брой хранения на едномесечно бебе

• 7 735
  • 62
  •   1
Отговори
Здравейте! Знаете ли по колко пъти на ден трябва да се храни едномесечно бебе /на адаптирано мляко/ в едно денонощие, защото на кутията пише , че трябва да е по 6 пъти, а докторката ми каза да я храня 7 пъти?

# 1
 Предполагам, че има нощно хранене затова 7 пъти е добре.

# 2
Всичко зависи от твоето бебче , таблиците на кутиите са ориентировъчни , педиатъра също ти е казал наизуст 7 хранения , хубаво е да се храни на 2.5-3 часа през деня , да прави по 6 хранения и евентуално ако се буди нощем и е гладно го храниш , но както казах всичко зависи от твоето бебче и неговите нужди .  Peace

# 3
Всичко зависи от твоето бебче , таблиците на кутиите са ориентировъчни , педиатъра също ти е казал наизуст 7 хранения , хубаво е да се храни на 2.5-3 часа през деня , да прави по 6 хранения и евентуално ако се буди нощем и е гладно го храниш , но както казах всичко зависи от твоето бебче и неговите нужди .  Peace
Peace подкрепям.огладнее ли няма да го държиш гладно детето.ако иска и през ноща му давай,с времето само ще се откаже

# 4
На 3ч, ако се храните, дори 8 пъти се получава за денонощие. Но повечето бебета огладняват на 2 - 2.5 часа.

# 5
мисля че е добре по 6 пъти през 3 часа  и 1 нощно че да ти станат 7. аз моето така съм го хранила .

# 6
На 3ч, ако се храните, дори 8 пъти се получава за денонощие. Но повечето бебета огладняват на 2 - 2.5 часа.

И аз така мисля.

# 7
Бебето отказа храненето в 3часа,когато беше на две седмици и от тогава се храни шест пъти през около три часа .

# 8
малкият ядеше по 7 пъти,последно в 12 през ноща.

# 9
Моят син още от раждането си е на АМ и имаше 8 хранения през 3ч. Постепенно отказа храненето в 24ч...след това храненето в 3ч ...и вече в 5я месец отказа и това в 6ч....в момента има четири хранения.

# 10
Аз я храня в 7ч, 10ч, 13ч, 16ч, 19ч,22ч и после трябва да я нахраня в 1ч, но аз я оставям да се събуди сама (това става около 2-3ч през нощта) и с това хранене стават 7 пъти, а както ви казах на кутията пише 6 пъти - май единствения вариант е да я храня през 4 часа...

# 11
Аз бих те посъветвала да не гледаш какво пише на кутията - написаното там е ориентировъчно. Води се по детето. Гладно ли е - храниш Peace

# 12
  • Mars Hotel
Храни си детето, когато огладнее.  Peace

# 13
Ами след като не спах една нощ защото детето не се спря да реве от глад,повече не съм чела таблици нито пък съм слушала педито.Минимум се хранеше 8 пъти дневно т.е.средно през 3 часа без пропуск до 4м. вкл.

# 14
  • в Надежда-та
На 1м. сина ми ядеше на 3ч. Peace

Общи условия

Активация на акаунт