Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 25 019
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
lianka, ей сега си връткам и аз едно 3 в 1 , да си правим компания  Wink, че слезнах за закуска, ама кафето ме чака.

Аз не съм чак такъв трагичен случай като Дарчето и Дори, ама до никое време ревах като малко дете, че бебката като се роди ще е уплашена, а аз няма да съм до нея и ще си помисли, че съм я изоставила.  Cry С хиляди уговорки, успокоения мъжото ме приспа  Crazy

Мале booboo's mama, каква е тая Т? Ужас, миличкия  Confused Дано все пак се размине ваденето  Praynig

Честит петък на работещите мами!  Wink

# 316
Добро утро и от мен!!! То вече май никой не остана за кафенце, ама ще си го пия сама... гледам будували сте, тази нощ Mr. Green и аз така, ама за сметка на това си поспивам до късно!!!

Korali мерси за инфото за Балев, аз както казах мисля при него да отида, притесняваше ме само това , че принципно не е гинеколог, но пък казват, че бил много добър диагностик. И още нещо да те попитам, разбрах че не дава диск с клипчета, но поне снимки прави ли?

# 317
Аз ходих при Балев. Заслужава си. Дава ти 4-5 снимки и 1 лист, на който описва всички органи. Аз ходих днес на лекар да си видя мъжа пак. Продължава да расте голям, вече е 1.700. Ще бъда октомврийка явно Simple Smile

# 318
  • В две мънички очи...
Браво на вашите бебоци Simple Smile Моето мъжле е малко последно преди две седмици беше 720гр.

# 319
 newsm68 newsm44 радвам се ...най накрая са ми изпратили поръчката от ЛАРЕДОУТ......дори са ми пуснали по емайла...нова страничка с новите 60 процента намаления на някои зимни продукта за бебета и жени....има готини неща.....

# 320
Ехаа , Аneeto браво на бебчо, а в коя седмица си  Grinning . Балев снимките на хартия ли ги дава?

# 321
  • гр.София
Ето малко снимки на който му се гледа от екскурзията до Леденика Simple Smile

http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=2041350&id=1571154804

# 322
liana85 много хубави снимки. Трябвало е да отидете и до фермата със щраусите. Тя е малко по нагоре от Седемте престола. Аз не че съм ходила  Mr. Green ама знам, че е мног хубаво, а и снимки съм виждала от там. Иначе на Седемте престола преди 2 години бях кръстница на браточетка ми (кръстихме я на на дърт заман дет се вика - на 21 г) и беше голямо шоу, попа само ръсеше майтапи  Crazy
Аз пък за срмотите още не съм ходила в пещерата Леденика, а 18 години живеех на 20 км от нея.

# 323
  • гр.София
beru6ka много е хубаво в пещерата.Един час е обиколката при 8 градуса, но си заслужава.А за фермата не отидохме защото беше вече 18:30 и малката умираше за сън милата.Тя обикаляше наравно с нас Simple Smile

# 324
Влизам да се оплача ама много,че ми се реве направо.Днес реших да поразчистя бъдещата детска с играчките на малката.Пълно е с играчки -нужни и ненужни,кои счупени кои са за бебка.И уж лекичко и по-малко,а и почивах да не се пресилвам леле 3часа немога да се преборя уж Неси ми помага,кога ми помогне,кога се заиграе с нещо,което е забравила.Но това не е най-лошото ами от няколко дни,като тръгна да се изправям и някакво нервче ме прищраква отзад на кръста при опашката (в ляво) и ме връща отново в седнало положение,леле само това ми трябва.А и контракциите пак се появиха,уж ми спряха всички лекарства а сега пак май ще трябва да си включа Mn,като гледам.Дано не нещо сериозно и да е от бременността,че това с нерва хич не ми харесва  Sad
Ох,оплаках се!лягам да почивам.
liana85 -страхотни снимки.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 14:31 от didka banditka

# 325
Снимките са като от видеозон. Но са 5 моите. Ааз ходих юни при него.

# 326
didka banditka - почивай си повече.

# 327
Aneeto   bouquet

Диде, най- вероятно е от бременността и ще отшуми после, така ще е , малко остана още... Hug

# 328
  • В уютен дом! Елените
"Но това не е най-лошото ами от няколко дни,като тръгна да се изправям и някакво нервче ме прищраква отзад на кръста при опашката (в ляво) и ме връща отново в седнало положение,леле само това ми трябва."
здравейте, отдавна не съм писала Simple Smile исках само да  кажа на didka banditka , че и аз имах същите болки дори неможех да се движа.Тогава си взех болничен и лежах постоянно седем дни, сега ме наболява от време навреме.Доки ми каза, че може да не ми мине докато родя.Дано не съм те изплашила didka banditka

# 329
Дидка, и аз съм така от няколко дни. Щрака ме на същото място. Нерв е май. Не мога от тоалетната да стана, бавно на степени. Но и аз мисля, че ше отшуми. Внимавай с навеждането и изправянето.

Общи условия

Активация на акаунт