Звездни компромати-71 част

• 56 347
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • София - град
Нещо различно от Лияна и Благой.... Клипче как Виктория Бекъм говори за нейната F/W 2010 Collection старичко е от февруари месец, но на мен ми беше интересно Simple Smile

Пак Виктория, видеото е от преди две седмици от представянето на новия Range Rover Evoque, Виктория позира и казва няколко думи.
Ииии клипче с кадри заснети по време на фотосесията й за Elle , но така като гледам корицата отдавна е било. Въпреки това има кадри, които не съм виждала

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 00:38 от Sofilady

# 211
Чалга:

Азис с  манекенка

Галена опитва се да се качи нейде.

Не трябваше ли вече да е гръмнала новината за Николета?

# 212
Не можах да дочета това интервю
направо ми се  Sick то бива измислици и простотия.
Евтина и почни неизвесна певица се опитва да си направи PR от връзките си с разни мутри и наркопласьори,защо въобще правят интервюта с подобни евтини ............./това дори е най неподходящата дума, но не искам да ставам груба / момичета.С какво е извесна тя ?Добре ,че покрай Благо я поснимаха и се разшумя за нея.Успя да пусне и една песен ,поснима се тук там ........ужас...........  Thinking

Tired ++1111111 Peace

# 213
Това не е ли манекенката Виктория която по едно време свързваха с мъжа на певицата Мария.Има блузка подобна на тази на певицата

# 214
Хм, сега ще чакаме новия хит на Лияна. Интересно ми е как ще се зове. Laughing

# 215
Не трябваше ли вече да е гръмнала новината за Николета?

И аз това се чудя. Май нищо няма да произлезе.

# 216
  • София
Анастейша пак и пак и последно много любима певица, а и ми е страшно симпатична като жена  
Риана
Ейми Уайнхаус
За За Габор много тъжна снимка, милата вече е на 93 години  а тук е като млада
Ева Лонгория

# 217
Не знам дали ви е известно но на  Николета майка и работи в Италия

може и затова да пътува толкова често до там

# 218
А някой тук бърза  да гръмне тази новина ли? Tired Рано или късно ще стане, няма страшно.

# 219
Може преди да "гръмне", новината да се разсъхне..Нищо не се знае Whistling

# 220
Лято 2010 се оказа време за раздели http://life.dir.bg/news.php?id=6903046&nt=5 Rolling Eyes

# 221
И аз мисля, че може да се разсъхне. Разглеждайки профила на Николета във Фейсбук, стори ми се е направила всичко възможно да се разчуе. Просто тия любовни обяснения да му ги беше писала на него, не на хилядата си фейсбук приятели  Simple Smile Май пак няма да й се получи, а и вероятно е просто поредната, едва ли нещо повече.

# 222
Поредна поредна, колко да е поредна. Crazy  8 месеца вече, не е никак малко време. Simple Smile

# 223
Достатъчно време да му писне от нея Laughing Времето ще покаже (близките седмици Whistling)

# 224
  • София
В момента по БТВ Андреа и Елена Паришева се борят за титлата "Моден диктатор на седмицата".Вместо да седи спокойна на диванчето като всеки гост,Андреа се е излегнала като вкъщи пред телевизора ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт