Къде във Варна подстригват хубаво?2

• 219 750
  • 875
  •   1
Отговори
# 150
Всяка фризи, която подстригва добре, ще направи и добра черта  Peace.
Но тъй като питането е толкова конкретно, скоро моя позната беше със супер черта, направена при въпросната Таня, която споменах преди 1-2 страници,  на полк. Свещаров зад Пикадили център й е салона. Тя е доста добра и с цветовете (оправи ми косата след брутално кичозна и нежелана намеса), цените й не са символични, но и не бяха най-високите, на които съм попадала, поне по времето, когато я посещавах ....

Направо чудна работа, толкова много фризьори, а съм сменила за 2 години и половина поне 7-8 броя и като гледам и вие също, и вече не смея да кажа за някого - "това е моя човек" .... Всеки си има силни и слаби страни, затова, когато иска някой да препоръчам вече питам конкретно за какво, официална прическа, подстригване или друго и какви ценови нива гони и т.н. .......

# 151
  • Варна
PAV1      на какви цени работи??
По     същия въпрос и към теб  Hug

За Светла ли питаш?
Когато ходих последно, преди 2-3 месеца, подстригването беше 12лв.

# 152
Няма ли мами подстригващи се на черта  newsm78
Аз съм на каре, но то не е класическа черта, ако искаш ще ти дам координати на фризьорката ми на лични.

# 153
Всяка фризи, която подстригва добре, ще направи и добра черта  Peace.
Но тъй като питането е толкова конкретно, скоро моя позната беше със супер черта, направена при въпросната Таня, която споменах преди 1-2 страници,  на полк. Свещаров зад Пикадили център й е салона. Тя е доста добра и с цветовете (оправи ми косата след брутално кичозна и нежелана намеса), цените й не са символични, но и не бяха най-високите, на които съм попадала, поне по времето, когато я посещавах ....

Направо чудна работа, толкова много фризьори, а съм сменила за 2 години и половина поне 7-8 броя и като гледам и вие също, и вече не смея да кажа за някого - "това е моя човек" .... Всеки си има силни и слаби страни, затова, когато иска някой да препоръчам вече питам конкретно за какво, официална прическа, подстригване или друго и какви ценови нива гони и т.н. .......

Не всяка фризьорка подстригващо добре прави и идеална черта. Приятелката ми я правят страхотно на пластове, но при мен с чертата видяха зора явно. Ако може да ми дадеш координати и цени, ако знаеш, ще съм благодарна, може и на лични   bouquet

# 154
Не всяка фризьорка подстригващо добре прави и идеална черта. Приятелката ми я правят страхотно на пластове, но при мен с чертата видяха зора явно. Ако може да ми дадеш координати и цени, ако знаеш, ще съм благодарна, може и на лични   bouquet
Направо тук й пиша телефона, Таня - 0899 132 891. Можеш, когато си записваш час, да я попиташ за цени, за съжаление не знам актуални (но пак казвам, не бяха най-най високите, които се срещат). Успех и да се похвалиш после  Simple Smile.

# 155
Направо тук й пиша телефона, Таня - 0899 132 891. Можеш, когато си записваш час, да я попиташ за цени, за съжаление не знам актуални (но пак казвам, не бяха най-най високите, които се срещат). Успех и да се похвалиш после  Simple Smile.

bouquet

# 156
А къде се подстригва приятелката ти на пластове?

# 157
  • Варна
Аз от много години се подстригвам при Таня Райкова Peace
Много сън доволна.
А за другата Таня, зад Пикадили център, само веднъж ходих при нея и ме окастри супер късо. Sick
Но пък дъщерями ходи  при нея и е доволна. Hug

# 158
PAV1     на какви цени работи??
По    същия въпрос и към теб  Hug

За Светла ли питаш?
Когато ходих последно, преди 2-3 месеца, подстригването беше 12лв.
Благодаря ти, ще отида при нея тези дни  Hug
След подстригването те оформя нали ? Не искам да изляза рошава  и смешна Grinning

# 159
Назад в темата прочетох за Влади "VR" Hair Coiffeur, отидох и подкрепям мненията за него с две ръце Peace Аз съм с гъста коса която никой досега не успя да я направи на хубави пластове и да я оформи.  Няма да съжалявате Simple Smile

# 160
Момичета,следя темата редовно и все още не съм намерила "моя" фризьор.Търся фризьорка,която да прави хубави пластове,без да замаскирва накрая с филажна ножица.Косата ми е дълга и права  и все нещо не могат да ме подстрижат както трябва,или аз съм много капризна или наистина не съм улучила свястна фризьорка....Та,въпросът ми е към тези,които са с дълги и прави коси -да ми препоръчат някоя, която да ми оформи косата на пластове и формата да се задържи поне един месец,без да се налага всяка сутрин да вкарвам в употреба пресата.

# 161
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм доволна от пластовете на Севито.Работи в Красен стил на ул. Рила.Казваш до къде да бъде горния пласт и така започва да подстригва.

# 162
  • вляво от асансьора
Назад в темата прочетох за Влади "VR" Hair Coiffeur, отидох и подкрепям мненията за него с две ръце Peace Аз съм с гъста коса която никой досега не успя да я направи на хубави пластове и да я оформи.  Няма да съжалявате Simple Smile
Нали, нали? Mr. Green.Страшен е!

# 163
Здравейте ! Решила съм да се боядисам т.е.искам светла коса Simple Smile Тъй като моята сега е тъмна вероятно ще трябва обезцветяване и т.н. Искам да попитам колко горе долу ще ми струва това в салон ''Нуши'' и дали може да ми препоръчате салон ,в който си разбират от работата ,понеже не съм от Варна и нямам много информация,а в интернет не открих нищи за ценоразписа им Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 164
Аз искам да ви попитам: Къде има студио, в което ходят..../ как да се изразя ../ - по-сериозни дами, нещо като бизнес дами ?! Не искам финдифлюшки, ярки бои, рисувани нокти и др. подобни.
Не ме разбирайте погрешно-не съм снобарка  Mr. Green
Искам да ми обърнат необходимото внимание, да няма махленски клюки, говорене по телефона и пушене пред вратата..

Общи условия

Активация на акаунт