Търся една песен

• 124 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Търся една българска песен,използват я често за озвучаване на сватби,пее се не6то такова:
"Бях смутен,едва догонвах твойте стъпки аз...
мълчеше ти ,но аз почувствах безмълвен зов на две очи...
Ти си във мен,дар от Бога ли дойде
Ти ме поведе ,без да питам накъде...."
 Praynig Praynig Praynig

# 136
# 137
# 138
иаз търся песни-детски-за гроздобер, за есента за лозето...абе всичко свързано с грозде, лозе и гроздобер и работливост!

# 139
  • Silistra
http://vbox7.com/play:2d13efcc
Lidi, за в момента само това намерих  Wink

# 140
Страхотна тема   bouquet, аз все нещо търся, харесвам си някоя песен, но н езнам кой я пее и как да я намеря  Embarassed

Сега съм луднала по една- балада на Енрике Иглесиас, въртят я по Енджой....и само толкова мога да обясня, мисля, че е най- много от миналата година  newsm78, някакви идеи......

# 141
  • Silistra
Момичета, търся една песен, чалга е, но не знам кой я изпълнява, единственото, което си спомням е, че в нея се пееше - на кой ли пишеш смс-и и ходиш по адреси.... и до там  Embarassed

# 142
  • Italia
Момичета, търся една песен, чалга е, но не знам кой я изпълнява, единственото, което си спомням е, че в нея се пееше - на кой ли пишеш смс-и и ходиш по адреси.... и до там  Embarassed
Първи резултат в гугъл Simple Smile дано е това
Какво им пишеш в смс-ите?
Какво им правиш по адресите?

# 143
  • Silistra
Това е, да. Благодаря ти!   bouquet  bouquet

# 144
Страхотна тема   bouquet, аз все нещо търся, харесвам си някоя песен, но н езнам кой я пее и как да я намеря  Embarassed

Сега съм луднала по една- балада на Енрике Иглесиас, въртят я по Енджой....и само толкова мога да обясня, мисля, че е най- много от миналата година  newsm78, някакви идеи......

Намерих си я  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=OJLBZhisgkQ

# 145
Привет!Днес чух в такси по радиото така познатата ни песен от близкото минало"За мен отдавна хората говорят,че вечно съм без пукната пара...." и т. н. на група "Тангра в нов ,рок аранжимент.Моожете ли да ми кажете кой я изпълнява?И къде да я търся за качване?

# 146
Здравейте! Търся една песен която  бях слушала преди много време  за една пораснала вече малка дъщеря която се прибирала късно през нощта и си носела обувките в ръката .... "Татко, виж твойта малка дъщеря....с обувки в ръка... нещо такова беше.

# 147
  • Italia
Здравейте! Търся една песен която  бях слушала преди много време  за една пораснала вече малка дъщеря която се прибирала късно през нощта и си носела обувките в ръката .... "Татко, виж твойта малка дъщеря....с обувки в ръка... нещо такова беше.

Ваня Костова - Мария се завръща трябва да е песента. Не намерих линк за директно слушане. Има я тук

# 148
Да това е песента. Много, много ти благодаря, песента е дори по-хубава отколкото си я спомнях. Благодаря ти отново

# 149
.

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 13:49 от halapela

Общи условия

Активация на акаунт