Най-добре се плете на брега на Черно море

• 59 238
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Inok: Личи си руската школа, перфектна рокля!
Фиф, дори не знам каква съм школа  Joy. По едно време видях в интернет някои интересни моделчета за плетене, и започнах да се обучавам чрез интернет... май има резултат  Laughing

# 376
Inok, създала си нещо изключително. Този модел изисква познания и умения по три различни техники на плетене, а сглобяването на отделните елементи със сигурност е трудна задача, с която си се справила на много високо ниво. Поздравление и възхищение от мен.   bouquet

# 377
Inok , и от мен голямо Браво !  Hug   Особенно ,като разбрах,че си я избоцкала за 3 седмици,направо няма да казвам,че се уча на 1 кук...  Animal Snail newsm43..........прекрасна е роклята и ти стои страхотно. 
Летяща,как се радвам да те видя,   Hug  веднага да показваш невероятните си красоти,сигурна съм,че си изплела поне 5 от както не съм те засичала във форума..

# 378
абсолютно подкрепям мнението на Летяща...и нямам грам забележки...

# 379
Вижте какво намерих...много ми хареса...Simple Smile

Там пише,че след като,се направи кръгче от лентата...трябва да се оплете самото кръгче...1-я път с бял конец....аз ли нещо не разбирам...,но как се плете върху парче плат...нали трябва да има дупки или нещо..някой може ли ми обясни...?
http://www.rukodelie.by/content/?id=6230

# 380

Някой (май Кирилизация) преди няколко дни искаше завършване на ръбовете.
Ето на какво попаднах - много е хубаво.

bouquet

И в този ред на мисли- едно интересно започване:
http://picasaweb.google.com/kska33326/VdaCGH#

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 12:14 от пРостО кИриЛизАциЯ

# 381
Не ми се отваря линка,който си дала, но ще кажа какво знам за наплитането на плат- едно време е било много модерно, спомням си майка плетеше поръчки за такива наплетени сватбарски кърпи. Това,което тя правеше, е да надупчи плата на шевната машина - изрязва си кърпичката и я минава по ръба на машината,но без конец, само колкото иглата да направи дупки. И после боцка с куката в тези дупки.

Леля ми ми се обади в понеделник, гледала някакво предаване "Парична клопка" и там имало една жена с много хубаво и интересно плетено дрешле, нещо като жилетка. Не можа да ми обясни добре. Някой гледал ли го е това предаване да покаже за какво иде реч или да знае дали има записи някъде из нета?

# 382
Това,което тя правеше, е да надупчи плата на шевната машина - изрязва си кърпичката и я минава по ръба на машината,но без конец, само колкото иглата да направи дупки. И после боцка с куката в тези дупки.

Браво на майка ти!  Hug
Продават се готови изрязани и перфорирани парчета.

Само на корта не сме отишли с плетките    newsm62

ти нищо не знаеш Embarassed     Laughing

Утре е четвъртък и пак ще плетем при кучето - дракон! Идвайте!:)     Joy

eat. sleep. knit...

# 383
 mamo4ka, може и на ръка да си направиш нещо като фестон и да плетеш по него.....доколкото мога да си преведа /не съм добра в руския превод/ то и тук си пише да се мине с игла отрязаното кръгче плат
за начина, който е описала Амели, ми се струва,че не идва за всеки вид плат...т.е. има един на нишки и може да се разнищи от получилата се дупчица

# 384
Amelly Благодаря ти.. Simple Smile
dodofit Егати цените...10 квадратчета - 63 лв.  Shocked
tuly Аз разбрах за иглата,че се стяга по тоз начин...вътрешната страна на лентата за да стане кръгче...ще пробвам едничко...да видим как ще стане.

# 385
Момичета, искам да си изплета каскет по възможност на 2 игли. Предложения?

# 386
dodofit Егати цените...10 квадратчета - 63 лв.  Shocked

Че да не ги продавам аз, бе ей?! Wink Пуснах линка да се видят разнообразните форми и перфорацията.

Що пък да не си изплетеш Тантелките отделно и после да си ги зашиеш, вместо да дупчиш панделката, м?! Wink

eat. sleep. knit...

# 387
Здравеите и от мен!
Нямам за показ нищо много ми е жега,ама Вие показвате страхотни неща!

# 388
Момичета, имам следния проблем. Изплела съм на голямата щерка миналата зима едно....като елек да речем...без копчета, но е недовършено. По ръкавните извивки ще има някакво бие, може и на 1 кука, а на врата ще има богата яка като поло- нещо такова:
http://mimikir.multiply.com/photos/album/39/39#photo=34 само че без бАнбонките по края. Мисля да го съчетая с бието около ръкавите. Още не ми е узряла идеята, а като тръгна да търся обикновено всички хубави линкове се скриват. Ако имате идеи ще се радвам да подхвърляте.
До 1-2 дни ще приключа с конете, които са ми на дневен план сега(ще покажа като свърша) и после трбва да го почвам това.

# 389
какви коне?

я дай да видим състоянието на нещото като елек до момента,че на мен лично ми е трудно да давам препоръки,без да знам точно към какво са насочени.

Общи условия

Активация на акаунт