Печати за нокти - 7

• 70 005
  • 709
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Палците ги правих три пъти точно, с основа, с два слоя лак, печат и топ лак. И това, защото реших, че ще си слагам панделка на палците и тя стана трагична просто, а вторият пъч печатите си ги сложих като с краката ooooh!. О като исках да рисувам, рисувах едни клонки и листа по тях около половин ден  Laughing.

# 331

Точно щях да кажа, че ако беше ползвала лилавата боичка щеше да е по - добре  Mr. Green
Ти ми биеш рекорда за правене на маникюр. Два часа си рисувах едни цветенца от youtube без да спирам

Ив, я ги покажи тези цветенца де  Wink ...

# 332
UNynaeve, на мен като не ми се получи повече от 2 пъти на нокът спирам за 5 минутки, за да не изхвърля някой лак  Mr. Green
svetla_81, показвала съм ги в темата за nail art. Не се получи много добре, но ми беше любопитно да го пробвам.

# 333
Е заслужавало си е да рисуваш  2 ч., много добре е станало!

# 334
Благодаря! Мисля, че ако сега го направя пак ще стане доста по - добре  Whistling

# 335
ползвам няколко сгъстени лака и става екстра Wink Сега даже съм оставила едно черно да изветрява....  Mr. Green

# 336
  • Варна
Преди малко се лакирах така

# 337
  • Пловдив
Преди малко се лакирах така

Страхотно е, а с какво направи печата?

# 338
  • Norway
Малко мазало стана, ама за първи път ми е  Mr. Green
Имам печатите от лятото, но бях забравила за тях  Blush
сега вече ще се печатам по-честичко  Peace
Много хубави неща показвате   bouquet  Hug
ето и от мен

# 339
  • Варна
UNynaeve, мерси Simple Smile
Шаблонът ми е от ибей, а запечата използвах един доста сгъстен лак на Перфект. Капнах малко от него в едн капачка , оставих да се сгъсти още и взе че се получи  Laughing

# 340
# 341
  • София

Ето Урбан Оазис, перфектен като лак, както за основа така и за печати.

# 342
  • София
nad_tab,прекрасно е станало и цветовете са много хубави  bouquet
Много ми харесаха и другите модели и декорации,на абсолютно всички момичета Heart Eyes  bouquet

# 343
  • Пловдив
nad_tab, svetla_81 страхотни са нещата, които сте показали. Много ми харесва колко перфектно ти е френското връхче, nad_tab.
Ето как си поиграх с матовият топ:

# 344
Леле хора немога да повярвам вчера си купих такъв печат само за 2 лв и познайте - работи много хубаво се получи. Взех си и още едно шаблонче само за 80 ст. супер са. И наистина осмоъгълните са по-дилбоки от кръглите Wink

Общи условия

Активация на акаунт