Може ли сексът да доведе до чувства?

• 16 609
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
Хората казват «Жената за любов е готова дори на секс, мъжът за секс е готов даже на любов». И тук се вижда основното отличие в мъжката и женската сексуалност. При жената най-често има чувства преди секса, при мъжа по-често се появяват след това.

При мен е имало и двата варианта. Влюбвала съм се и чак след секс, както и съм разлюбвала след секс. Имала съм и мъже които са хлътвали по мен след секс. С един такъв дори щяхме да се женим.

Между другото, твърди се че във влаг. течности се съдържат вещества с естествено магическо любовно въздействие, така че ако искате мъжът да се влюби след секса с вас, не го правете с презерватив. Wink

# 91
Ето я анкетата, която един потребител поиска.

# 92
По принцип е възможно разбира се,но при мен не може.
Много добре знам,какво искам и какво не искам. Не искам да се влюбвам,така,че и най-страхотния секс си остава само секс.

# 93
По принцип е възможно разбира се,но при мен не може.
Много добре знам,какво искам и какво не искам. Не искам да се влюбвам,така,че и най-страхотния секс си остава само секс.

Любовта не е концерт по желание и не възниква когато поискаш. И обратното, появява се дори да не търсиш и искаш. Друг е въпроса че има хора които принципно не са способни.

# 94
  • София
 Ако не е имало нищо, само секс, но той е много добър, може да доведе до някакъв вид сексуална зависимост или пристрастеност, която често се бърка с любов.

# 95
Ако не е имало нищо, само секс, но той е много добър, може да доведе до някакъв вид сексуална зависимост или пристрастеност, която често се бърка с любов.

Любов е тогава когато човек смята че това е любов. Само той самият определя това истинско ли е или не. Ти можеш да си мислиш колкото искаш че някой бърка еди-кво си с любов, но от твоята преценка обективната реалност не се променя.

Пълно е със щастливи любовни истории започнали със секс още преди да си знаят имената.

# 96
Така си и мислех, макар и да ми бяха казани думите " мисля, че изпитвам чувства към теб и ме е страх..." Та така, аз се хванах май на въдичката. Grinning Grinning
Леле,и аз сам я чувала същата реплика от човек с който се виждах веднъж в месеца  Laughing .Може да възникнат чувства,да-у жената.

# 97
Глупости и мъжете имат чувства,недейте така! Laughing

# 98
  • София

Любов е тогава когато човек смята че това е любов. Само той самият определя това истинско ли е или не. Ти можеш да си мислиш колкото искаш че някой бърка еди-кво си с любов, но от твоята преценка обективната реалност не се променя.

Пълно е със щастливи любовни истории започнали със секс още преди да си знаят имената.
Хей, казвам "може да доведе", а не задължително довежда. Също съм употребила "често", а не "винаги". Просто споделям един от вариантите!
 Пълно е и с осъзнали, че великата им любов много бързо се е изпарила, защото се е крепяла само на възвратно-постъпателни движения.

# 99

Хей, казвам "може да доведе", а не задължително довежда. Също съм употребила "често", а не "винаги". Просто споделям един от вариантите!
 Пълно е и с осъзнали, че великата им любов много бързо се е изпарила, защото се е крепяла само на възвратно-постъпателни движения.

Абе тя колкото  да е велика, винаги рано или късно се изпарява на каквото и да се държи. А да се държи на секс съвсем не е лош вариант. Има ли добър секс, има половината от нужните условия за идеалната любов, няма ли, няма нищо.

# 100
  • София
 Не става въпрос дали има или няма секс, а дали наличието му е причина за чувства.

По темата. Много еднотипни мнения. Аз мислех, че повечето ще кажат Не.
Защо няма анкета?
Щяха да бъдат не, ако вместо "може" беше употребено "винаги". Иначе е ясно, че може, светът е шарен.

# 101
Виж Delusion
Права си,но зависи как човек влиза в подобна връзка.Ако от самото начало,знаеш,че е само секс и си сложиш бариера не можеш да се влюбиш..
Естествено си зависи и от човека Simple Smile

# 102
  • някъде ...
Глупости и мъжете имат чувства,недейте така! Laughing
Да бе, да.
Като порастнеш, ще видиш че те лъжат мУшениците  Mr. Green

Дел - и да и не - въпрос на воля, нагласа и желание е.
Всичко останало не е от значение, нека не прехвърляме нашите разочарования върху децата си  - ТОКУ ВИЖ НЯКОЕ ОТ ТЯХ ИЗЖИВЯЛО ПРИКАЗКАТА ... ЗА ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ.

И да, както каза някой по-горе - темата е интересна, но тук спора ( който е по-интересен ) се върти точно около ключовата думичка : винаги.

Та в отговор на темата : да може, но в отговор на контекста : НЕ ВИНАГИ

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 23:18 от ddragon

# 103
Всъщност драгон, никъде я няма думичката "винаги"- май сам си я измисли. Въпросът е може ли- отговорът е може. Естествено е че не винаги. Де да ставаше то така ама не става. Не признавам фактори нагласа и желание когато става въпрос за чувства. Няма такива истории. Хората са казали- обича се не "защото", а "въпреки".

# 104
  • някъде ...
Всъщност драгон, никъде я няма думичката "винаги"- май сам си я измисли. Въпросът е може ли- отговорът е може. Естествено е че не винаги. Де да ставаше то така ама не става. Не признавам фактори нагласа и желание когато става въпрос за чувства. Няма такива истории. Хората са казали- обича се не "защото", а "въпреки".

Напротив.
Това, че не се чете и вижда, не означава, че не присъства във всеки един ( различен от твоите ) пост.
Всички отговарят така, сякаш въпроса е зададен : ВИНАГИ ли сексът Може да доведе до чувства?.
Защото така има смисъл.

Иначе - ми повече от ясно е, че има случаи , в които секса води до чувства - в този контекст темата е безсмислена, защото сама по себе си е отговор.

Иначе ме бива да измислям  Mr. Green

напротив - трябва да си готов да ги изживееш, когато се появят, щото ако нямаш нагласа/желание - пиши ги бегали.
Приеми това на доверие ( обичам я тая фраза  Mr. Green )
.

А хората са за това - да приказват...

Общи условия

Активация на акаунт