Печати за нокти - 7

• 70 001
  • 709
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Леле хора немога да повярвам вчера си купих такъв печат само за 2 лв и познайте - работи много хубаво се получи. Взех си и още едно шаблонче само за 80 ст. супер са. И наистина осмоъгълните са по-дилбоки от кръглите Wink

Браво, чакаме сега свежи идеи и снимки  Wink.

# 346
Леле хора немога да повярвам вчера си купих такъв печат само за 2 лв и познайте - работи много хубаво се получи. Взех си и още едно шаблонче само за 80 ст. супер са. И наистина осмоъгълните са по-дилбоки от кръглите Wink

От къде толкова евтини......  Shocked

# 347
nad_tab, svetla_81 страхотни   bouquet Браво!
UNynaeve    и на мен ми мина през главата тази идея с матовия лак, а сега като я видях осъществена още повече ме досърбяха ръчичките да го направя  Simple Smile супер е!
Music-M  ще споделиш  наистина  от къде взе толкова евтини печати, които стават?

# 348
  • София
Отново нагла кражба на моите нокти в Интернет от някоя си ДИАНА СЛАВОВА. Бясна съм, опитва се да спечели коледния конкурс на Интеркозметика с моя декорация от миналата Коледа, те дори не са правени с продукти на CND. Всички, които бяха в тази тема миналата Коледа могат да потвърдят, това са моите нокти. Идеята с белия брокат е на nobody_knows_me. В кожата си не се побирам:

# 349
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
момичета вие тука хубаво си публикувате творенията ама нали вие ясно че без проблем стават обект на кражба.Незнам какво може да се предприеме по въпроса.Не го поощрявам във никакъв смисъл.,не искам да ме разбирате погрешно.

# 350
  • София
Аз не съм професионалист и по тази причина реших да не си надписвам снимките, който иска може да си ги гледа, да си ги събира в албумчета, това не ме притеснява, но да се опитваш да печелиш награди по този начин и за моя сметка, е мерси, няма да си мълча.

# 351
  • Пловдив
Надявам се всичко да се изясни. Според мен е доста нагло, та дори и снимката е същата, жената не се е постарала дори да копира това на своите си нокти.

# 352
  • София
Ако просто беше копирала идеята нищо нямаше да кажа, даже щях да бъда поласкана, но това там е моята ръка?!?

# 353
  • София
Плами, не се ядосвай, бъди си поласкана, този маникюр мисля че повечето го помним, помня дори, как обсъждахме, че броката е купен от Джъмбо... плагиати в нета има толкова много, че отдавна съм спряла да им обръщам внимание, преди годни публикуваха моя снимка в конкурс за фотография, писах на админите на конкурса и толкова, нито ми отговориха, нито свалиха снимката, ами ако беше спечелила  Mr. Green

# 354
Пампита, не знам какво да кажа честно! Пълно е с такива наглеци ... тя не е копирала, ами директно ти е "откраднала ръката".  Иначе маникюра там заслужава първа награда, но ТИ да я спечелиш. Ако може да помагаме, казвай  Peace
И при момичетата от Найл арт темата имаше тезни дни такъв случай, но се бяха свързали със собствениците на салона и мисля, че свалиха снимките  newsm78

Аз по-късно ще кача снимка ...не знам дали надписването ще помогне, мисля, че не

# 355
....
Аз по-късно ще кача снимка ...не знам дали надписването ще помогне, мисля, че не

Четох, че на едно момиче тук са слагали друг надпис над нейния, така че..няма оправия. Tired

# 356
АА да то е ясно, пред такива хора няма препядствия - с надпис или не все е тая, но с надпис ще трябва малко да си поиграят ...
Пампита и аз написах коментар под снимката ти, егати и хората  #Cussing out

# 357
  • София
Благодаря момичета, но моля не им пишете повече, да ги почакаме поне до утре да видим дали ще свалят снимката.

# 358
Pampita, не се ядосвай... такива нагли типки ще ги има винаги.... почни да слагаш надписи по снимките... има страхотно програмки за водни знаци Wink

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 21:48 от Tedito82

# 359
Хора, знам че е гадно, но го приемете че нещата ви са толкова добри, че са обект на желание. Pampita ти пак ще го направиш и 100 пъти, ама тя няма да може.

Общи условия

Активация на акаунт