кръвен тест за бременност?

• 1 970
  • 8
  •   1
Отговори
здравейте възможно ли е ако съм забременяла да имам задържан фоликул а на 13 ден след акта отрицателен кръвен тест? моля споделете мнение  newsm78

# 1
  • София
оле мила,защо пишеш на няколко места....незнам ..не те разбирам,може би защото ви новичка...
 ще пейстна онова което написах и  в другата ти тема по същия въпрос:

отиди на лекар,незнам какво искаш да прочетеш, никой няма да ти каже-браво,честито,бременна си,имаш всички симптоми,чудесно!
има си тестове за тая работа,най-сигурен е кръвния,ти си го правила 14 ден след там каквото еми на 14 ден и уринарен би отчел-само за сравнение-аз този месец на 9-ти ден след засечена ивулация с тестове пуснах кръвен и резултата е същия 0.100 -еми чакам си цикъла ,бременност няма.

Пожелавам ти по-скоро да се сбъдне мечтата ти,както и на всички момичета в това число и на мен.

Момичетата там са ти отговорили както всеки би...

# 2
  • На планетата Земя
Ейййй, тази Кинетикс колко е ученолюбива.  Mr. Green

Не очаквай, че пускайки нова тема, ще получиш от някое добронамерено момиче, а не лошо като Карри    Mr. Green отговор, ДА, БРЕМЕННА си.

Задържан фоликул означава, че НЯМА БРЕМЕННОСТ.
Отрицателен кръвен означава, че НЯМА БРЕМЕННОСТ.

Споделям, от личен опит.  Peace

# 3
  • София
ей ме на при отрицателен кръвен на 9-ти ден -като твоя резутат на 14-ти ден 0.100 днес цъфнах, НЯМА как да си бременна след отрицателен тест

# 4
значи няма бременост на 100%

# 5

алелуя #Crazy

# 6
А, добър ден  Mr. Green Дано си разбрала вече   Peace Banghead

# 7
Да, мила, за съжаление няма.
За симптомите - мисля, че много от нас ги получават всеки месец, внушението е голяма работа.
Аз съм си пускала кръвен тест, мисля миналата година беше, при съмнение на гинеколожката за бременност, и стойността ми беше точно 0,1 както при теб. Тази стойност е почти граничеща с 0, което значи че няма бебе (в конкретния случай, когато тестът е направен 14 дни след половия акт). За бременност може да се говори едва, когато стойността на бета ЧХГ (хормона на бременността) надвишава 5.
Не се отчайвай, много от момичетата тук се борят за бебе, с достатъчно вяра и секс ще се получат нещата:)

# 8
  • Стара Загора
Заключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт