Звездни компромати-71 част

• 56 368
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Преслава си е едно бичме късокрако , такова й е цялостното излъчване , жалко , че оплеска това хубаво име , тая селска пръчка ...

# 121
Олеле на 9 страница  Crazy Crazy Ще ме извинявате  Blush

# 122
Преслава си е едно бичме късокрако , такова й е цялостното излъчване , жалко , че оплеска това хубаво име , тая селска пръчка ...

Сори, ма изказването ти е брутално. Ниска топка, indeed. И каквато и да е, има страхотен глас. Peace

# 123
На показаната снимка Преслава е хубава. Когато беше във Вип брадър беше много свежа и естествена. Селска пръчка не знам дали е.

# 124
  • София
Мен Преслава ме кефи /и Деси-Слава/, само дето ме дразни, че се подвежда по акъля на онези двете - Андреа и Галена и се излага и тя отвреме-навреме.

# 125
Не е компромат, но за феновете на Лейди Гага - щяла да идва Септември месец в България  Thinking
http://www.blife.bg/article-3955

# 126
ха , Иво Прокопиев - нещастникът на Капитал и Костов бяга , заради дългове ,
кредиторите ще му простят ли ?

Иво Прокопиев се изселва днес за Сингапур заедно с цялото си семейство, за да се спаси от заплахите за живота му, които били отправени срещу него, както и от затрудненото си финансово положение.
Шефовете на групата Капитал са организирали прощално парти за вече бившите си служители, а днес отпътуват за Сингапур

# 127
Василиса  това за обувките е много интересно. Идея си нямах, че това може да е причината. И все пак си мисля, че е ужасно трудно да се ходи с по-голям номер, когато е обувка.  Сигурно хлопат ужасно. Mr. Green А и на един ръст 1.58 примерно, представям си как ще изглежда някой голям номер обувка. Crazy

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 23:30 от Just*AvvA*

# 128
Само на мен ли ми се стори, че Василиса иронизира>?

# 129
  • In The Middle Of Nowhere

Peace

# 130
Хич не е иронизирала!    Peace

# 131

Сори, ма изказването ти е брутално. Ниска топка, indeed. И каквато и да е, има страхотен глас. Peace

И аз не съм съгласна с теб Naughty.
Хубаво си е момичето и има страхотен глас ;гледала съм я на живо. Peace
Като написах на живо че се сетих скоро Мария пя в дискотека във Варна (не  я бях виждала на живо до сега) - ми тя е един миньон ; много слаба и на едни високи токчета все си мислех че едвам се държи на тях.

# 132
# 133
  • Кацнала на едно дърво.
Този път не.  Laughing
Така ми каза режисьорът и ми разказа, че този трик са го правили още първите американски кинозвезди. Вероятно обувките не са чак толкова по-големи, че да хлопат.  Laughing А може и да слагат нещо вътре.  Laughing Вероятно трикът върви при по-високите жени, защото миньонче с големи обувки ще прилича на Мини Маус.  Joy
П.П. Благодаря, Инфантилна, за Джулия Робъртс.  Hug (Както и за останалите пускани от теб снимки.)

# 134
Василиса ловко се измъкна Simple Smile

Хали  Бери  за Воуг  с тази коса не я възприемам.

Общи условия

Активация на акаунт