе лекарката си обясняваше всичко на момента, кое какво е . За мен беше важно да казва, че всичко е в норма а и термините си бяха доста сложни за бременния ми мозък.  Mr. Green
memona , браво за изследванията!  Peace
Малке мравке, какво да ти кажа-роднини, трябва да им угодиш отвреме на време, въпреки, че наистина за днес казаха, че ще бъде много горещо . Ама айде, нали се е минало вече, не се ядосвай !
Мерси за инфото за столовете!Вече си купихме от Айко  Wink А това за ЖК е много неприятно. Нали чета и по другите теми, много момичета се оплакват! Едно момиче дори са я карали да си плаща всичко, всякакви изследвания, които по принцип се поемат от касата, абсолютно възмутително  ooooh!!
А този Магнерот дето ти е бил изписан ,ти изобщо пила ли си го тогава?
Ysabell , почти съм сигурна, че Вис Виталис работи в неделя. НАли за София питаш? Ето ти сайта с телефоните http://www.visvitalisbg.com/bg/contacts Може да се обадиш и да питаш!  Peace

# 700
Не съм пила Магнерот, на рецептата ми (която още пазя) имах само Но Шпа, от което съм пила само 1-2 хапчета  Rolling Eyes защото болките ми бяха много леки. Аз и в момента нищо освен Пренатал не пия. Надявам се, че храната, която ям, е достатъчно богата на всичко, а като прибавим и витамините  Rolling Eyes
Но много ме е яд, че те си водят някакви неща в досието ми "за протокола", а дали са реални няма значение  Rolling Eyes да им имам професионализма... Да не говорим, че дори ме пита акушерката "Ама ти сега нищо ли не пиеш?  Shocked", ама много очудена, все едно досието ми не е пред нея и аз - "Ами какво сте ми изписали, че да го пия?!?!?!?"  newsm78 и тя - "Ами те витамините стигат"
спирам да беснея, защотоооо  #2gunfire

# 701
  • Дъблин
Ей ме и мен Simple Smile
Верно голяма жега днес, не знам как е издържала malka mravka навън  Shocked
То не, че ние не се разкарвахме по жегите днес, но имахме мисия, която изпълнихме - купихме си сушилня Simple Smile Сега ще чакаме в четвъртък да я доставят, за да се научим да боравим с нея преди бебка да се появи. Много се чудихме как ще сушим бебешките дрешки, а и с нашите си дрехи е голям зор зимата и се решихме за сушилня.
Kölsches, много голям ваш Груьо, юнак Simple Smile Аз не знаех, че Фемина работи и събота, поне на мен не са ми предлагали часове за събота  newsm78

malka_mravka, не им се връзвай на тези от ЖК. Поне ти водят някакво досие Simple Smile Аз не помня моя док да е писал нещо някъде, колкото и пъти да съм ходила. Вече си мисля, че помни всичко наизуст, вероятно съм единствената бременна, която се е излъгала да ходи при него  Joy Но поне е любезен, предложи ми да ми даде болнични ако искам, ма аз се дърпам засега, ще ми е скучно у нас.

Хайде лека и прохладна вечер на всички!

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 23:39 от Smurfieta

# 702
  • София
Ysabell, "Вис Виталис" мисля, че работи и в неделя. Поне за Пловдив съм 100% сигурна.

Дъгичка, отговор по ред на въпросчетата ти:
1. Шишенца ще ти са нужни - поне 2бр. Препоръчвам ти на Dr.Brown's-Be free, от които съм останала доволна. Не подливат и са против колики със специална трабичка. Вземи си по-голям грамаж, за да не купуваш след време пак.
2. Достатъчен ще ти е само душ-гел. Сапунче не ти трябва. Имаш нужда от крем п/в подсичане -  ние ползвахме "Здраве" и тоал. олио - ползвахме на Бюбхен.
3. При тази температура е достатъчно едно одеало. Аз ползвах олекотена завивка.  
4. 2-одеала ще са достатъчни за креватчето.

malka_mravka, вярно, че голяма жега, ама както каза и Кьолшес - роднини, трябва да се посъобразяваш.

Bibi_34, да за къщата ли става въпрос - "Даяна и Ники" - http://www.dianainicky.com/

Smurfieta, честита придобивка  Hug.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 23:37 от Dori

# 703
  • В две мънички очи...
Simple Smile Благодаря за отговорите мислим утре да го посетим и ако харесаме нещо да вземем първите дрешки за бебо Simple Smile
malka_mravka извинявай за въпроса но къде ти водят ЖК?
На мен единствено ми направи впечатление че при изследванията които правя в токуда по ЗК при хематолог ми е писано че ме лекуват от желязонедоимъчна анемия, а не са ми изписали никакво желязо досега вече два месеца правя контролни изследвания. И после как да не ме е яд на ЗК ....

# 704
Привет и от мен!
Поздравления на майката на Груьо, такъв левент гледа!  Grinning С тия мерки набора направо ме комплексира и не смея да ида на преглед другата седмица.  Simple Smile
При мен едно и също - боря се с жегите, а вече и с килограмите. Както казва любезният ми мъж - дето пипнеш само г..з и цици.  Mr. Green Извинете, дано не е много просташко ...
Все още се въздържам от пазаруване, но всичко ми е набелязано и другата седмица, живот и здраве, влизам в осмия и почвам. Да си призная, нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт