Печати за нокти - 7

• 70 042
  • 709
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Благодаря ви Simple Smile
Пампита, разбира се, че нямам нищо против  Hug

# 241
Така се подвизавах аз тази седмица- малко дарк, в унисон с намръщеното време  Laughing Снимах на четвъртия ден с този лак, затова връхчетата са пообелени, сега ми е седми ден и пак изглежда така, което за моите нокти е уникално постижение. След малко ще го трия, време е за промяна  Flutter

Ей, точно в моя стил. Много ми харесва малкия пръст да е в различен цвят, а печата е страхотен  Peace . Какъв е шаблона и съответно боичката...

# 242
  • Варна
Шаблонът е от евтините, B21. Лакът за печата и на кутрето е Rimmel I love - Your majesty   Wink

# 243

svetla81 много хубави творения bouquet
а какъв е розовият лак на първата снимка? много приятен цвят е...

Благодаря ти! Лакът е на Катерин Арлей №154  Peace

http://svetla81.snimka.bg/hobby/nails.527220.21003394
http://svetla81.snimka.bg/hobby/nails.527220.21003401
http://svetla81.snimka.bg/hobby/nails.527220.21003402

shhht.secret  последното е страхотна идея и аз ще те копирам някой път ако нямаш нищо напротив   bouquet

# 244
пак си направих печати и на мен си ми хареса   Mr. Green

# 245
  • Бургас
Ив, хубаво са станали Hug Само безименния ти пръст ми боде очите - нарочно ли е толкова по-дълъг нокътя там newsm78

# 246
# 247
Ив, хубаво са станали Hug Само безименния ти пръст ми боде очите - нарочно ли е толкова по-дълъг нокътя там newsm78
нарочно с цел (въпреки, че и на мен не ми харесва) да израсне и живеца с него, защото е много по - навътре от другите нокти

# 248
  • Бургас
Че живецът каква връзка има с дължината на ноктите newsm78 Днес ми върви да спамя из темите май Embarassed

# 249
  • Варна
Страхотно е станало  Heart Eyes

# 250
  • Пловдив
Ето и от мен нещичко с любимата ми картинка от шаблон m60:

svetla_81, shhht.secre
t страхотни неща както винаги. iiv_05 супер ти се е получило и моите пръсти на снимките почти винаги са омазани с маслото на Икаров  Simple Smile.

# 251
Може и да сте обсъждали,но кои боички са на водна основа?

# 252
UNynaeve , твоите винаги много ми харесват  Heart Eyes И мерси Simple Smile
Че живецът каква връзка има с дължината на ноктите newsm78 Днес ми върви да спамя из темите май Embarassed
Да ти кажа и аз не знам  Laughing но някъде из темите, четох че на една от вас тъй като са и дълги ноктите е пораснал живеца. Никога не съм се замисляла, а предполагам ако го скъся малко.. не знам  newsm78

# 253
  • София
UNynaeve , твоите винаги много ми харесват  Heart Eyes И мерси Simple Smile
Да ти кажа и аз не знам  Laughing но някъде из темите, четох че на една от вас тъй като са и дълги ноктите е пораснал живеца. Никога не съм се замисляла, а предполагам ако го скъся малко.. не знам  newsm78

Връзка наистина има, но само ако ноктите са ти отрязано едва ли не под кожа… за мен е проява на лош вкус различната дължина на ноктите  ooooh!

# 254
nad_tab, може ли да обясниш малко по - подробно за тази връзка, защото от години са ми навътре ноктите на безименните пръсти и не знам как да "изкарам" живеца. Аз също не харесвам различна дължина нокти и моите винаги са еднакви като изключим сега  Tired

Общи условия

Активация на акаунт