35г.с.-болки в корема

• 750
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Бременна съм в 35г.с. Коремът ми е стегнат 80% от времето. неконфортно е , но е поносимо. вчера обаче стягането беше придружено с болки подобни на мускулна треска.исках да ги отпусна, но като че ли нещо ме караше инстинктивно да си напрягам мускулите още повече и болеше все повече. не ме отпускаше нито болката, нито мускулите ми се отпускаха в продължение на часове. имам друго дете и знам какво е контракция. не беше обичайна бракстан-хикс, не бе и на интервали... взех си вана и ме отпусна много бързо(само ако знаех по-рано да го направя:) ).днес се чувствам добре- пак ми се стяга корема през повечето време,но няма такива силни болки за сега.бебето си рита. чудех се дали някой е имал подобен опит и дали може да ми помогне да разбера какво по-точно ми се случи. благодаря!   

# 1
  • Варна
Пий Нош па и се обади на док. Ако се наложи, ще ти
пуснат едни тонове и ще засекат какви са контракциите.

# 2
  • София
Наистина е добре да вземете нещо за болката. Консултирайте се с гинеколога си, отидете на преглед.
И при двете бременности съм имала такова стягане, но не е било продължително. Мускулите се отпускаха до няколко минути.

# 3
Аз се оправях с Нош-па. Към края и на двете бременности имах такива болезнени стягания. Имаше дни, в които по цял ден се чувствах така. Въпреки това и с двете си деца си изчаках насроченото секцио.
Повечко почивка, нош-па, магнезий. И все пак консултация с наблюдаващия те лекар.
Успех и леко раждане! Simple Smile

# 4
  • София
Присъединявам се към казаното от момичетата, нош па и обаждане на доки. Аз бях с контракции от 5-я месец и към края наистина доста ме стягаше, но пък болки не съм имала, такива, каквито описваш. Желая ти късмет, леко раждане и живо и здраво бебче на финала  Hug

# 5
Много ви благодаря на всички за отговорите!!!старая се да почивам повече.болките ги няма вече:) а тази която ме наблюдава е отпуск.ще изчакам за промяна преди да потарся 'спешна' помощ:)))дано не се налага тия дни:)всичко добро:)и благодаря още веднъж!

# 6
  • София
Ако състоянието се повтори непременно отидете на лекар.

Сега си спомних, че имах и едни стягания, при които буквално се свивах на две. Пак не са били толкова продължителни. Отпускаше ме ако оставя корема ми да повиси малко Simple Smile Т.е. облягам се на ръце, например на табуретка, и оставям корема ми да "виси" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт