Печати за нокти - 7

• 69 966
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
Ами, честно казано нямаше много голям избор, не погледнах и номерата на шаблоните. Имаше още 2 комплекта и 3 отделни шаблона, които се повтаряха с тези от комплектите. Може би чакат зареждане или нещо такова. Аз лично имам б 59, заради паяжината най вече.
Другите бяха предимно флорални и една плочка, на която ми направи впечатление с много красивите си малки звездички.

Скоро пак ще го посетя и ще докладвам, защото съм много лакома и искам и още и още  Blush

# 511
  • София
Влизам само да споделя - черният лак на Wet & Wild е перфектен за печати. Идеален заместител на боичката на Конад, която вече ми е на свършване. 10мл са 4лв, а Конад беше около 8лв за 5мл.

# 512
Влизам само да споделя - черният лак на Wet & Wild е перфектен за печати. Идеален заместител на боичката на Конад, която вече ми е на свършване. 10мл са 4лв, а Конад беше около 8лв за 5мл.

Аз не съм ги срещала тук тези лакове  newsm78 Иначе като цена и милилитри е супер. На мен и черната и бялата ми свършват и ще трябва да поръчвам, че и тях ги няма тук  Crossing Arms

# 513
  • София
Има я тази марка в магазините Кенвело от известно време.

# 514
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
КЕНВЕЛО нали е за дрехи?Или бъркам?

# 515
  • Пловдив
Кенвело е за дрехи, но има и лакове. В Пловдив лаковете са ги сложили точно на касата, но пък нямаше различни цветове, всички бяха убити някакви и нямаше нито бялото, нито черното.

# 516
Благодаря ти.Да разбирам,че ги продават във техния магазин ли?По принцип не ходя във техните магазини и затова питам.

# 517
  • Пловдив
Благодаря ти.Да разбирам,че ги продават във техния магазин ли?По принцип не ходя във техните магазини и затова питам.

Да, в техния магазин ги продават.

# 518
Благодаря.

# 519
момичета, страхотни неща творите. срам ме е да кажа, че сега чувам за тези печати  Embarassed
а толкова обичам такива неща по ноктите. записвам се да ви следя. докато си накупя печати.

# 520
  • Бургас
Първото ми печатче от много време насам Flutter

P.S. Лаленце Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 17:36 от bradata

# 521
  • София
Момичета, от много време не съм се появявала, но си ви следя де...
Нооо... сега не можах да се сдържа
Честито на bradata!
Желая ти много здраве и здраво бебче  на финала Hug

Ще се опитам да съм по-редовна  Rolling Eyes

# 522
Да се отчета и тук...като за първи път мисля, че добре ми се получи Mr. Green
,

# 523
Според мен е отлична.Какво повече да се желае?

# 524

О, вече си на Валентинова вълна - страхотен е печатът!  Wink
Кой е лакът на Avon - предполагам, че той е основата?

икка, браво на теб!
Аз вече имам 3 полунесполучливи опита.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 01:16 от Стики

Общи условия

Активация на акаунт