Печати за нокти - 7

• 69 952
  • 709
  •   1
Отговори
# 465
   Красиви моделчета, снежинките са много хубави само дето не обичам маникюр с мотив, малко ми е тийн, но иначе като цяло ми харесват /въпреки, че не са за мен/.
  Исках да попитам дали има щандове на Konad и в Софийските Кауфланди. Скоро поръчвах за подарък от сайта и като осъзнах, че плащам 8лв. за доставка от 2 квартала по- на долу и полудях / а можех да взема още един шаблон/. А нямам време да ходя до магазина. Много ще съм happy ако има в Каулфланд, защото около мен има 2

# 466
Момичета някой знае ли къде във Варна има щанд на Конад? Вчера ходих в магазинчето до делфините, но има само 2-3 изостанали  шаблона  Sad.
Дали и тук има такъв щанд в Кауфланд? А каква е цената на шаблоните по тези щандове в Кауфланд?
Благодаря предварително на всички отговорили  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 11:12 от Pelagia

# 467
Пелагия, във всеки Кауфланд има различни магазини и щандове - в нашия избщо няма такъв щанд  Rolling Eyes

# 468
Ясно  Embarassed, аз съм ходила в Кауфланд точно 1 път, когато го откриха и хич нямам спомен как е. Много ми е далеч Peace.

# 469
  • Варна
Във Варна няма щанд на Конад в Кауфланд. И много се дразня колко много неща ги няма във Варна  Crossing Arms

# 470
  • Пловдив
Незнам за другите Кауфланди. Иначе цената си е тази каквато е навсякъде - 10лв.

# 471
Благодаря ви, момичета  bouquet!
Между другото, там при делфините, шаблоните струваха 12лв. и нещо Twisted Evil. Учудих се, понеже и аз бях останала с впечатление, че навсякъде са 10 лв.

# 472
Благодаря ви, момичета  bouquet!
Между другото, там при делфините, шаблоните струваха 12лв. и нещо Twisted Evil. Учудих се, понеже и аз бях останала с впечатление, че навсякъде са 10 лв.

Къде е това магазинче при делфините?

# 473
На главната, до църквата "Св. Никола". Има едно кафене с делфини отпред (май и самото кафене се казва " Делфин). Но ако ходиш за шаблони, няма почти никакви. Там продават лакове Опи, Артдеко и др.

# 474
Незнам за другите Кауфланди. Иначе цената си е тази каквато е навсякъде - 10лв.

И в нашия Кауфланд цената на шаблоните е 10 лв.  Peace, но пък лаковете Lovie в други магазини са по 1,50 лв. - 2,00 лв., а там са по 3,00 лв.

# 475
На главната, до църквата "Св. Никола". Има едно кафене с делфини отпред (май и самото кафене се казва " Делфин). Но ако ходиш за шаблони, няма почти никакви. Там продават лакове Опи, Артдеко и др.

Шаблоните на конад си ги купих от магазинчето до облеклото за 10лв. (Ако не знаеш къде се намира пиши ЛС ще обясня по-подробно)

# 476
# 477

Честити. Картинките за цял нокът са много хубави ще чакам да ги видя в действие (не, че цветенцата от втория шаблон са лоши  Mr. Green)

# 478
  • Пловдив

Честити. Картинките за цял нокът са много хубави ще чакам да ги видя в действие (не, че цветенцата от втория шаблон са лоши  Mr. Green)

А не са мои. Просто нови, аз тепърва се добрах до предните нови. Тези са от Конад, просто те почват да правят нови.

# 479

А не са мои. Просто нови, аз тепърва се добрах до предните нови. Тези са от Конад, просто те почват да правят нови.

Аз се чудя защо тези двете сърца от първия шаблон са ми толкова непознати  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт