Отговори
# 450
Една приятелка като чу, че съм качила "само" 9 кг досега, ми се накара хубаво, че не съм се хранила достатъчно  Laughing Да съм почвала да се тъпча, че да не се налага да ми слагат бебето в кувьоз! Как да обясниш, че и 30 кила да качиш - бебчо пак може да няма 3... И ние засега си отговаряме на седмиците, а според доки се очаква да стане около 3.300 до термина, та съм спокойна. А и на кой да прилича горкото - с татито сме джобни гаджета и двамата Simple Smile

# 451
Да не говорим, че 10 качени кила са си вече в норма.

# 452
Оффф и на мен една продавачка днес ми обясняваше как трябва да ям мнооого, че бебето да се роди 3-4кг. Аз я попитах като се натъпча едно хубаво колко от тази храна ще погълне бебето - 1грам....а другото къде отива?!? Яжте си на кой колкото му се яде. Майка ми с мен е качила малко, а аз съм се родила 4кг. Пълна глупост е да се мисли, че колкото повече ядем толкова повече бебето ще расте. Важно е качеството, а не количеството!  Peace

# 453
Сетих се да питам нещо - синята серия на А-дерма няма лосион за след баня. Има едно малко кремче само. С какво ще мажете бебето ако ще използвате А-дерма?  newsm78

# 454
Хич не им се връзвам на такива приказки. Имам достатъчно време да кача още поне 3 кг и смятам, че си е съвсем прилично.
Снощи чух една друга градска легенда (иска ми се да не е истина) - че манекенките раждали в 7-мия месец, за да не качват кила Shocked

# 455
  • Варна
Хич не им се връзвам на такива приказки. Имам достатъчно време да кача още поне 3 кг и смятам, че си е съвсем прилично.
Снощи чух една друга градска легенда (иска ми се да не е истина) - че манекенките раждали в 7-мия месец, за да не качват кила Shocked
  Вярно е да не си рзвалят фигурата !!! newsm50

# 456
Не знам в кой месец раждат ама, че нищо не ядат по време да бременност е абсолютно вярно. Явно не ги интересува, че после децата им ще са болнави и без никакъв имунитет.  ooooh!

# 457
Стига бе, чак такава безотговорност  Thinking Познавам момичета, които не пият витамини по време на бременност, за да не напълнеят, не кърмят, за да отслабнат по-бързо след раждането... Но чак пък такава безотговорност към собственото ти дете...

# 458
  • Варна
 Не е безотговорност а егоизъм!

# 459
  • у нас
Сетих се да питам нещо - синята серия на А-дерма няма лосион за след баня. Има едно малко кремче само. С какво ще мажете бебето ако ще използвате А-дерма?  newsm78

с това Peace води се почистващ, овлажняващ флуид без изплакване

а с това може и масаж - по-мазничко е и като го подържиш в ръка става по-течно Peace , а това - крем Кокон Peace

# 460
Ами за съжаление ги има и такива егоистки. За мен лично тези девойки не би трябвало да стават майки ама...

# 461
Tommelise, ахааа, ясно. А го къпеш с другия гел?

# 462
Аз пък смятам,че абсолютно има отношение това колко ядем и какво с това колко ни растат бебетата. Аз докато се правех на "здравословна" и тъпчех марули, зеленчуци и плодове и друга тем подобна тревиста храна - бебето ми качваше съвсем малко. А елате сега да видите, като ям както си трябва - от всичко и по много, има много голям ръст в теглото му. Това поне при мен съм го изпитала, така че абсолютно твърдя,че има супер голямо значение какво и колко ядеш - за това колко ще качва бебето. Е, много ясно,че и на майката се трупа, но по-добре така, отколкото после да се чудим тези мишчици как да ги гледаме.

# 463
  • у нас
към кг- добавям и да не им се появяват стрии и не са само манекенките ами има и някви суетни мадами. Лично моята докторка го коментира като абсурд и пълна...... не мога за намеря думата- не е само безотговорност Confused лошото е че има и лекари, които им правят секции Rolling Eyes жалко е Rolling Eyes  Confused

Jani4ka -да  Peace - това Peace
от синята серия само тези двете са по 500мл и обикновено са едно до друго Peace, а ако питаш консултант мисля че веднага ще ти покажат Peace

крема за дупе е eryase - това е протективния, за всеки ден, при всяка смяна Peace

аз от 16,30 съм на педикюр да се срамя Embarassed

# 464
Tommelise, благодаря ти пак за съвета Peace абе друго си е да си имаме доктор под ръка Hug

еее много се радвам за Деси и Иван супер вече са вкъщи тези дни на няколко пъти си мисля за тях и Яничка много ме зарадва Hug

Дай Боже всичко да е наред както досега и beb40_fb ги изписват утре Praynig Hug

Danielkka, не се притеснявай за тапата  Peace докато лежах в патологията дойде да ражда едно момиче, на което му беше паднала тапата в края на осмия месец и си роди нормално, без никакви проблеми почти на термина, изкарала си е така цял месец

Дамяни браво на момичетата!

Общи условия

Активация на акаунт