Юнче папка, спинка и наддава, гука и усмивчици раздава! - Тема 3

• 27 722
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Киди    Hug  - дано майка ти се оправи по- бързо и физически, и психически!!!

Иначе за тази мама от прочетеното  хем   Joy, хем  #Crazy

И благодаря за поздравите на всички       Hug

# 61
  • Пловдив
За гукането - и Габи гука отвреме-навреме, не много често. Когато й говоря или пък нещо много я е зарадвало. Вчера ми се оплакваше след като й биха ваксината. Crazy Heart Eyes

Не знам дали сте обърнали внимание на здравната карта - те си стоят при Джи-пи-тата, така че може и да не сте. Аз понеже си имам една излишна вкъщи, та затова да споделя.  Mr. Green
На последните страници има таблици за ръст и тегло при момичетата и момчетата, и за нервно-психичното развитие на децата до 3 години. Та ето какво пише за 3-ти месец (т.е. 2 навършени):
1. Изправя глава, поставено по корем
2. Реагира оживено при говорене (моята се скъсва да се усмихва и смее понякога)
3. Гука, когато му се говори
4. Има опора на краката

Ако някой го интересува, мога да сканирам табличките. Иначе една такава карта е евтина, мисля. Та мисълта ми беше, че детето може и да не гука активно, пък и всяко дете е различно в крайна сметка. Не е за притеснение това според мен. Peace

А за цимента... Хмммммммм... Интересна идея, дали на изхода няма да има бетон. Ако му дават и желязо на детето... Thinking Направо стоманобетонни блокчета може да изкарва. Божееееее, жал ми е за детенцето. ooooh!

КидиPraynig

Ваня, и тук - да си жива и здрава!

# 62
# 63
Записвам се и аз  Peace

# 64
Ох, аз нямам никакво време, та минавам за запис на бързо ooooh!

# 65
  • Бургас
Ваня, жива и здрава да си!   bouquet Пропуснах те преди малко. Embarassed

# 66
Киди Hug
А това за цимента сто процента е майтап, ако не е... не знам какво да кажа. Милото.

# 67
Запис и от мен  Peace!!!

Pepsi, страхотна темичка - както винаги   bouquet!!!

Vany6anewsm59!!!

# 68
Здравейте мами
ние в неделя ще правим кръщене на двете деца та се подсетих да ви попитам ако някой е на същата тема да обменим малко опит  Hug

# 69
Vany6a  честит рожден ден!Да си жива и здрава!  Киди   Hug  бързо възтановяване на майка ти!  Момичета ние пак изкарахме един много тежък ден.Цял ден плакахме и не спахме.

# 70
Ваня честит рожден ден и от мен. Да се отчета и аз от консултацията от 10-ти.Вече сме 6 кг като ни изписаха от болницата 3800,първият месец бяхме 5100 а вече сме 6кг.и 59см.Ваксините ни ги сложиха и двете и много плака горката,но на следващият ден почти цял ден спа вдигна малко темп 37,2 и това е.Доволна съм от което.за гукането гукаме ,но рядко,затова пък раздава страхотни усмивки.и по-скоро казва само ааааау.

# 71
Запис и от мен в новата тема!Пепси  bouquet  bouquet  bouquet
Киди пожелавам скорошно вьзстановяване на майка ти а на теб много кураж.Много е важно в кой стадий е открит рака в началните се лекува на 100 %.Моята майка е поинала от рак на гьрдата но в много кьсен стадий 6 месеца не можехме да я накараме изобщо да отиде на лекар.
Ти сьщо трябва редовно да ходиш на профилактични прегледи аз ходя на 7-8 месеца.
Смилянова много кураж и за вас Hugдано всичко е наред много се измьчи милото бебе.
Иначе ние сме добре чета по-нагоре,че ако бебето е само на кьрма не е притеснително прекомерното наддаване и се успокоявам нашата бузанка стана 6 кг.Иначе гука по малко и издава някакви звуци.
Спокойна вечер на всички:)

# 72
Да се запиша и аз в новата темичка!!
Набързо хвърлих поглед какво сте писали.Голяма прегръдка за Ивана,Надето,Киди и майка й Hug
Най-тъмната част от денонощието е час преди изгрева-най-искрено се надявам вашия игрев да е съвсем скоро и да зъгърбите всичко лошо и негативно.
Моята Боряна от 2 дена гука усилено,смее се като й говорим,приказваме си...много е забавно
Лека вечер Heart Eyes

# 73
...Относно захранването, днес случайно попаднах на едно мнение в един друг форум и направо  Shocked...
#Crazy

нещо мн. интересно, според мен, на което попаднах случайно днес http://drmaneva.com/?p=690#more-690

# 74
Пепси,   bouquet темата е страхотна

Vany6anbirthday newsm67

Смилянова, много  Hug и както са ти казали и другите, изчакай със захранването и се консултирай с друг педиатър за средствата за вдигане на хемоглобина.

Е това с цимента ме уби просто #Crazy #Crazy #Crazy

Киди, много сили и кураж и дано всичко да се оправи при майка ти Praynig

Нашият малчо много рядко гука още, ама има време за всичко Wink

Общи условия

Активация на акаунт