Печати за нокти - 7

• 69 987
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
  • София
е що да те дразни , на мен пък много ми харесваше, не че и новата ти декорация не ми харесва  Wink

# 496
  • Пловдив
Pampita с какво е правен печата? Страхотно е!

Весели празници на всички, ето така ще съм за коледа:

# 497
UNynaeve прекрасен коледен маникюр.   bouquet
Пампита и твоя е  Heart Eyes

Весело посрещане на Коледа, момичета! Да сте живи и здрави и вие, и вашите семейства!!!

# 498
  • София
Ето коледния и новогодишния ми маникюр

# 499
# 500
  • Пловдив
Весело посрещане!

# 501
  • София
ЧНГ! Simple Smile

http://picasaweb.google.com/zazzzi81/Desktop#5557127202810961922 и назад в албума има още 2-3 които не съм показвала.

И да се похваля, взех си точни копия на шаблоните m31 и m24 на konad, от евтините Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 12:19 от zazzzi

# 502
  • Пловдив
И да се похваля, взех си точни копия на шаблоните m31 и m24 на konad, от евтините Simple Smile

От къде? И аз го имам м24 от евтините  Simple Smile

# 503
  • София

От къде? И аз го имам м24 от евтините  Simple Smile

От пазара на Хаджи Димитър. По точно от магазинчетата. От тези шаблони са, дето са по едно в опаковка със синьо фолио отгоре.

# 504
  • Пловдив
Да и моите са същите, които са точни копия на конадските. Аз си ги взимам от Студентски. Жалко, че в Пловдив ги няма.

# 505
  • София
Да и моите са същите, които са точни копия на конадските. Аз си ги взимам от Студентски. Жалко, че в Пловдив ги няма.

Освен m24, имаш ли и други? Аз съвсем случайно ги погледнах тези, понеже си спомням като се появиха по магазинчетата, картинките им бяха един такива дребнички.. а и повечето ги имах от осмоъгълните. Сега.. гледам и не вярвам. Simple Smile И картинките си стават перфектно!

# 506
Аз си взех преди няколко седмици едно комплектче от евтините, но уви, изобщо не ми се получава. Имам и гъсти, и стари, и почти изветрели лакове, с които пробвах. На ГР и златната имам за рисуване - с нея същият ефект - не-ста-ва  Tired Махнала съм фолиото, на късмет и сама го скивтах. Да действам бързо? - изпочупих си ръцете с всякакъв модел на действие, като машина на обороти - бързо, по-бързо, скоростта на светлината  Crazy И тц. Гумичката? - Не мисля, че проблема ми е там. По-скоро съм попаднала на дефектна плочка, защото фигурките ми изглеждат доста плитки. Имам съмнения относно една единствена картинка на цветенце, която е по-дълбочка (в сравнение), но и тя не ми се отпечатва цялата. И да речем, че аз не го правя правилно, но винаги едно и също от цветето не ми се отпечатва.

Да не говорим, че и стъргалката ми е очевидно малко крива, защото не почиства добре плочката.
И всъщност, аз до сега само се оплаквам. От прочетеното до сега не се сещам в какво друго може да е проблема, освен в боклука, който съм си купила. Мисля да скокна до студентски и да потърся това магазинче, за да пробвам още веднъж с друг шаблон. В момента изобщо не се досещам къде там го има, защото малките кутийки половината ги махнаха и останаха само за дрехи  няколко май. Първото е за бельо, после за дрехи, накрая някакви за ядене. Може би е до аптеката или?  

Записала съм се за темата и много ви се радвам на красивите неща. Онези смески с матов и лъскав лак и последните коледни предложения ми бъркат в мозъка! Искам и аз такивааа  Crossing Arms

# 507
  • Пловдив
Аз имам няколко и съм много доволна. Имам освен m24, m37, m38 и m9. А магазинчето в Студентски е на 4-ката вътре в дясно и има доста лакове. А там веднъж видях и от тези с фигурките за френски.

# 508
Ураааа, взех си от студентският и съм супер щастлива! Влязох, пробвах на листче и стават перфектно. Миналият път съм попаднала на кофти комплект като цяло. И гумичката е различен материал, стъргалката ми беше крива, шаблона плитък... Сега ще пробвам какво ще ми дойде на главата и ще си едитна поста с първото ми "творение".
Благодаря за указанията, UNynaeve  smile3525

# 509
  • Пловдив
Ураааа, взех си от студентският и съм супер щастлива! Влязох, пробвах на листче и стават перфектно. Миналият път съм попаднала на кофти комплект като цяло. И гумичката е различен материал, стъргалката ми беше крива, шаблона плитък... Сега ще пробвам какво ще ми дойде на главата и ще си едитна поста с първото ми "творение".
Благодаря за указанията, UNynaeve  smile3525

Моля, радвам се, че съм ти била от полза. Кои шаблончета ги имаше, че скоро пак ще имам път към София.

Общи условия

Активация на акаунт