Печати за нокти - 7

• 69 939
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
Харем стил, прекрасна идея  Wink А печата с какъв лак го направи?

Радвам се,че ви харесва Hug
Та лака е Brooklin №27

# 541

Харем стил, не мога да се сетя как изглеждаха тези лакове Броклин  newsm78

# 542
  • София
Ето нещо ново, в последно време не се бях правила с печати, трябва да по наваксам.

# 543

Харем стил, не мога да се сетя как изглеждаха тези лакове Броклин  newsm78

Ето така изглеждат,а този първия е номер 27  Hug

http://prikachi.com/images/87/2867087E.jpg

# 544
  • София
http://www.-spam105-.com/shop/senki-za-ochi/mashinka-za-dekoraci … KYCFVY33godbBksiA

някой има ли такава машинка? струват ли си парите?

# 545
  • София
преди време в темата за размяна се предлагаше такава машинка
сама се справям с печатите и аз лично не бих си взела такава, ама въпрос на избор все пак Grinning

# 546
Pampita, много хубава комбинация на цветове и идея  Heart Eyes

# 547
  • София
Ирена, според мен не си струва да взимаш такава машинка. Лесно се работи с нея, но недостатъкът е, че винаги картинката става центрирана, не можеш да я сложиш отстрани на нокъта или по диагонал например. Също така за нея стават само шестоъгълните шаблони, а те по-рядко се намират в магазините, а тези в комплекта кой знае с какви декорации са. По-евтино и по-лесно ще ти бъде да си купиш един комплект с тампонче и стъргалка и после да си взимаш отделни плочки с шаблони.

# 548
  • София
Здравейте, ето че вече имам шаблони, печат и стъргалка то пластмасовите. Шаблоните са ми един от евтините от комплкта със стъргалката и печата и един на Перфект, който струваше към 6 лв. Лакове взех бял на голдън роуз за декорация, челен на Перфект пак за декорация и имам един тъмно червен на Манхатън....Еми с нито един лак нищо не става  Sad Едвам се забелязва печата на нокъта...моля ви дайте съвет  Praynig

# 549
  • София
Irena, да не би да натискаш много силно със стъргалката? Така се отнема много и от лака в улейчетата и затова може да не става. И на ГР какви са ти боичките? От тях само сребърната и златната стават, с другите не се получава.

# 550
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз също съм доволна от декорацията на ГР препоръчаха ми го момичетата.Пробвах и със други уж по гъсти лакове ама не се получаваше,но със ГР нямам проблем.

# 551
  • София
Ами на ГР е бял цвят, но хич не става. Опитах току що да не натискам толков амного върху плочката за да не обирам лака, става малко по-добре, но пак не се вижда цялата картинка- като прекъсната е....

# 552
Ами да ти кажа от много файда няма.Като сложиш не трябва да се вижда шаблона ама пък като сложиш прекалено много после пък го махаш със стъргалката.

# 553
  • София
Ами явно ще трябва да си купя от печатите на Конад, че с тези нищо не става? А къде в София ги има, четох по напред в темата, но освен за някакво магазинче в Люлин, което се коментираше другаде не видях? Или само по интернет си ги поръчвате?

# 554
момичетата казват,че тези по-евтините имали фолио.Ти махна ли го?Аз имам на Конад-те нямали.Опитай се да почоплиш със игла да разбереш дали има фолио ама аз евтино без фолио не съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт