Къде във Варна подстригват хубаво?2

• 219 734
  • 875
  •   1
Отговори
# 120
Не, на ул. Марко Балабанов 35 й бил салона. Но дали все още работи там, не знам.

тук има и телефони: http://catalog.bg/branch.php?page=6&id=1470

# 121
Не, на ул. Марко Балабанов 35 й бил салона. Но дали все още работи там, не знам.

тук има и телефони: http://catalog.bg/branch.php?page=6&id=1470
Ясно, значи не е тази Таня, за която мислех  Peace.

# 122
          аз съм със много гъста коса и искам да си направя прическа . Някой може ли да ми препоръча фризьорка, която да работи с  гореща ножица и да има идеи на кой какво му би отивало или някаква програма да се видиш и да си избереш прическа? Може и да сте писали, но имам малко дете и едва сега мога да обърна внимание и на себе си. Предварително благодаря!

# 123
Горещата ножица не е ли само в Лилови и Красен стил, може и да ми е стара информацията, де.

# 124
  • Варна
Имам спомени, че съм чела добри отзиви за "Нуши" в Палах център. Някой има ли преки впечатления от там? Двоумя се между тях/че са ми наблизо/ и Кина.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 11:04 от По

# 125
  • Варна
Аз от 8 години ходя при Пепа в Нуши, нямам никакви забележки.

# 126
В Нуши- Палах съм доволна от Ани за подстригване, и не дотам доволна от Пепи за боядисване (мисля че Пепи се казваше жената).

# 127
Някой да има информация за този салон: http://www.zadrujno.bg/Home.aspx ?

# 128
Привет!
Измина една година от последното ми посещение на фризьорски салон. Писна ми от професионалисти, за които работното място е нищо повече от квартална клюкарница- сладки приказки и психопрофили. Та, търся човек, който:
1. да ме подстриже, без предварително измиване, т.е на сухо
2 да не променя формата и отнема сантиметри от дължината, при положение, че сме уточнили- "връхчета"
3. да не коментира статуса на косата ми с общи познати Twisted Evil
4. да не се опитва да ми пробутва козметиката, която продава, ако не вижда интерес/може да ме консултира, ненатрапливо, разбира се/
Пол, възраст, местоположение- без значение. Цената на услугата е важна, но не чак толкова  Mr. Green
Та, ако някой се сеща за събирателен образ, благодаря, предварително!

Аз ходя при момичетата в салон ''Деа'' , намира в близост до 2ри корпус на Винса, не много голямо салонче, но хубаво, чисто, добре работят, подстригването е 5 лв., като ти слагат и стилизанти накрая. За боядисване с моя боя ми вземат 10 лв. и + подстигването всичко ми излиза 15 лв. мисля, че е доста добра цена  Simple Smile ако някой иска контакти , на лични Wink  дано да съм полезна...

# 129
Отидох от любопитство в студио Електра и останах много доволна. Преди това бях прочела тук в темата, че някой е ходил и мислих, че и аз ще попадна на същата фризьорка, но оказа се че попаднах на едно момче. Бях изненадана Simple Smile Но мога да кажа, че работи много добре и много внимателно...
А иначе от Кина се отказах, защото след като изляза от нейния салон се чувствам като парцал попил всички клюки, излизащи от устата й.... Това постоянно обсъждане на нейния личен живот не ми допада, а и не ме интересува.. Та.. така я смених с Иво от Електра..

Успех на всички момичета! Дано откриете своя фризьор!

# 130
  • ВАРНА
АЗ горещо препоръчвам моята фризьорка Яна.Салона и е на гърба на "Дупката".Доста народ смених поради изброените от Дренка причини.Мразя да ми "дуднат",коя,какво си увеличила по време на процедурите.Яна много внимателно подхожда към скъсяването на косата,а и цвета ми го докарва страхотен.
 За любителите на екстравагантното - ако съм настроена подходящо за промяна посещавам Рени.Сега е в салона на Мол Варна.Много добре преценява лицевата форма и дава точни съвети.Царица на "шашавите" прически.

# 131

А иначе от Кина се отказах, защото след като изляза от нейния салон се чувствам като парцал попил всички клюки, излизащи от устата й.... Това постоянно обсъждане на нейния личен живот не ми допада, а и не ме интересува..
Абсолютно точно + постоянно говорене по телефона!
Честно казано, аз се разочаровах от посещението.

# 132
Странно ми е такова поведение, покриващо критерии за професионализъм. Може би причината е в мен, аз обичам да мълча тъпо, докато съм в салона. Не ми се говори- не съм отишла на кафе с приятелка, така се отпускам, отговарям само, ако ме питат нещо.

# 133
Странно ми е такова поведение, покриващо критерии за професионализъм. Може би причината е в мен, аз обичам да мълча тъпо, докато съм в салона. Не ми се говори- не съм отишла на кафе с приятелка, така се отпускам, отговарям само, ако ме питат нещо.

И аз  Peace Сигурно затова не ме обичат повечето фризьорки  Mr. Green

# 134
Е, Лулу, Дренка, Рени.. събрали сме се все мълчаливки...

Аз пък говоря ама по темата, все пак на фризьор съм отишла, интересува ме прическата ми и да си почина, а не живота, драмите и клюките покрай фризьорката ми или като цяло...
Изморително е да се отиде и тя да говори по телефона и да спира сешоара сто пъти...

Галинка, кутията ти е пълна, затова ти отговарям тук:
Смятам, че ще се съобрази с твоето желание. Аз не съжалявам, че отидох там.

Общи условия

Активация на акаунт