Звездни компромати-71 част

• 56 162
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • София
БиТв отдавна се излагат като кифладжии със светските си новини. Много обичат да пускат непроверена информация от зор да са първи във всичко. Преди време имаше репортаж за "бременната" за 3 път Джулия Робъртс. Но после се оказа, че самата тя не е знаела, че е бременна  Mr. Green

# 526
  • Бургас
Тъкмо по новините на бтв сега показаха кметицата на София. Тази жена изглежда много зле, не й пожелавам злото,но има вид на човек след химиотерапия...Много ми домъчня.

# 527
Мирясахте ли вече?  Laughing Mr. Green

# 528
Е хайде в петък ще го видим българския Джони Mr. Green

# 529

Мирясахме.  Mr. Green

Аз не съм чак толкоз заинтригувана била от това той тук ли е или не,
просто се чудех на различни мнения, на категоричността им по- точно.

Оказа се- били са прави!  Grinning    bouquet

# 530
В крайна сметка до какъв извод стигнаха тия от БТВ, че не разбрах? Laughing

# 531
В крайна сметка до какъв извод стигнаха тия от БТВ, че не разбрах? Laughing

Не бил Джони,а някакъв бг актьор.В петък щял да даде интервю и да се каже кой е поръчал този рекламен трик.

# 532
Ама от БТВ просветени ли са били от самото начало или? Не можах да го гледам.

# 533
А ония сайт с брояча пуснат ли е вече, да видим какво толкова се рекламираше?

То толкова прозрачно беше, че ми е смешно колко хора се вързаха. Много тъпо го отиграха на клипчето. ooooh!

# 534
остават 1ден 3часа 32мин.  за да го пуснат

# 535
  • София
Не е нужно да се чака толкова  Wink
http://www.oktopod.bg/index.php/lifestyle/2010-07-01-14-01-16/item/339-истерията-по-джони-деп

# 536
Това ясно, но не отговаря на въпроса ми, какво рекламира, което ще се разбере след като се пусне сайта.

# 537
Отдавна не чета и не пиша тук, и кой знае колко съм изпуснала, ама намерих една умопомрачителна Ивана, та рекох да се разпиша.

# 538
Тези обувки не са ли като тези на Андреа и Галена за една фотосесия?Дето на Андреа и бяха малки?Версаче май бяха..?  Thinking

# 539

То толкова прозрачно беше, че ми е смешно колко хора се вързаха. Много тъпо го отиграха на клипчето.

Абсолютно! Peace

А това клипче е просто....... Shocked
Гардовете как театрално следят пустия плаж, сякаш ей сега ще искочат раци с калашници. И на тая глупост, някои хора се вързаха. ooooh!
http://www.youtube.com/watch?v=qFkcXkn7788

Общи условия

Активация на акаунт