Може ли сексът да доведе до чувства?

• 16 622
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
Е, azaf, ти си противоречиш - има любов от пръв поглед. Французите са го нарекли "удар от гръм". Въобще след като преживях разни неща на дърти години си мисля, че любовта има измерения за които дори и не подозираме. Мисля, че може сексуалната връзка в един момент да се превърне в любов, защото човек се привързва. Но лично аз не съм имала такава.

# 61
  • Пловдив / София
Може.
Аз мога да правя секс без чувства. В смисъл без да съм влюбена или да го обичам, но трябва да ме привлича-физически,емоционално и интелектуално.
Говоря за секс, не за връзка.

# 62
# 63
Имах такава връзка. Доста години. Уж само секс без чувства, но при мен се появиха, после изчезнаха и т.н., но хубавият секс си остана постоянна величина, която ни събираше няколко пъти седмично.
Не препоръчвам такива изживявания, защото е много трудно да се откажеш после. С времето ставаш зависим към обекта за секс, създавате си своя история и свои шеги.
Трудно е за повечето жени и престижно за всички мъже.

# 64
# 65
Разбира се че може  Peace

# 66
Е, azaf, ти си противоречиш - има любов от пръв поглед. Французите са го нарекли "удар от гръм". Въобще след като преживях разни неща на дърти години си мисля, че любовта има измерения за които дори и не подозираме. Мисля, че може сексуалната връзка в един момент да се превърне в любов, защото човек се привързва. Но лично аз не съм имала такава.

Не си противореча - любовта от пръв поглед се получава, когато сексът прерасне в общуване и после във влюбване, но това става постепенно и иска повече време и известно общуване след въпросния секс, като той сам по себе си няма много общо (не можеш да ме убедиш, че само 2 ч. след запознанството ни с мъжа ми вече сме били влюбени, защото горе-долу толкова време ни трябваше да свърши работното време и да стигнем до леглото у тях). В повечето случаи, обаче, сексът си е само секс и не се превръща в нищо, защото хората си трюгват по пътя на следващата сутрин.
Възможно е и сексът да се превърне в добро познанство (не мога да го нарека приятелство, но определено мога да разчитам на някои хора, но и през ум не ми е минало да изпитвам чувства към тях)...
Т.е. сексът си е секс, а останалите усещания се пораждат от други фактори (той може само да ги допълни)...

# 67
Възможно е.

Имам въпрос към господата с 4-точковата система.

Запознавате се с дама, харесва ви - има привличане. Съответно я каните на среща. Тя приема. Срещата минава добре. Тя е силно привлечена от вас и ви показва че иска да прави секс с вас веднага.
Ами сега???  Whistling

# 68
  • София
Възможно е. При мен обикновено връзките са започвали с прост секс и на по-късен етап са се появявали чувства. За мен влюбването е различно от тръпката, физическото привличане, флуидите и както там се нарича.

# 69
Само секс - не, но няма и нужда секса винаги да довежда до чувства.

# 70
  • Galaxy 13197853088
може.
и не само чувства.

# 71
може.
и не само чувства.

До какво друго например, освен до бебета?  Thinking   Laughing

# 72
  • Galaxy 13197853088
болести, инфаркт, непредвидени финансови разходи ....

# 73
Колко черногледо, на мен дори не ми минаха през ума такива кофти работи да ги свързвам със секс.Но ако се замисля то май от чувствата по лошо няма.  Laughing

# 74
Сексът може да доведе дфо чувства, но това не бива да те спира - Нали имаше такава реклама.

Сериозно - според мен да, но най-вече при жените, при мъжете - не

Общи условия

Активация на акаунт