Печати за нокти - 7

• 69 950
  • 709
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ето и пробички, само не мога да реша, кое от двете да правя днес като цял маникюр:

Червеничкото е много коледно Hug

# 451
И червеното и синьото ми харесват и са коледни. А лаковете какви са?

# 452
  • Пловдив
И червеното и синьото ми харесват и са коледни. А лаковете какви са?

Simple Smile Ами синьото е зелено и е Трендсетъра, а червеното е някакво старо на Голдън Роуз Super Shine and Lasting color 152. И приятелят ми го реши, зеленото ще е.

# 453
на червения нокът има ли други печати освен бялата снежинка?

# 454
  • Пловдив
на червения нокът има ли други печати освен бялата снежинка?

Ами то е малко сложно  Laughing Първо пробвах червеното, отгоре сложих бяла снежинка и сложих с гъбичка малко сребърно, но не се виждаше печата снежинка от сребърното. После сложих още един слой червено върху това и стана червено и другия печат прозираше отдолу. И после пак сложих с гъбичка сребърно и сложих още една снежинка и топ лак. Та има още две снежинки под тази.

# 455
много добре се получило  Sunglasses
значи и мъжете вече харесват зеления лак, супер  Grinning

# 456
  • Пловдив
Ето и крайният резултат. А моят каза, че задължително така да съм или на коледа или на нова година, а като с избера кога, то за другият повод да съм направила и червеният  Party.

# 457
  • София
Ето и крайният резултат. А моят каза, че задължително така да съм или на коледа или на нова година, а като с избера кога, то за другият повод да съм направила и червеният  Party.
http://media.snimka.bg/7734/021722942-big.jpg

Хах милият добре си го зарибила Laughing
Много хубаво се е получило иначе Heart Eyes

# 458
UNynaeve страхотно се е получило, много коледно настроение има в маникюра ти   bouquet ако разрешиш може да копирам идеята.

Аз и миналия път ти обърках цветовете и сега пак  hahaha

# 459
  • Пловдив
Аз затова ги пускам тук, да може да си разменяме идеи. Е може да се обърка, а пък в тренсетъра има доста синьо както и лилавия лак  Simple Smile.

# 460
Аз го имам Трендесетра, но не го познах. Прекрасен цвят е. Печатите са с тези на Конад, за които писа, че си взела от щанда в Кауфланд нали? Тук също има такъв щанд, за това моя мъж не иска вече да ходим там  Whistling

# 461
  • Пловдив
Да, същите - m59. Аз щях и да го пропусна, че бях супер уморена. Добре, че беше моя приятел  Simple Smile

# 462
UNynaeve, много празнично и уникално изпълнение  Naughty
А май не само аз съм се зарибила по снежинки  Mr. Green

# 463

Ами и аз се включвам на тема снежинки, няма да се цепя от колектива я  Wink

# 464
  • Варна
ЕЕее не е честно пък, аз нямам шаблон със снежинки  Crossing Arms Laughing
Много сладки маникюри сте си направили, момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт