Печати за нокти - 7

• 69 929
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Почти нямаш шанс да докараш свестен печат с бял обикновен лак, тъй че не е в теб проблема  Laughing Пробвай със сребърна или златна боичка или може да сгъстиш черен лак с малко мастилце.
Между другото дори шаблона ти да е Конад, ако не си вземеш бяла боичка на Конад, пак няма да стане  Peace

# 556
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз със бяло съм си правила и нямам проблем,като имаш в предвид,че не съм специалист.Първия път не ми се получаваха.Много се ядосах.Втория път правих със бяло и стана ОК като изключим,че ми е трудничко да ги правя във центъра на плочката.Уж се прицелвам ама не се получава ама по-важното е че ми се получават.

# 557
  • Варна
Кажи тогава какъв лак използваш, аз няколко бели съм пробвала и все не става  Laughing

# 558
  • София
Пращам ви нагледно материалите, които си купих днес и с които нищо не става  Cry
И на двата шаблона съм махнала фолиото. Не ми се струват плитки. Пробвах и това с иглата дето ми писахте. А какво мастилце да добавя в черния лак? От къде се купува?

http://irenas26.snimka.bg/other/razni.538546.22145668.big

# 559
Бялата декорация на ГР.Едно момиче тука от темичката ми препоръча тази марка.И така.ИРЕНА какво мастило ще добавяш?Кой ти каза такова нещо?

# 560
  • София
Бялата декорация на ГР.Едно момиче тука от темичката ми препоръча тази марка.И така.ИРЕНА какво мастило ще добавяш?Кой ти каза такова нещо?

"Пробвай със сребърна или златна боичка или може да сгъстиш черен лак с малко мастилце." - това ми го написа shhhh.secret преди малко  Rolling Eyes

# 561
нещо, което не е много за хвалене
http://stiki.snimka.bg/other/kozmetika-i-grim.298629.22132750

момичета, кой топ лак ползвате?
защото моят като че ми размазва печатите

# 562
  • Ст Загора

"Пробвай със сребърна или златна боичка или може да сгъстиш черен лак с малко мастилце." - това ми го написа shhhh.secret преди малко  Rolling Eyes
Mастило от вътрешно на химикал ,няколко капки.

нещо, което не е много за хвалене
http://stiki.snimka.bg/other/kozmetika-i-grim.298629.22132750

момичета, кой топ лак ползвате?
защото моят като че ми размазва печатите
Аз ползвах един калциев гел на флормар и беше хубав. Не  съм намерила друг да не размазва.

# 563
  • Пловдив
Аз използвам 3в1 на Перфект и не минавам никога по два пъти на едо и също място на нокътя. Мога да кажа, че по този начин никога не съм размазвала. Ако не съм го нанесла равномерно после си повтарям ноктите с бързосъхнещ топ.

# 564
  • Варна
Да обясня за "нещото"  Laughing Преди време, когато се чудихме как да докараме плътен черен печат с обикновен лак, някои момичета окриха, че като капнат малко черно мастило от химикал, в обикновен черен лак се получава перфектно.
Казах го това, защото ако се пробва първо с нещо доказано ефективно, като сребърна и златна боичка и черен лак с мастило, момичето ще  може да разбере къде точно е проблема- в лака, който ползва или в самия шаблон  Peace

# 565
Момичета аз нямам проблем със декоратора,който използвам.Чудно ми стана изведнъж защо изведнъж ИРЕНА спомена за мастило защото вчера никой не е казвал подобно нещо.Затова я попитах относно мастилото.Аз имам лек проблем с центрирането,но с течение на времето ще го преодолея.Така си мисля.

# 566
Искам да се похваля. Днес както излизахме от Кауфланд на Брезовско шосе и приятеля ми казва да не се обръщам. Обърнах се  Laughing и какво да видя - Щанд на Lovie и Конад. Имаше ги всичките шаблони и естествено аз намазах един от новите m79 - и други два от старите с коледни мотиви. Имаше почти всичко, за което може да се сетиш свързано с нокти newsm44.

Unynaeva дали скоро си минавала пак оттам, тъй като страшно много искам два шаблона които в София не намирам, и даже съм почти готова да дойда до Пловдив, да си ги взема, но не разбрах щанда постоянен ли е  или временно е бил там.

# 567
  • Пловдив
Точно вчера ходих и си беше там. Пиши ми на лични кои шаблони искаш и следващият път като минавам ще видя дали ги има.

# 568
Разглеждах си разни идейки и попаднах на това много е сладко. Дали е с шаблон на Конад  newsm78

Редактирам се - видях, че е с печат на Конад м59

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 00:13 от svetla_81

# 569
  • Варна
Едно сладко моделче от нета-

Печата е направен с Rimmel 60 seconds Rock'n Red http://img.photobucket.com/albums/v74/trincess/kiss3.jpg

Общи условия

Активация на акаунт