Къде във Варна подстригват хубаво?2

• 219 762
  • 875
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте ! Решила съм да се боядисам т.е.искам светла коса Simple Smile Тъй като моята сега е тъмна вероятно ще трябва обезцветяване и т.н. Искам да попитам колко горе долу ще ми струва това в салон ''Нуши'' и дали може да ми препоръчате салон ,в който си разбират от работата ,понеже не съм от Варна и нямам много информация,а в интернет не открих нищи за ценоразписа им Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

Здравей! Извършвала съм точно същата процедура там, но беше преди доста време и ми струваше 90 лева.
Някъде там предполагам ще ти вземат пак, зависи и от дължината на косата.

пп Аз не съм доволна от Влади, мина ме накрая с филажната ножица и още чакам да порасне  Sad

# 166
И аз все още не съм открила перфектния за мен фризьор, ще следя темата... Simple Smile

# 167
търся си фризьор за издухване най-вече ,временно ще съм във варна ,за предпочитане да е в района на левски  Praynig

# 168
PAV1      на какви цени работи??

iloveshoes,
Подстригване - 15.00 лв,което включва измиване,маска и изсушаване(не прическа).

# 169
Откриха нов салон във Младост до ОДЗ " Морска звездица"- Салон за красота " Валентина",отвън изглежда добре за квартален фризьорски салон има ли отзиви за него?

# 170
аз ходя в един салон до пикадили до окръжна, Харизма се казва, на улица Топра Хисар - там се боядисвам, подстригвам и т.н. Фризьорът се казва Виктор, и аз лично съм доволна от него.  Peace

намерих facebook-a: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.205413709471668.55269.205390292807343#!/pages/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%A5%D0%90%D0%A0%D0%98%D0%97%D0%9C%D0%90/205390292807343

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 23:42 от Tanishte

# 171
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили момичета моля за помощ

Търся АНИ от Красен стил - Чаталжа  , казаха ми че е напуснала.
Много ще се радвам ако някой знае къде е да ми пише.

Тя е нисичка с черна коса и е от Бяла.

Мерси много

# 172
Здравейте и от мен ! Четох ,четох и реших и аз да се включа Simple Smile. От 15 години посещавам   Студио К ,много съм доволна и ви препоръчвам целия екип горещо . Да вярно - по-скъпо е от цените които виждам че пишете тук ,но си заслужава. Още с влизането си попадате в една атмосфера не топлота и внимание ! За професионализъм няма да коментирам ,като почнеш от масажа на тяло ,минеш през козметиката , стилния маникюр и стигнеш до косата -получаваш от всякъде   специално внимание ,отношение и перфектен професионализъм .

# 173
  • Варна
 annika, изобщо АМА изобщо не съм съгласна...точно в студио К така ме окепазиха...че 3 години след това косата ми не може да се оправи още...и по нищо не се различава начина им на работа от кварталния салон в Кайсиева градина, който не съм сменила от 2 години...че и прическата за сватбата ми направиха там (не беше кой знае какво...бях с пусната коса, но ме разбраха и направиха това, което искам).

# 174
Мдаааа и аз съм излизала с доста 'интересна' коса от Студио К. Да не говорим как за 'вземане на връхчета' последния път (повече от година) дадох 45 лв(верно, с измиване на косата, но все пак....). Там в контингента им преобладават баби-рентиерки, чак срам ме е хващал да седя на стола   Rolling Eyes
 Имала съм честта и маникюр да си правя там-е, по-отегчена физономия на жената-маникюристка не бях виждала. Имам чувството, че страшно я обидих, задето не знаех сама кога да си сменям ръцете.

# 175
За съжаление  аз не съм срещала баби-рентиерки Simple Smile)), Но Слава богу хора разни ,вкусове различни и салони за красота многоо. Всеки има вкусове ,желания ,претенции и предпочитания  ,важното е накрая да се чувстваме спокойни , желани и красиви Simple Smile.  За мен лично няма добри и лоши фризъори  , а има правилна комуникация !

# 176
Здравейте,
Понеже съм нова и с риск да звуча като някое рекламно лице няма да кажа името на салона който посещавам (ако някой се интересува да ми пише на лични). Това което искам да кажа за фризьорката Галя, е "тя ми спаси косата", за съжаление съм правила много експерименти, повечето за които съжалявам и до днес с косата си която е много суха, изтощена и къдрава. Когато за първи път отидох при нея, казах и бегло какво искам (нещо лесно за поддръжка и което да "укроти" тази джунгла на главата ми) и след един час имах коса която не съм предполагала че мога да имам. Взима между 20 - 25 лева за измиване подстригване и издухване. Правила съм си и прически за официални поводи, и съм повече от доволна.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 12:51 от kalincho

# 177
Търся фризьор/ка  за сина ми.
Държа на мъжка прическа само с ножица.
Миналото лято ходих при Севи от Красен стил .Тази година явно я отегчаваме  Rolling Eyes Минахме днес със сина ми , видях че има работа попитах я дали ще се освободи скоро * Колежката ще свърши след малко!*  Rolling Eyes Брех , аз ако исках който и да е да го подстриже нямаше нея да питам. Crossing Arms
Ако не намеря скоро купувам ластици и му пускам дълга коса  Whistling

Намерих фризьорка  Flutter

Обаче имам въпрос. Сестра ми си търси фризьорката казва се Румяна и подстригваше във фризьорския салон до Техникума по облекло ! Вече не била там .

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 15:21 от DZ

# 178
Може някой знае къде се намира TM Hair studio? няма салонът на Добри Войников № 19 и телефон 052605911 не отговаря.  Ако знаете, напишете ми моля, адрес и актуален телефон! Благодаря ви предварително!

# 179
Здравейте, знаете ли някъде да издухват добре за под 10 лв ? Става въпрос за дълга коса. Преди в "Брокат" беше 8 лв , но салонът вече ми е малко далече, ако може да е някъде около МакДрайв ориентировъчно. Също така някои знае ли колко е издухването при Кина Кудева ?
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт