Печати за нокти - 7

• 69 966
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
вторият ми опит за печати е по-неуспешен от първия - нещо лака на свеки се оказа неподходящ  Joy

на всичко отгоре гледам че съм оставила следи по шаблона, това едва ли е нормално  Sad

# 481
Как си оставила следи  newsm78 ти с печатите на Конад ли ги правиш? Аз ползвам печата на Конад, но "стъргалката" е от евтините, защото е пластмасова, а на Конад е метална и ми драска шаблоните...

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 22:22 от svetla_81

# 482
не са на Конад
метална ми е стъргалката - като бръснарско ножче, май много я натискам ...

# 483
  • Пловдив
не са на Конад
метална ми е стъргалката - като бръснарско ножче, май много я натискам ...

Аз с бръснарско ножче си изтърках хубав печат и сега изтърканите фигурки не стават, а се получаваха доста добре.

# 484
Аз за това ви казвам, че си взех от евтините комплекти дето са с печат и шаблон за 2,40 и си ползвам тази стъргалка. Другата на Конад е метална точно като бръснарско ножче и шаблоните ми ставаха на линии, надраскани. Четох, че някои използват стара дебитна карта, но при мен не се получаваше. С тази е перфектно  Peace

# 485
  • Пловдив
Аз за това ви казвам, че си взех от евтините комплекти дето са с печат и шаблон за 2,40 и си ползвам тази стъргалка. Другата на Конад е метална точно като бръснарско ножче и шаблоните ми ставаха на линии, надраскани. Четох, че някои използват стара дебитна карта, но при мен не се получаваше. С тази е перфектно  Peace

И аз съм така, най-доброто, което ми е свършило работа е стъргалката от евтините комплекти. Опитвах се да използвам и аз една карта, но си се върнах на евтината стъргалка.

# 486
  • София
Айде и аз да не остана по назад, в тон със снежното време навън нацвъках и аз едни снежинки:

# 487
Пампита, много е хубаво Heart Eyes....как искам и аз да се сдобия с такъв печат, но тук няма откъде да си купя Sad

# 488
# 489
Svetla, прекрасен маникюр  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes. Би ли споделила кой е основният цвят лак? Благодаря   bouquet!

# 490
Svetla, прекрасен маникюр  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes. Би ли споделила кой е основният цвят лак? Благодаря   bouquet!

Мерси  Heart Eyes

Лака е на Есенс must - have - http://www.essence.eu/uploads/tx_nbproductcolours/multidimNP62.png m

# 491
  • София
Айде и аз да не остана по назад, в тон със снежното време навън нацвъках и аз едни снежинки:

аз искам да питам как правиш френския маникюр, при мен винаги се вижда бялата лента, някак си стои като наслоена, а при теб  не е така, с печат ли правиш френския или с лентичките

# 492
  • София
Да покажа и тук:
Уникалните Misa И CND с декорация с печати.

]И с часовника ми и шала..

# 493
  • София

аз искам да питам как правиш френския маникюр, при мен винаги се вижда бялата лента, някак си стои като наслоена, а при теб  не е така, с печат ли правиш френския или с лентичките

Не съм си правила аз френския, а маникюристка, на мен обаче никак не ми харесва защото много наслои бялото и седи по дебело и разширява формата на нокътя в горната част. Правено е с гел-лак (хибриден лак) и се получи нещо като вграден френски.

# 494
  • София
Махнах гел-лака, че много ме дразнеше и ето ми новите декорации:

Общи условия

Активация на акаунт