Най-добре се плете на брега на Черно море

• 59 330
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • на брега на реката
Да покажа и тук последните си плетки - сега малко скучая и избирам нов модел.

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 09:39 от canu6a

# 91
Мааайко мила... Shocked, какви са тези красоти бе canu6a???  smile3501 smile3501 smile3501

# 92
Леле, изтървах Ви.

Теменуги, да напишеш описанието на пуста плетка, че нямах време да я тествам у нас.   bouquet

Доци, адски готино ти стои паяжуната.  Hug

Цануша, изби рибата. Отваряй магазини, верига при това.  Shocked

Ако съм изтръвала някой да ме извините ...

Додо, скивах те със спиралите. Можело, а, а ... И да се похвал, че схванах 1 кук. Даже плетох по схема едни миди. Дано са със света, че ще ми пишете цвайка с Памирка.   chef btw Вторник или четвъртък от 18,30?

# 93
 Тане, благодаря за похвалите, но гоблените не са нищо особено, това са първите ми работи. Имам още , които не съм снимала, но това е друга тема  Peace Поличките са първият ми опит в плетенето на една кука от много време насам. Моля за помощ Praynig запалих се отново по едната кука и търся модел за рокля или пола с топ, които да удължават фигурата. Гледах в осинка, но се надявам и на вас. Доци, много си екстра по въжета  bouquet а работата на Цануша е много естетска. Прохладен и свеж ден на всички Hug

# 94
Влизам да се похваля с приятната ми среща със SISI VAS. В приказки не усетихме кога са минали 3 часа, а ако имахме и плетка... отиде деня.
Сиси е много нежна и фина жена. Ето и снимка:

Вече се завърнах и се чудя кога изписахте толкова нещо, нямаше ме 4 дена Joy
Фифи, благодаря ти, а аз искам да кажа на всички, че ти си едно прекрасно създание, което съм щастлива да познавам!

# 95
canu6a! Hug Hug

Додо, скивах те със спиралите. Можело, а, а ... И да се похвал, че схванах 1 кук. Даже плетох по схема едни миди. Дано са със света, че ще ми пишете цвайка с Памирка.   chef btw Вторник или четвъртък от 18,30?

вторник е ок! и в четвъртък ще повтаргаме, за поправителен! Wink Grinning
ще донеса от малките кълбенца, да те видим как си с тънка кука Party

Вече се завърнах и се чудя кога изписахте толкова нещо, нямаше ме 4 дена Joy

много бързо почиваш Wink
ае организирвайте световна среща на плетки при Фифу, чувала съм, че е хладно! После и на морето!

eat. sleep. knit...

# 96
  • в баира
ае организирвайте световна среща на плетки при Фифу, чувала съм, че е хладно! После и на морето!

Заповядайте! Ще се опънем на някоя Роженска ливада под голям бор за сянка.  Mr. Green

# 97
вторник е ок! и в четвъртък ще повтаргаме, за поправителен! Wink Grinning
ще донеса от малките кълбенца, да те видим как си с тънка кука Party
eat. sleep. knit...

Плета много хлабаво, с още по-тънко, представям си какъв ужас ще настане.

Сиси, Фиф, много сте хубави!  Simple Smile

Я, една Диянка нова - http://zhenzhurnaly.com/page/diana-rekomenduet-vjazanie-dlja-vas-9-2010

# 98

Заповядайте! Ще се опънем на някоя Роженска ливада под голям бор за сянка.  Mr. Green

newsm10

eat. sleep. knit...

# 99
  • София

И да се похвал, че схванах 1 кук. Даже плетох по схема едни миди. Дано са със света, че ще ми пишете цвайка с Памирка.   chef btw Вторник или четвъртък от 18,30?

вторник е ОК! Къде? Аз съм на работа до 18:00h - метам се на трамвай No5 и към 18:30h мога да съм някъде по центрото.

В събота завърших една чанта, даже подплатата уших и сега нямам плетка - е такова чудо не ми се е случвало. Вчера мислих...трябва да захващам , ама от толкоз чакащи проекти....... Thinking

# 100
Памирка, сега ти видях чантетоооо. Леле, трепач е. Да я донесеш! Задълже!

Иначе на СУ в метрото долу към 18,30 часа, утре - вторник. В четвъртък също. Поканени са всички желаещи, да се видим.  Heart Eyes

А иначе това спретнах от Ярн арт - Калър гардън на дИтето:

http://prikachi.com/images/891/2426891O.jpg

# 101
  • София
Памирка, сега ти видях чантетоооо. Леле, трепач е. Да я донесеш! Задълже!

Иначе на СУ в метрото долу към 18,30 часа, утре - вторник. В четвъртък също. Поканени са всички желаещи, да се видим.  Heart Eyes

ОК! Чантето е на простора, ама в тая жега трябва да изсъхне за утре.

# 102
Здравейте, момичета!
Бързам да се запиша в новата тема, за да не ви изпусна че нямам много свободно време да ви чета.  Blush
Пуф, благодаря за страхотната темичка!   bouquet
А да питам, някои случайно да е срещал описание/схема на рачетата от началото?

Да ви покажа и една кукла, която си купих като бях на морето (на Царево). Мацката, която ги продаваше беше изложила още доста такива, и едни сладки котенца, и плетени обеци, като на Амели. Предполагам че всичките са плетени от нея, но така и не успях да я разпитам, че бързахме а тя ги изнасяше само вечер. За съжаление не успях да снимам другите играчки, а много ми се искаше. Sad Надявам се че мацката чете при нас и сама ще ги покаже.  Flutter

Тане, ще може ли и на мен да ми изпратиш описанието на снежното поло, отдавна съм му хвърлила око.  Praynig   bouquet

П.П. Пуф, покажи и на нас какво измайстори с едната кука.  Simple Smile

Сигурно е хубаво да се плете на брега на черно море, но аз така и не си взех плетката, да си кажа честно не ми и липсваше.  Crazy

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 12:05 от pepito21

# 103
Ето една мъжка диаментена испанска жилет - http://prikachi.com/images/999/2426999M.png

http://prikachi.com/images/4/2427004c.png

Пепче, не съм ги сним опитите ми, ама срам не срам, ще ги показ послем ... Embarassed

Много разкошна тая твоя кукла. Heart Eyes

# 104
за майстроките на играчките - http://picasaweb.google.com/GabyGonGlz/DreamToys#

Коня и магарето са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт