Звездни компромати-71 част

• 56 141
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Мария и Алисия

За Алисия има и статия, че правила ремонт в къщата на родителите си във Вакарел, водопроводни тръби, дограма и мебели за хол, които щели да й струват 15хил.евро, и заради ремонта, ще остане още допълнителни седмици в България. Mr. Green

# 691
"Аз се чувствам необикновена дори когато сънувам. Необикновена съм и рано сутрин, без Диор и прическа. Необикновено е светоусещането ми, необикновена е обичта ми, необикновена е ревността ми, необикновена е страстта в леглото, необикновен е сексът. Необикновен е дъха ми, необикновени са стенанията ми. Обикновените хора и обикновените неща са скучни "

--------------------------------------------------------------------------------

/из дебрите на Николетолозановите размисли и страсти/

# 692
Оф, това е от онзи дето и пишеше колонките в подтепето.ком, силно се съмнявам Николета дотолкова да изследва необикновеността си.

# 693
Факт е, че си го е постнала в профила. Уникално тъпо парче е тая. С какво е известен  толкова един пловдивски боклук? Че била Мис Плеймейт и гадже на този,този,този и този.  Tired Ама много си повярва това момиче.

# 694
Оф, това е от онзи дето и пишеше колонките в подтепето.ком, силно се съмнявам Николета дотолкова да изследва необикновеността си.

Да, същият човек е. Laughing

Мария е махнала удължената си коса

това Жасмина ли е?  Thinking

Меги Дерм

# 695
от коментарите в подтепето: Петър15.8.2009

Николета е НЕОБИКНОВЕНА дори и в нужника:))
)

Бриджит Нилсен,по известна като бивша на Силвестър Сталоун

Рийз Уидърспуун

# 696
Мария и Алисия

За Алисия има и статия, че правила ремонт в къщата на родителите си във Вакарел, водопроводни тръби, дограма и мебели за хол, които щели да й струват 15хил.евро, и заради ремонта, ще остане още допълнителни седмици в България. Mr. Green
Може да има намерение да се настани там в близко бъдеще Wink

# 697
Познайте коя е тази персона Party

# 698
Мария и Алисия

Може да има намерение да се настани там в близко бъдеще Wink

Да, сигурно е така.  Peace
 Tired

# 699
  • Lost in a fairytale ...
Познайте коя е тази персона Party

Прилича ми на Ели Кузмова с остригана глава  Grinning

# 700

Прилича ми на Ели Кузмова с остригана глава  GrinningЕх не можах да ви затрудня  Crossing Arms

# 701
  • София
Станала е още по-противна  ooooh!

# 702
Сега гледам Мис Лято на Елените по ПланетаHD и участничките са просто трагични,незнам кога се е състояло събитието,но просто е пълна пародия и смях Joy ooooh!

# 703
# 704
  • На морето!
Мария изглежда значително по-добре така.
На Елен Колева роклята е доста големичка или така е модерно сега? Гаджето й е доста по-възрастен, но определено радва окото. Още повече на фона на 100те манекенки и Коко Динев...

Общи условия

Активация на акаунт