Къде във Варна подстригват хубаво?2

• 219 742
  • 875
  •   1
Отговори
# 135
Аз затова отидох веднъж в Ивона (салона се споменаваше по-назад в темата), но едното момиче не млъкна през цялото време, как не се умори-не знам. И все някакви.....елементарни дивотии (напр. как нейна приятелка ходела в мол-а, а дори не била с "молските си дрехи") и т.н.
 Също мога да кажа, че съм недоволна от салон Виолет в Трошево, не бих го препоръчала....и така пак съм в търсене на "моя" фризьор/салон  Rolling Eyes

# 136
  • Варна
Аз го бях препоръчала този салон Ивона...но тази фризьорка определено не им прави добра услуга...и на мен ми прави впечатление, че приказва за какво ли не...в петък пак съм там, но при фризьорката Ивона, която определено ми харесва как се държи с клиентите си... Peace

# 137
Споделям за Светла/Феличита/- отговаря на посочените от мен основни изисквания, но да уточня, че аз ходя за краищата и не търся нещо кой знае какво както резултат. Естествена, симпатична и ненатрапчива жена/така я видях аз, разбира се/. Съвсем непровокативно я попитах за продукт, а тя ми предложи алтернатива от домашната козметика, така да се каже. Това не го очаквах, признавам, в положителна насока ме изненада. Това е, благодаря на всички! Hug

# 138
  • Варна
Да, Светла е наистина много приятна.

Аз пък да похваля Анастасия от Ню Имидж. Elinor1985, благодаря за препоръките   bouquet.
Мила девойка, недосадна, справи се изключително добре с "непокорната" ми коса. Точно такава фризьорка търсих.

# 139
По, много се радвам за теб HugАз Анастасия не я сменям, косата ми преживя много при другите и все бях недоволна, а тя за две посещения постигна перфектен резултат GrinningНаистина е много мила и ми дава съвети как да си поддържам прическата в ежедневието.

# 140
Вчера ходих в Арт Студио на ул. Шопен и съм много доволна- момичето разбра какво искам да постигна с косата си, направи го, даде ми съвети за цвета и беше много любезна и мила  Party
(За пръв път сядам при нея и не знам как се казва, но вече май е само тя в салона.)

# 141
  • Варна
Вчера ходих в Арт Студио на ул. Шопен и съм много доволна- момичето разбра какво искам да постигна с косата си, направи го, даде ми съвети за цвета и беше много любезна и мила  Party
(За пръв път сядам при нея и не знам как се казва, но вече май е само тя в салона.)

Да, само тя е вече в момента. Ваня се казва, при нея ходя от години и съм доволна.

# 142

Да, само тя е вече в момента. Ваня се казва, при нея ходя от години и съм доволна.

Аз ходих при Ваня преди време, но след като един път нея я нямаше и попаднах на колежката й... се отказах напълно да посещавам този салон. Добре, че е вече само тя, че за другата не мога да изкажа добри впечатления.

# 143
Момичета,да споделя и аз откъм фризьори.
Косата ми е ТЕСТ за тях - много гъста,тънък косъм и третирана със светли бои.
Единствено Вили се справя да ме "моделира" !  Simple Smile
От 1993 г съм нейна клиентка.
Навремето работеше в "Черно море",после салон с/у  "Черно море".
/повечето по-млади фризьори са нейни ученици/
В момента салона е на ул."Поп Харитон" 59  GSM 0878 234 903
/Вили Василева/

Дано съм Ви била полезна!

# 144
Някой може ли да ми предложи фризьор, който подстригва хубаво на черта. Все си мисля, че съм намерила моя фризьор и все нещо не е както трябва.

# 145
Споделям за Светла/Феличита/- отговаря на посочените от мен основни изисквания, но да уточня, че аз ходя за краищата и не търся нещо кой знае какво както резултат. Естествена, симпатична и ненатрапчива жена/така я видях аз, разбира се/. Съвсем непровокативно я попитах за продукт, а тя ми предложи алтернатива от домашната козметика, така да се каже. Това не го очаквах, признавам, в положителна насока ме изненада. Това е, благодаря на всички! Hug

върнах се назад в темата, но явно не толкова назад, къде е този салон и коя е Светла?Така ли казвате- искам час при Светла?И на мен ми е нужна фризьорка с посочените качества.

# 146
Ааа, тя  е от стари теми Grinning
Салонът е Феличита, зад кметство Приморски, тел: 654 321. При Светла, да.

# 147
Дренка ,благодаря много!
Малко ми е далече, но със сигурност ще опитам.

# 148
PAV1      на какви цени работи??
По     същия въпрос и към теб  Hug

По едно време бях доволна от една фризьорка, май Али се казваше, (салона се намира близо до техникумите, по-скоро до супермаркет Макао), обаче последния път, когато отидох не ми оформи добре косата и + това после ме изправи със сешоар явно по-бързата процедура и косата ми бухна много гадно. Когато излязох побързах да се вържа и останах изключително разочарована.
Преди 1-2 години сякаш полагаше много старание, винаги оформяше добре косата ми.

Във Възраждане 1 има една фризьорка, която подстригва добре, обаче тя пък после те оставя с неоформена и смешна коса, направо ужас, дори малко да ми я намокри и пяна да сложи и се свиди..
Дори в Нуши като ходих не останах доволна, А ДАДОХ 25 ЛВ  Confused  и излязох от там с прическа квадратен-обем, представете си Sad
Абе какви са тия хора незнам..

# 149
Няма ли мами подстригващи се на черта  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт