Звездни компромати-71 част

• 56 412
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
http://www.slava.bg/profiles/447.html 1963 година е родена,а Малина е 1966 или 1967година Peace

# 61
Значи греша, но още не мога да повярвам.

# 62
На Алисия тоалета ми хареса страшно много, но наистина изглежда доста състарена. Tired
Възрастта на Екстра Нина ме  Shocked

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 14:48 от Анч

# 63
Аз пък все си мислех, че Малина гони 50  Rolling Eyes

# 64
Малина е или 1964 или 1965г., ,някъде около тези години,но все още не е на 50  Mr. Green

# 65
Малина е или 1964 или 1965г., ,някъде около тези години,но все още не е на 50  Mr. Green

Не е 1965 година със сигурност.1 или 2 години е по-малка от майка ми,та,както писах по-горе 1966 или 1967 е.

# 66
# 67
Вили Кавалджиев се влошава  Confused
Пускам го не като клюка, а понеже някой може да има желание да помогне. Peace

# 68
# 69

светско.ком го припознава като спам  Peace

# 70
  • на село
Ъх, сори, не знаех, а уж чета темата редовно.

Снимки от сватбата на Роби Уилямс http://klukite.com/svezho/1487-snimki-ot-svatbata-na-robi-uilyam … i-aida-fiild.html

# 71
Не е точно компромат, или всъщност компромат е, но не за някоя известна дама ...... та, разглеждайки този сайт, попаднах на това и е меко казано, че съм погнусена:sick:

Каква е тази жена, добре ли е психически и каква майка е въобще, за да прави такива неща за една бутилка уиски, т.к по тялото определено си личат следи от скорошно раждане ....
Много грозно, много......... ooooh!

# 72
 Обяснявам си го с това, че "Инфи' е фолк-клуб.

# 73
Да, и ти си права... Laughing защо ли се очудвам Laughing

# 74
  • София
Тук гърдите на Bar Refaeli изглеждат супер.

На мен Алисия също ми се вижда доста състарена. По едно време на кариерата й я харесвах, сега вече ми е много изкуствена.
Малина съм я виждала на концерт преди доста години и тогава отблизо ми се видя много сбръчкана в лицето, но тялото й беше супер. Party
Не е точно компромат, или всъщност компромат е, но не за някоя известна дама ...... та, разглеждайки този сайт, попаднах на това и е меко казано, че съм погнусена:sick:

Каква е тази жена, добре ли е психически и каква майка е въобще, за да прави такива неща за една бутилка уиски, т.к по тялото определено си личат следи от скорошно раждане ....
Много грозно, много......... ooooh!
По долу в коментарите някой беше написал, че жената проституира и е наркоманка/не знам дали е вярно/.

Общи условия

Активация на акаунт