Смилянова , мерси ще пробвам. Нашата педи каза, че няма страшно, като почнем да захранваме, всичко ще се нормализира, но дотогава си има бая време (надявам се де)

понеже таткото като погледне към слънцето - киха по 100 пъти ... малкият откакто се е родил прави и той така
добрах се и аз до форумчето 
Иначе много ми е сладко като гледам бебчета с едни големи биберони , ама на ......
Вчера следобед забелязахме на малкия подутинка над пишчето, от дясната страна. Бяхме на гости в Ямбол. Там ни прегледаха неонатолог и педиатър и после двама хирурзи тук в Стара Загора и педиатърката на Ивко и всички са на мнение, че е хернийка и се налага операция, която не търпи отлагане.
. Мястото от където са слезли тестисите не се е затворило от едната страна. Като че ли нямало прищипване на черъвце, а засега само се е напълнило с вода, но рано или късно ще стане по-сериозно. При 1 % от случаите мястото се затваряло от самосебе си, но мнооого рядко. Ако решим да чакаме ще трябва постоянно да го следим дали има промяна в поведението, защото ако стане прищипване на черъвце и не забележим може да се превърне в перитонит и става доста опасно. А това може да стане както каза детския хирург след 3 часа, 10 дена, месеци, не се знае... Ако изберем да изчакваме трябва да внимаваме да не се напъва при плакане или когато ака. Аз никога не го оставям да плаче продължително, мен сърцето ми се къса, но с акането сме си имали проблем 3-4 пъти и ще е трудно да го опазя от напъни. Докторът ни препоръча да го оперираме, операцията се водела козметична и хубавото е, че Ивайло няма да има спомен. Но мен ме притеснява, че ще се извърши под пълна упойка, а детето ми е толкова малко още...
Ще ни приемат в сряда за изследвания и операцията ще е в четвъртък, в петък ще ни изпишат. Възстановяването било леко, раната не я шият, а я лепят. Това се случвало едва ли не на всяко второ момченце, а от всеки 5 случая 1 е момиче. На момиченцата падал яйчника. Аз го забелязах вчера, но си помислих, че е просто дето е напълнял, обаче таткото му обърна сериозно внимание и много се притесни и добре че беше той да настоява за незабавен преглед, аз можеше и да не се усетя навреме. Така че майчета на момченца, оглеждайте си децата на това място! Аз въобще не знаех че толкова лесно се случва. Казаха ни че това е вродена слабост при нас и рано или късно е щяло да се прояви. Сега вероятно го е провокирал някой напън, незнам. Иначе юначето ни е кротко, спинка, папка, и не изглежда да го боли. Само днес сутринта повърна доста сериозно на 20 см всичко дето изяде(прави го за 2ри път-1ят беше в събота, ама тогава започнах да го преобличам веднага след ядене), и то докато спеше, но днес му беше 5ти ден без ако и може нещо заради това
Стискайте ни палци!!! 
За бактерията се успокоих, че на Павел поне си е на мястото.
Ще видим в сряда какво ще каже Георгиева. Аз тъкмо вчера се зарадвах на два почти изцяло жълти памперса, днес още един...и сега пак зелен...
Не се притеснявай, всичко ще мине добре, сигурна съм. 
нещо не ми е ясно как става това...?
Не знам защо ти се струва странно, но и давам Само когато е гладна- някой път огладнява след точно след 3 часа, някой път след 5, някой път след 2.. То си личи че детето е гладно, става леко неспокойно и започва да си бута ръчиките в устата, ако спи започва да пъшка и да шава..Не я чакам да ревне. Както казах вчера нощно време не я будя, спи от 9 вечерта до 6,30 сутринта. Ивана яде по 120мл Аптамил, от няколко дена се опитвам да го заменя със Нан заради хемоглобина и забелязвам, че Нан-а не е толкова хранителен и огладява по бързо с него. Като дам от Аптамила е спокойна поне 3 часа, а като дам Нан огладнява след 2 часа. Никога не бутам шишето само защото са минали 3 часа!!! Никога не я мъча да изпива млякото до край! Някой път пие само по 90мл, просто изхвърлям останалото