Може ли сексът да доведе до чувства?

• 16 610
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
  • София
аха, може и до брак да доведе, и до деца...

# 76
Възможно е.

Имам въпрос към господата с 4-точковата система.

Запознавате се с дама, харесва ви - има привличане. Съответно я каните на среща. Тя приема. Срещата минава добре. Тя е силно привлечена от вас и ви показва че иска да прави секс с вас веднага.
Ами сега???  Whistling

Ще откажат, разбира се... Те да не са "леки мъже"  Crossing Arms

Шегувам се... Отдавна съм си изградила впечатления за мъжете, които пишат във форума, и чета мненията само на някои от тях... Останалите са толкова перфектни, та чак хлъзгаво става...

# 77
  • София
Може, да. Всичко е възможно. Ако сексът е резултат от силно привличане, достататъчно чести срещи и опознаване между партньорите, тогава е просто етап от развиващите се взаимоотношения. Но истината е, че понякога колкото и да е силна химията /привличането/, колкото и да е приятна компанията на даден човек, нещата просто не се получават. Защо - и аз бих искала да зная.

Драконе,
Само ще ти кажа, че след 3-4 месеца при един от най-добрия секс в май лайф така и не успях да стигна по-далече и да се пречупя.

звучи така, сякаш е имало предпоставки да поддадеш, но си положил специални усилия, за да не се "пречупиш". Греша ли?  Simple Smile

# 78
  • някъде ...

Драконе,
Само ще ти кажа, че след 3-4 месеца при един от най-добрия секс в май лайф така и не успях да стигна по-далече и да се пречупя.

звучи така, сякаш е имало предпоставки да поддадеш, но си положил специални усилия, за да не се "пречупиш". Греша ли?  Simple Smile

Ооооо, някои умеете да четете между редовете  Flutter Flutter Flutter

# 79
  • София
Че как иначе, на някои това ни е работата.  Wink

Ако извиниш любопитството ми /има намесен личен интерес, признавам/ какво наложи въздържането ти от влюбване?

# 80

Драконе,

Ооооо, някои умеете да четете между редовете  Flutter Flutter Flutter
Пък, аз не го разбрах така. Разбрах, че най-добрият секс в живота му никога не е успял да се превърне в любов.
ddragon?

# 81
  • някъде ...
Че как иначе, на някои това ни е работата.  Wink

Ако извиниш любопитството ми /има намесен личен интерес, признавам/ какво наложи въздържането ти от влюбване?

Непреодолимото желание да разруша всичко изградено в духовен аспект ( щот' съм си варварин ), породено от убедеността ми в това колко е тъпо да вярваш в приказки, и как ако го правиш си причиняваш  пълна разруха в определен момент.

Всъщност , ако си ти, ще знаеш много добре  Hug

@Снеже - и 2те сте прави - така и не успях да го превърна в любов ( която да ме задържи ), но пък не си и дадох ...

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 14:06 от ddragon

# 82
  • София
Снеже, ми то е същото, де - сексът не се е превърнал в любов, защото нещо е липсвало или е било в повече.

Хм, Драконе, откъде ти хрумна, че е тъпо да вярваш в приказки?!

И всъщност, ако съм аз, щеше да ме познаеш, но не това имах предвид, като казах "личен интерес".  Hug

# 83
  • някъде ...

Случи се да разрушат моята  Confused
После аз няколко други...

Както и да е - наистина смятам, че секса не винаги води до чувства ( дълбоки ).

"Личен интерес "  Flutter
Я кажи, ти да не пробваш тоя метод ( секс за чувства в последствие ) ?
 Hug Hug Hug

# 84
  • София

Случи се да разрушат моята  Confused
После аз няколко други...

Както и да е - наистина смятам, че секса не винаги води до чувства ( дълбоки ).

"Личен интерес "  Flutter
Я кажи, ти да не пробваш тоя метод ( секс за чувства в последствие ) ?
 Hug Hug Hug

Гледай сега, на всекиго се е случвало да му развалят приказката. Както и му се е случвало да разваля нечии други. Смятам, че е нормален етап от развитието на всеки човек. Но да спреш да вярваш в приказки, това си е в известен смисъл .... самоосакатяване.
Иначе си прав, че секса не винаги води до чувства. Тук нали точно това чоплим - защо е така?

"Личен интерес" .....  Laughing ще отговоря на този въпрос, само и единствено ако позволиш да те потормозя с още въпроси в замяна.  Hug

# 85
  • някъде ...

Гледай сега, на всекиго се е случвало да му развалят приказката. Както и му се е случвало да разваля нечии други. Смятам, че е нормален етап от развитието на всеки човек. Но да спреш да вярваш в приказки, това си е в известен смисъл .... самоосакатяване.
Иначе си прав, че секса не винаги води до чувства. Тук нали точно това чоплим - защо е така?

"Личен интерес" .....  Laughing ще отговоря на този въпрос, само и единствено ако позволиш да те потормозя с още въпроси в замяна.  Hug
Mr. Green
Любопитството погуби котката, но разчитам на това че не съм котка, та ... давай  Hug

Иначе ... сега вярвам в друга приказка.
4 годишна  Heart Eyes

# 86
Mr. Green
Иначе ... сега вярвам в друга приказка.
4 годишна  Heart Eyes
Тя не е приказка, а малката принцеса/ако правилно съм те разбрала/.
По темата. Много еднотипни мнения. Аз мислех, че повечето ще кажат Не.
Защо няма анкета?

# 87
  • Страната на чудесата
Да, имала съм. Беше типичната заигравка на принципа "клин-клин избива", но после си загубих главата по него EmbarassedХимия, какво друго да кажа.

# 88
  • някъде ...

Тя не е приказка, а малката принцеса/ако правилно съм те разбрала/.
По темата. Много еднотипни мнения. Аз мислех, че повечето ще кажат Не.
Защо няма анкета?
Принц  Hug Hug Hug

Да беее, и аз си мислех още снощи да попитам за анкета, но ми се видя малко извън темата ( а сега като те чета виждам, че не е ).

# 89
  • Бургас
Може да доведе до чувства.
Не е уточнено какви чувства.
В повечето случаи води до приятни чувства, но не винаги.

Общи условия

Активация на акаунт