Къде във Варна подстригват хубаво?2

• 219 721
  • 875
  •   1
Отговори
# 105
varnagirl, ти беше споменала за Милена до Спартак, къде по-точно й е салона? Имаш ли впечатления от подстригване или само от прическа за сватба? Питам, защото ми е близо, а и последната фризьорка ме поокепази  Sad !

# 106
  • Варна
Скоро някой да е ходил в салон Ла донна е мобиле да сподели цени,по специално ме интересува за  кичури?

# 107
Момичета , някой знае ли  дали Вальо все още е в салона на "ШЕЙНОВО" / до кукления театър/ и какви са му цените? Преди време го смених и сега съжалявам!

Сега е на улица Котел, намира се точно под операта, табелката му е същата, както преди, няма как да не го откриеш Simple Smile

# 108
Привет!
Измина една година от последното ми посещение на фризьорски салон. Писна ми от професионалисти, за които работното място е нищо повече от квартална клюкарница- сладки приказки и психопрофили. Та, търся човек, който:
1. да ме подстриже, без предварително измиване, т.е на сухо
2 да не променя формата и отнема сантиметри от дължината, при положение, че сме уточнили- "връхчета"
3. да не коментира статуса на косата ми с общи познати Twisted Evil
4. да не се опитва да ми пробутва козметиката, която продава, ако не вижда интерес/може да ме консултира, ненатрапливо, разбира се/
Пол, възраст, местоположение- без значение. Цената на услугата е важна, но не чак толкова  Mr. Green
Та, ако някой се сеща за събирателен образ, благодаря, предварително!

# 109
Дренка, мога да препоръчам Ани от Нуши- Палах център и Стефка от салона на ул. Шопен (съвсем в началото на улицата е, до една галерия).
В Нуши мият косата, но сигурно ще направят изключение. В другия салон, май пръскаха косата с вода, ако не я мият, но не съм сигурна- не съм ходила от лятото.
Не бих препоръчала Кина (казвам тъй като е много споменавана в темата), защото леко ми промени пластовете и не можа или не поиска "да обере само връхчетата, без да промени формата".
Успех  Hug

# 110
Аз ходих до сега редовно в Студио Електра и бях доволна от Вася ( собственичката ). Подстригване, измиване и сушене беше 12 лв. А доста си играе да те направи добре. Но излезе в майчински от юни и оттогава съм в търсене пак. Заинтригувахте ме с Кина Кудева, но за днес вече имам записан час при заместникът на Вася в Електра. Дано да ме направи добре. По принцип с голямо недоверие ходя на фризиор всеки път.  Thinking

# 111
  • Варна
Та, търся човек, който:
2 да не променя формата и отнема сантиметри от дължината, при положение, че сме уточнили- "връхчета"
4. да не се опитва да ми пробутва козметиката, която продава, ако не вижда интерес/може да ме консултира, ненатрапливо, разбира се/

На така поставените изисквания, според мен, отговаря Светла от Феличита.
Доверявам й се, когато знам какво искам и не е прекалено сложно. И го изпълнява до най-малката подробност, изпипва нещата. След ходене при нея, други фризьори са ми казвали, че съм перфектно подстригана.
Иначе не бих разчитала да прояви фантазия и да ми промени сериозно формата или цвета. Страхува се да реже повече, за всичко пита. Иначе дава добри съвети и то без да налага мнение/и козметики/.

Аз пък съм в търсене на другия тип фризьор. Трябва ми такъв с усет, фантазия, който може да прецени правилно какво би било подходящо за моята коса, кожа, форма на лице и т.н.
Искам някаква промяна.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 15:40 от По

# 112
Привет!
Измина една година от последното ми посещение на фризьорски салон. Писна ми от професионалисти, за които работното място е нищо повече от квартална клюкарница- сладки приказки и психопрофили. Та, търся човек, който:
Пол, възраст, местоположение- без значение. Цената на услугата е важна, но не чак толкова  Mr. Green

1.Без да измива ме подстригаха за пръв път в живота ми, като отидох при сегашната си фризьорка.Тя първо ми оформи косата със сешоар, всмисъл поизправи я, каза че на коси като моите, ако първо намокри, после подстригването не става така прецизно, както ако е на сухо.
2.Подстригва ме точно както и казах, първия път исках определена фризура, не е тръгнала да ме убеждава в каквото и да било, просто го направи. Втория път и казах, че искам толкова малко да подстриже връхчетата, че само аз и тя да знаем че съм подстригана.Точно така и стана, като изключим, че излязох  с добре оформена коса.
3 и 4. Аз я разпитвах за косата ми, какво мога да използвам, не ми е натрапвала друго, дори изказа положително мнение за козметика, която и споделих, че използвам, а тя не предлага.

Та, не я сменям вече.Намира се  в Аспарухово, малко далеко ми идва, но това няма да ме откаже.Галена се казва.Между 7 и 10 лв взима, не съм сигурна.

# 113
Аз да кажа за резултата от посещението ми вчера на салон Електра. Момчето, което ме подстрига работи много добре и много старателно. Аз поисках подстригване на черта, направи ме хубаво и равно. Издухването беше умерено, не като на някои места да ми изгори скалпа. Въобще много съм доволна и вече ще ходя при него редовно.  Hug

# 114
Привет!

1.Без да измива ме подстригаха за пръв път в живота ми, като отидох при сегашната си фризьорка.Тя първо ми оформи косата със сешоар, всмисъл поизправи я, каза че на коси като моите, ако първо намокри, после подстригването не става така прецизно, както ако е на сухо.
2.Подстригва ме точно както и казах, първия път исках определена фризура, не е тръгнала да ме убеждава в каквото и да било, просто го направи. Втория път и казах, че искам толкова малко да подстриже връхчетата, че само аз и тя да знаем че съм подстригана.Точно така и стана, като изключим, че излязох  с добре оформена коса.
3 и 4. Аз я разпитвах за косата ми, какво мога да използвам, не ми е натрапвала друго, дори изказа положително мнение за козметика, която и споделих, че използвам, а тя не предлага.

Та, не я сменям вече.Намира се  в Аспарухово, малко далеко ми идва, но това няма да ме откаже.Галена се казва.Между 7 и 10 лв взима, не съм сигурна.

Та къде то4но в Аспарухово мога да намеря това моми4е Галена..име на салон ,улица можеш ли да споделиш?На мен ми трябва то4но такъв 4овек който изобщо да не ми промени дължината и аз също съм убедена 4е една коса може да се прецени и подстриже най добре на сухо..

# 115
Писах на лични, не за друго там, ами не мога да го обясня много добре къде точно се намира.
И да уточня , че мен ме подстригва на сухо, но не гарантирам, че го прави на всеки и задължително, ако посегне при вас към фъскалото, да не ме засърби д..то  Mr. Green 

Замислих се за изискванията на Дренка към фризьорите, и за мен важат същите, само да добавя че за мен е Много важно също самата фризьорка как изглежда, по-специално косата и, не ми вдъхват доверие такива които все са с една неугледна и непроменена с годините прическа и цвят.

# 116
Благодаря ви, момичета!
За мен, като се замисля, по- скоро няма значение прическата на фризьорката, тъй като при мен такава, може да се каже, че липсва. Не променям формата на косата, де, освен ако някой професионалист не реши по своя инициатива Grinning

# 117
Моля, който знае телефона на фриз. салон на ул."Шопен", /до Окръжен съд/, да ми го напише.Може и на лични, спешно ми трябва!

# 118
И аз си търся фризьор. Ходила съм на доста места, все още не съм попаднала на 'моя' фризьор. В момента съм с дълга коса, скоро не съм я правила нищо и нямам търпение да се стопли малко времето, та да отида да се подстрижа. Вече не мога да я гледам такава. Искам нещо различно, ново...  И да не ми отрежат главата накрая с някоя космическа сума.

Всъщност и аз като По:

Аз пък съм в търсене на другия тип фризьор. Трябва ми такъв с усет, фантазия, който може да прецени правилно какво би било подходящо за моята коса, кожа, форма на лице и т.н.
Искам някаква промяна.

Дайте предложение за такъв фризьор. Много четох днес из форума, най-препоръчвани сякаш са Кина, Студио К, в една стара тема четох и за Таня Райкова - някакви отзиви за нея?

# 119
Дайте предложение за такъв фризьор. Много четох днес из форума, най-препоръчвани сякаш са Кина, Студио К, в една стара тема четох и за Таня Райкова - някакви отзиви за нея?
Таня Райкова на полк. Свещаров (карето над Пикадили център) ли й е салона ? Там има една Таня, която има салон, но не й знам фамилията  Thinking ....

Общи условия

Активация на акаунт